Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

žiemos metu naudojau Sebium AKN (ten kur yra inkštirų) ir likusiam veidui Hydra. O pavasariui/vasarai nebus per daug drėkinimo, nebus persunku? gal kokią alternatyvą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 14 kovo 2012 - 16:27
QUOTE(11alpina @ 2012 03 14, 17:26)
žiemos metu naudojau Sebium AKN (ten kur yra inkštirų) ir likusiam veidui Hydra. O pavasariui/vasarai nebus per daug drėkinimo, nebus persunku? gal kokią alternatyvą?  4u.gif

aš pasirinkau sensibio light 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turejus is hydriobio tas putas prausimosi kur 150ml buteliuko turis veida praust?Kokie atsiliepimai?Beja verta isigyt ta seruma veidui is hydrobio?Nes kaina gundo.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2012 03 15, 21:37)
Beja verta isigyt ta seruma veidui is hydrobio?Nes kaina gundo.

Aš dabar kaip tik bandau tą biodermos drėkinimo programą, tai hydrabio serumas man labai patinka. Akimirksniu atgaivina odą. Tiesa, naudoju dar tik dvi dienas, bet poveikis jau matosi.
Atsakyti
4u.gif as tai jau visko uzsinorejau lotuliukas.gif doh.gif turiu tik hydrobio h20 vandenuka,tai db ir prausiklio uzsinorejau,kremo gal kokio hydrabio light,ar hydrabio rich nzn,serumo,sveitiklio biggrin.gif bet jauciu tiek visko nesunauduociau viena.Tai jauciu sustosiu ties prausikliu ir gal serumu.O koki prausikli nauduoji?
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 03 14, 15:57)
O jums vienas serumas atgavino oda, ar ir serumas + kremas? Nes as planuoju pirkti tik seruma  g.gif

manau, labiau serumas. kremas labai jau lengvas - jį gal vasarai pasiliksiu.
Atsakyti
g.gif Gavau dovanu Sebium Al user posted image ir turiu vandenuka Bioderma Sebium H2O Solution, bandysiu derint ir ziuret kas gausis, labai jau kankina tie giluminiai, pulingi kartais spuogeliai,oda linkus pigmentacijai stipresnei, tai dar ir visas veidas nuo kiekvieno spuogo rudom demem, nu zodziu dedu viltis nors kazkiek i sita varianta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 16, 00:15)
g.gif Nusipirkau sebium Al http://www.leguidesa...s/4683556-2.jpg ir turiu vandenuka Bioderma Sebium H2O Solution, bandysiu derint ir ziuret kas gausis, labai jau kankina tie giluminiai, pulingi kartais spuogeliai,oda linkus pigmentacijai stipresnei, tai dar ir visas veidas nuo kiekvieno spuogo rudom demem, nu zodziu dedu viltis nors kazkiek i sita varianta verysad.gif

Nemanau,kad padės prie visų didelių giluminių,ypač jei problema sena unsure.gif O, šveičiat, kruopščiai prižiūrit,prausiklis tinkamas? Man Al nepadėjo man nė kiek, labiausia padėjo tinkamas prausiklis, šveitimas dažnas, atidi priežiūra ir dar žiūrėjimas ką į burną dedu.
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2012 03 15, 22:19)
Nemanau,kad padės prie visų didelių giluminių,ypač jei problema sena unsure.gif  O, šveičiat, kruopščiai prižiūrit,prausiklis tinkamas? Man Al nepadėjo man nė kiek, labiausia padėjo tinkamas prausiklis, šveitimas dažnas, atidi priežiūra ir dar žiūrėjimas ką į burną dedu.

Man prauksikliai visi gerokai dziovina oda, zodziu mano veidas-viena is didesniu problemu doh.gif nezinau koki prausikli pasirinkti, kad nebutu to sausumo, tempimo ipojucio, siaip pats vandenukas zaliasis- tai labai patiko, riebaluota veiduka nuvalo, lyg spuogucius apdziovina, ziuresim kaip cia bus su tuo AI, ar labai jis dziovina oda? unsure.gif Stebuklu nesitikiu, bet gal siek tiek maziau bus to viso "birzgalo"ant odos..OI-apie maista as patyliu, cia silpnybe doh.gif blush2.gif

mr nobody as cia dovanu gavau,nieko nesisiunciau is niekur smile.gif Aa vandenuka tik pirkau, bet cia pas mus LT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 15 kovo 2012 - 22:25
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 16, 00:22)
Man prauksikliai visi gerokai dziovina oda, zodziu mano veidas-viena is didesniu problemu  doh.gif nezinau koki prausikli pasirinkti, kad nebutu to sausumo, tempimo ipojucio, siaip pats vandenukas zaliasis- tai labai patiko, riebaluota veiduka nuvalo, lyg spuogucius apdziovina, ziuresim kaip cia  bus su tuo AI, ar labai jis dziovina oda? unsure.gif Stebuklu nesitikiu, bet gal siek tiek maziau bus to viso "birzgalo"ant odos..OI-apie maista as patyliu, cia silpnybe doh.gif  blush2.gif

O, biodermos sebium bandete? Physiogel prausiklis dar neblogas 4u.gif O, šveičiat veidą reguliariai? AI nesausino man visai schmoll.gif
Šiaip,taip atvirai pasakysiu - veidas skrandžio veidrodis mirksiukas.gif Visas maisto racionas pasimato veidelyje, todėl labai patariu mitybą žiūrėti, visi saldumynai, pieno gaminiai, aštrūs, daug prieskonių turintys, kepti patiekalai, visokie kečupai ypač kelia spuogelius doh.gif Dar vandens trūkumas organizme, aš jei nesuvartoju tų poros litrų per dieną poros dienų bėgyje pamatau pasekmes ant veiduko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2012 03 15, 22:35)
O, biodermos sebium bandete? Physiogel prausiklis dar neblogas 4u.gif O, šveičiat veidą reguliariai? AI nesausino man visai schmoll.gif 
Šiaip,taip atvirai pasakysiu - veidas skrandžio veidrodis mirksiukas.gif  Visas maisto racionas pasimato veidelyje, todėl labai patariu mitybą žiūrėti, visi saldumynai, pieno gaminiai, aštrūs, daug prieskonių turintys, kepti patiekalai, visokie kečupai ypač kelia spuogelius  doh.gif  Dar vandens trūkumas organizme, aš jei nesuvartoju tų poros litrų per dieną poros dienų bėgyje pamatau pasekmes ant veiduko cool.gif

ne, nebandziau ne vieno prausiklio is sios serijos g.gif Dabar mastau o galima prausikli imti ne zaliajiji, ar geriau visgi pirkti visa linija ta pacia? g.gif Vengiu sveitimo, retai ji darau, va butent del to isausejimo, nes oda po viso to, kaip dykumos zeme doh.gif Mjoo tada nebelieka jau ir ka valgyt biggrin.gif joke:D
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 03 16, 00:49)
ne, nebandziau ne vieno prausiklio is sios serijos g.gif Dabar mastau o galima prausikli imti ne zaliajiji, ar geriau visgi pirkti visa linija ta pacia? g.gif Vengiu sveitimo, retai ji darau, va butent del to isausejimo, nes oda po viso to, kaip dykumos zeme doh.gif Mjoo tada nebelieka jau ir ka valgyt biggrin.gif joke:D

Aš naudoju Biodermos žaliąją visą liniją, kartais dabar kai oda pagerėjusi ryškiai Estee Lauder nauoju smile.gif Šveitimas būtinas,bent man labai stipriai padeda. O,odos drėkinimo tai betkuriuo atveju negalima pamiršti, reiktų arba ryte arba vakare itin drėkinti odą,o vakare ar ryte AI tepti mirksiukas.gif Ir kaukių neužmiršti 4u.gif Na, kaip čia pasakius nebelieka - aš irgi sakiau nebelieka, bet man kažkaip gražios ,nespuoguotos odos poreikis nugalėjo norą valgyt blush2.gif biggrin.gif Šiaip aš dar nakčiai tepdavau storu sluoksniu (kaip kauke) sudocream tepaliuka (jis šiaip skirtas kūdikiams nuo iššutimų),bet sudėtyje yra cinko,tai labai gražiai pagydydavo 4u.gif
Atsakyti