QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 16, 00:02)
o ka tada is biodermos rinktis padrekinimui odos i tuos tarpus
? Man tik baisu, kad sitas vias metymasis nuo spuogu prie drekinimo ir t.t, ivairus produktai ir t.t dar labiau is veziu neishmushtu odos
kai pradesiu luptis kai gyvate oda keiciantis
Galiu papasakoti iš savo patirties. Prieš keletą metų žiauriai kankinausi dėl giluminių spuogų. Tuo pačiu oda buvo labai išsausėjusi. Situacija buvo praktiškai identiška taviškei.
Tai prisikaičiusi apie biodermą nusprendžiau išmėginti. Pirmiausiai, kad atstatyčiau odos drėgmę, įsigijau hydrabio linijos kaukę (dabar jos jau nebeparduoda Lietuvoje, bet ją galima pakeisti Hydrabio serumu). Tada naudojau Sebium prausiklį (Sebium foaming gel) ir sebium šveitiklį (šito Lietuvoje jau irgi nebėra). Beje, kaip jau buvo minėta, šveitiklį bent kartą per savaitę naudoti būtina, kad nuvalytum visas negyvas odos lasteles. Tada kurį laiką tiek ryte, tiek vakare naudodavau Sebium AI kremą. Jis puikiai gydo giluminius spuogus. O makiažui valyti naudodavau Sebium H2O. Man tokie bandymai pasiteisino ir oda susitvarkė. Tik nereikia tikėtis greitų rezultatų. Pirmosiomis savaitėmis poveikio gali net nesimatyti arba spuogų gali netgi padaugėti.
Nors tavo atveju, siūlyčiau pirmiausia atstatyti odos drėgmę, o po to jau rūpintis spuogais. Arba derinti pvz. hydrabio ir sebium seriją, taip bandant spręsti dvi problemas vienu metu. Beje, dabar tikrai gera yra intensyvaus drėkinimo programa, kurią sudaro serumas, kremas ir h2o. Negaliu tvirtinti, bet manau odos drėgmei atstatyti šių produktų kiekių turėtų pakakti.
Dar dėl maisto. Pvz. man maistas odos būklei įtakos (bent jau matomos) visai nedaro. Užtat man asmeniškai labai svarbus miegas - jei normaliai neišsimiegu, galiu būt garantuota, kad vėl iškils koks nors spuogas. Ir žinoma, būtina gerti daug vandens. Pati vis dar stengiuosi prie to įprasti, nes ne visada pavyksta reikiamą kiekį vandens išgert
O jei reikia konsultacijų, kreipkitės tiesiogiai į biodermos atstovus - klausk@biodema.lt ir jie tikrai atsakys į visus klausimus (gal ir mėginukų duos). Patikėkit, kol išsirinkau tinkamas priemones, aš irgi juos buvau užvertus klausimais, nes atrodė tiesiog neįmanoma iš tokios gausybės produktų išsirinkti tinkamą