Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

nauduoju hydrobio H20 ir zinokit esu juo patenkinta,gerai sudrekina oda,sis wandenukas
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 10 13, 18:09)
Greičiausiai nelabai kompetentinga konsultantė pasitaikė.  biggrin.gif

Taip ir galvoju, bet vis vien buvo geras bajeris lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kadangi mano mišriai odai trūksta drėgmės, norėjau pirkti hydrabio serumą, bet paskaičius atsiliepimus nebesi gundau schmoll.gif
prie visų gydomųjų priemonių norisi ir odytę papildomai drėkinti (sebium mat nepakanka, tuo labiau jis maitinantis). Sebium hydra netinka, per riebus jis man g.gif Gal dar kokių variantų yra, būsiu dėkinga už patarimus drinks_cheers.gif

p.s. Kokie atsiliepimais apie hydrabio kremukus kurie suteikia spalvą?
Atsakyti
Man Hydrabio serumas labai patinka. Jokiu priekaistu.

Siandien ir man Universiteto vaistineje nutiko panasus dalykas. Dabar ten 20 proc. nuolaida Biodermai. Specialiai atvaziavau nusipirkti paakiu krema ir hydrabio H2O. Vaistininke nepaprastai nustebo: kas cia per hydrabio H2O ir siulo sebium H2O. Kai nesutikau pirkti sebium, ji pareiske, kad as hydrabio tikriausiai perku uzsienyje, nes Lietuvoje hydrabioH2O nera. Dar patikrino uzsakymu sistemoje (nesu tikra ar tikrai tikrino, ar tik parodijavo) ir uztikrino, kad hydrabio nera Lietuvos rinkoje. Ka gi, sakau, nusipirksiu Eurovaistineje. Ji liko labai nepatenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 10 13, 00:42)
Ar yra kas turi sebium kauke? domina atsiliepimai smile.gif

Mačiau, kad parduoti, nepatiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 19, 00:23)
Mačiau, kad parduoti, nepatiko? smile.gif

Nusprendziau isbandyt tikra moli arba purva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2010 10 15, 10:56)
Sveikos  smile.gif
Kadangi mano mišriai odai trūksta drėgmės, norėjau pirkti hydrabio serumą, bet paskaičius atsiliepimus nebesi gundau  schmoll.gif

man hydrabio daug labiau patinka nei sebium serumas.

gal kas noretu sebium seruma? kelis kartus panaudotas.
Atsakyti
QUOTE(aya @ 2010 10 16, 20:58)
Man Hydrabio serumas labai patinka. Jokiu priekaistu.

Specialiai atvaziavau nusipirkti paakiu krema

koki pirkote?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 10 20, 16:25)
koki pirkote?

Ta pati, kaip visada "sensibio eye"
Rytais jis man labai patinka, o vakare tepu kitos firmos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 10 13, 01:42)
Ar yra kas turi sebium kauke? domina atsiliepimai smile.gif

Aš turiu ax.gif Naudojau kokius tris kartus, tai negaliu sakyt, kad labai sužavėjo - man ji lyg sausina odą, nors turiu pasakyt, kad odą neblogai pravalo ir poras sutraukia kuriam laukui, bet man ji per brangi - talpa vos 40 ml, o mokėjau apie 40 Lt, ir nepasaky2iau, kad labai taupiai naudojasi, tod4l manau, kad antrą kartą nepirksiu.
Atsakyti
Keliu temą. Ateinu su atsiliepimais apie Sensibio Mask kaukę wub.gif Puikus produktas atgaivino mano sausą odą. Manau pirksiu pilną pakuotę (už pusę kiekio ačiū jurgina@ drinks_cheers.gif ). Tikrai labai labai malonus jausmas užtepus, žodžiu puikus produktas smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 31 spalio 2010 - 08:54
Pagaliau gavau savo meginukus thumbup.gif
prasiau AKN ir Hydra kremo ir Sebium toniko, viska gavau graziam vokelyje, kremu po 5ml, o toniko 10ml thumbup.gif
noreciau isbandyti drekinancia kauke, nes sildymas labai sausina oda unsure.gif lauksim nuolaidu smile.gif

taip registruotu, atsiemiau paste ax.gif
parasiau laiska Biodermai, klausk@bioderma.lt
Atsakyti