QUOTE(Tutia @ 2010 10 13, 18:09)
Greičiausiai nelabai kompetentinga konsultantė pasitaikė.
Taip ir galvoju, bet vis vien buvo geras bajeris
Sveikos
Kadangi mano mišriai odai trūksta drėgmės, norėjau pirkti hydrabio serumą, bet paskaičius atsiliepimus nebesi gundau
prie visų gydomųjų priemonių norisi ir odytę papildomai drėkinti (sebium mat nepakanka, tuo labiau jis maitinantis). Sebium hydra netinka, per riebus jis man Gal dar kokių variantų yra, būsiu dėkinga už patarimus
p.s. Kokie atsiliepimais apie hydrabio kremukus kurie suteikia spalvą?
Kadangi mano mišriai odai trūksta drėgmės, norėjau pirkti hydrabio serumą, bet paskaičius atsiliepimus nebesi gundau
prie visų gydomųjų priemonių norisi ir odytę papildomai drėkinti (sebium mat nepakanka, tuo labiau jis maitinantis). Sebium hydra netinka, per riebus jis man Gal dar kokių variantų yra, būsiu dėkinga už patarimus
p.s. Kokie atsiliepimais apie hydrabio kremukus kurie suteikia spalvą?
Man Hydrabio serumas labai patinka. Jokiu priekaistu.
Siandien ir man Universiteto vaistineje nutiko panasus dalykas. Dabar ten 20 proc. nuolaida Biodermai. Specialiai atvaziavau nusipirkti paakiu krema ir hydrabio H2O. Vaistininke nepaprastai nustebo: kas cia per hydrabio H2O ir siulo sebium H2O. Kai nesutikau pirkti sebium, ji pareiske, kad as hydrabio tikriausiai perku uzsienyje, nes Lietuvoje hydrabioH2O nera. Dar patikrino uzsakymu sistemoje (nesu tikra ar tikrai tikrino, ar tik parodijavo) ir uztikrino, kad hydrabio nera Lietuvos rinkoje. Ka gi, sakau, nusipirksiu Eurovaistineje. Ji liko labai nepatenkinta.
Siandien ir man Universiteto vaistineje nutiko panasus dalykas. Dabar ten 20 proc. nuolaida Biodermai. Specialiai atvaziavau nusipirkti paakiu krema ir hydrabio H2O. Vaistininke nepaprastai nustebo: kas cia per hydrabio H2O ir siulo sebium H2O. Kai nesutikau pirkti sebium, ji pareiske, kad as hydrabio tikriausiai perku uzsienyje, nes Lietuvoje hydrabioH2O nera. Dar patikrino uzsakymu sistemoje (nesu tikra ar tikrai tikrino, ar tik parodijavo) ir uztikrino, kad hydrabio nera Lietuvos rinkoje. Ka gi, sakau, nusipirksiu Eurovaistineje. Ji liko labai nepatenkinta.
QUOTE(Amellie @ 2010 10 13, 00:42)
Ar yra kas turi sebium kauke? domina atsiliepimai
Mačiau, kad parduoti, nepatiko?
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 19, 00:23)
Mačiau, kad parduoti, nepatiko?
Nusprendziau isbandyt tikra moli arba purva
QUOTE(aya @ 2010 10 16, 20:58)
Man Hydrabio serumas labai patinka. Jokiu priekaistu.
Specialiai atvaziavau nusipirkti paakiu krema
Specialiai atvaziavau nusipirkti paakiu krema
koki pirkote?
QUOTE(kumiko @ 2010 10 20, 16:25)
koki pirkote?
Ta pati, kaip visada "sensibio eye"
Rytais jis man labai patinka, o vakare tepu kitos firmos
QUOTE(Amellie @ 2010 10 13, 01:42)
Ar yra kas turi sebium kauke? domina atsiliepimai
Aš turiu Naudojau kokius tris kartus, tai negaliu sakyt, kad labai sužavėjo - man ji lyg sausina odą, nors turiu pasakyt, kad odą neblogai pravalo ir poras sutraukia kuriam laukui, bet man ji per brangi - talpa vos 40 ml, o mokėjau apie 40 Lt, ir nepasaky2iau, kad labai taupiai naudojasi, tod4l manau, kad antrą kartą nepirksiu.
Pagaliau gavau savo meginukus
prasiau AKN ir Hydra kremo ir Sebium toniko, viska gavau graziam vokelyje, kremu po 5ml, o toniko 10ml
noreciau isbandyti drekinancia kauke, nes sildymas labai sausina oda lauksim nuolaidu
taip registruotu, atsiemiau paste
parasiau laiska Biodermai, klausk@bioderma.lt
prasiau AKN ir Hydra kremo ir Sebium toniko, viska gavau graziam vokelyje, kremu po 5ml, o toniko 10ml
noreciau isbandyti drekinancia kauke, nes sildymas labai sausina oda lauksim nuolaidu
taip registruotu, atsiemiau paste
parasiau laiska Biodermai, klausk@bioderma.lt