Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(taša @ 2010 11 09, 22:52)
patiko. pabaigiau viena, bet kol kas nepirksiu nes turiu is anksciau ABC sveitikli.

galetumte palyginti su siuo ,nes as irgi ji turiu db:)
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 11 09, 22:00)
galetumte palyginti su siuo ,nes as irgi ji turiu db:)

labai panasus, gal biodermoj siek tiek didesnes ir kietesnes granules. siaip irgi beveik nesijaucia, bet norint galima patrinti stipriau, pvz nosi taip darau. ABC svelnesnis.
Atsakyti
baigiu sunaudoti biodermos žalios linijos skirtos spuoguotai akne odai toniką valomajį ir kremą matinantį, na man asmeniškai nelabai jie veiksmingi - uriage hyseac aha linija zalia buvo žymiai efeksmingesnė, geriausia iš bandytų kolkas
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 11 10, 15:15)
baigiu sunaudoti biodermos žalios linijos skirtos spuoguotai akne odai toniką valomajį ir kremą matinantį, na man asmeniškai nelabai jie veiksmingi - uriage hyseac aha linija zalia buvo žymiai efeksmingesnė, geriausia iš bandytų kolkas

o man Uriage Roseliane linija geresnė už Biodermos sensibio AR... ax.gif visai kitas poveikis
Atsakyti
gal zinot ko reikia kad butu, ar kaip tik nebutu kreme kuris tiktu saltesniam orui?
kuris geriau tiktu - sebium Hydra, serumas ar Sensibio Light?

Atsakyti
pirkau dermatologes rekomeduota biodermos krema - drekinanti riebiai odai. Sebium Hydra..
pasak gydytojos, "sis kremas tikrai tikrai nesukels daugiau spuogu".
jau po poros kartu panaudojimo ne tik kad isbere visa veida, bet ir eme rausti demem, niezeti.. verysad.gif
vargelis..nebezinau ko griebtis ir kuo tiketi..tokie eksperimentavimai brangiai atsieina ne tik odai, bet ir piniginei..
Atsakyti
QUOTE(Rutius @ 2010 11 18, 00:53)
pirkau dermatologes rekomeduota biodermos krema - drekinanti riebiai odai. Sebium Hydra..
pasak gydytojos, "sis kremas tikrai tikrai nesukels daugiau spuogu".
jau po poros kartu panaudojimo ne tik kad isbere visa veida, bet ir eme rausti demem, niezeti.. verysad.gif
vargelis..nebezinau ko griebtis ir kuo tiketi..tokie eksperimentavimai brangiai atsieina ne tik odai, bet ir piniginei..

Man jis taip pat įspūdžio nepaliko, per riebus pasirodė schmoll.gif o dar sudėtis... 3 vietoje parfumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2010 11 18, 21:11)
Man jis taip pat įspūdžio nepaliko, per riebus pasirodė  schmoll.gif  o dar sudėtis... 3 vietoje parfumas  doh.gif

Parfumas tai kaip parfumas, bet sudėties pradžioj parafinas (paraffinum liquidum), kuris tikriausiai ir užkimšo poras. Nors man tai patiko šitas drėkiklis pasausėjusiai odai nuo priemonių, procedūrų ir jokių problemų neiškilo.
Papildyta:
QUOTE(daylight25 @ 2010 09 28, 16:38)
Sveikos, ar teko pirkti Bioderma priemones is sio puslapio? http://www.leguidesante.co.uk Idomu, ar patikimi jie  g.gif

Taip, užsisakinėjom. Puslapis patikimas.

Papildyta:
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 09 30, 11:17)
Ilgiau panaudojus Sebium prausikli, pastebejau, kad visgi sausina jis man veida  unsure.gif  o ypac skruostus, traukia oda, atsirado serpetojimu, nors ir turiu tikrai riebia veido oda  doh.gif  butinai reikia kremuko po jo, vandenuka naudoju iki siol, lyg ir visai nieko, bet spuogeliu pastebejau apmazejo, tik nezinau nuo ko, ar nuo Biodermos, ar nuo Faberlic naktinio aktyvaus anti-acne kremuko, laaabai patiko, nurunge Biodermos AI krema  drinks_cheers.gif

user posted image

Jau nepirmąkart girdžiu, kad pasitaiko kam šitas prausiklis odą sausina. Man tai kaip tik jis pakankamai švelnus pasirodė lyginant su rimtu profesionaliu rūgštiniu prausikliu biggrin.gif Patinka, kad jaučiasi, jog gerai oda nuprausiama, poros švarios. Nei sausėja, nei šerpetoja oda, nei ją traukia nusiprausus ar dar kas darosi. Šiandien jau pradėsiu 3-ią pakuotę. Prausiklio man užtenka maždaug 3 mėnesiams naudojant ryte ir vakare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 03 gruodžio 2010 - 19:29
Sveikos,
mane šios firmos kremas yra išgelbėjęs ne vieną kartą smile.gif Ypač šaltuoju metų laiku, kai namie ir darbe išsausėja oras, mano odai pradeda trūkti drėgmės, ko pasekoje ji tampa dehidratuota, išmėto veidą raudonom dėmėm. Taigi, jau ne vieną buteliuką esu sunaudojusi Hydrabio Riche ir tik jis vienintelis kol kas susitvarkydavo su šia mano bėda 4u.gif Neketinu jo atsisakyti schmoll.gif
Atsakyti
Ziurekit ar naudojant ilgesni laika Sebiumh2o, oda sausina? turejau tik megineli. Mano oda misri, dabar issausejusi, bet noriu kazka naudoti spuogeliu profilaktikai, bet bijau, kad ir taip issausejusia oda dar labiau issausins unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 12 19, 12:34)
Ziurekit ar naudojant ilgesni laika Sebiumh2o, oda sausina? turejau tik megineli. Mano oda misri, dabar issausejusi, bet noriu kazka naudoti spuogeliu profilaktikai, bet bijau, kad ir taip issausejusia oda dar labiau issausins  unsure.gif

Aš naudojau ilgą laiką, tikrai nesausino (kaip ir Sebium prausiklis pvz.), nors oda anksčiau būdavo linkusi į sausumą smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Matau, merginos cia stipriai apsisviete apie sia kosmetika, gal patarsite ir man... Mano oda misri. Tikriausiai, kaip ir daugelio lietuvaiciu. T zona kartais net blizga, matosi poros, o skruostai tokie glezni, jautrus, sausoki... Siaip butu lyg ir imanoma kazka prisitaikyti, bet saltuoju metu sezonu siaubingai nervina issausejimai. Nusauseja visi skruostai ir jokios proceduros nepadeda sad.gif Seniausiai isbandytos desimtys rusiu kosmetikos, tarp ju Avene, Uriage, Lancome, Clinique ir t.t. Pazistama parekomendavo isbandyti Bioderma kosmetika. Taigi isigijau Atoderm Gel moussant prausikli ir Atoderm Nutritive krema. Pirmas ispudis neblogas. Siandien savo nuvargintus skruostus tepiau gal 4 kartus, nes geit susigeria ir praso dar cool.gif Kakta, aisku, blizga, bet bendras vaizdas geresnis. Oda aprimus atrodo. Ka butu verta dar pabandyti, gal koki seruma?
Atsakyti