Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2012 02 17, 02:18)
Kazin jei reikia gilesnio drekinimo ar rinktis Hydrabio seruma ar Hydrabio Light kremuka?  g.gif

Serumą serumą. Kremą rinkitės nebent kaip papildomą priemonę "ant viršaus" poveikiui sustiprinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 02 17, 14:41)
O tai cia lyg kazkuri forumiete rase, kad pirko Camelioj su 40% lyg?  unsure.gif Arba gal kazka ne taip nuskaiciau  doh.gif

O velnias žino, kaip ten yra iš tikrųjų g.gif
Prieš kokius porą mėnesių Camelijos vaistinėj klausiau apie Biodermą, tai man pasakė, kad ja jau daugiau nebeprekiaus... O ir Biodermos lietuviškam puslapyje rašo, tik apie Šeimos ir Eurovaistines unsure.gif
BIODERMA
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 17, 12:49)
Gal klaipėdietė pasakys kurioje camelia vaistinėj rasčiau bioderma kosmetikos?  g.gif  planuoju ryt būti Klaipėdoje tai apsipirkčiau  ax.gif  blush2.gif

Aš šiandien klausiau Klaipėdos Camelioj, kur galiu rasti Biodermos. Tai pasakė, kad Klaipėdoj išvis nieko nėra. Kadangi klausiau apie Sebium vandenuką, tai pasakė, kad yra likęs tik vienas Vilniaus kažkurioj Camelioj. Ir pasakė, kad jie išsiparduoda ir nebeprekiaus Bioderma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2012 02 05, 14:16)
As irgi turiu problemu su galvos oda, labai stipru suborejini dermatita, kartais labai paumeja. Isbandziau labai daug priemoniu. Taip pat ir Biodermos Node K , mano atveju jis is viso nepadejo, net kai pora dienu is eiles ploviau su juo galva. doh.gif
Man labiausiai tiko Neo Strata buvo toks sampunas, nu cia tai super dalykas po pirmo plovimo susitvarke oda, bet kazkodel ji iseme is priekybos  doh.gif  tai dabar naudoju kazkoki Ducrai Kertyol p.s.o. sis ne tok stiprus kaip neo strata bet kolkas vienas geriausias is rastu sampunu. Taip pat Psorioderm eko bet man nelabai tinka. 4u.gif

Jei Jūs turite seborėjinį dermatitą, Jums reikėjo rinktis Bioderma Node DS+ šampūną, jis kaip tik ir skirtas šitai problemai. Labai efektyvus, jau po pirmojo naudojimo jaučiasi efektas. Nuraminamas niežulys, išvalomos pleiskanos.
Atsakyti
QUOTE(ugita @ 2012 02 19, 19:25)
Jei Jūs turite seborėjinį dermatitą, Jums reikėjo rinktis Bioderma Node DS+ šampūną, jis kaip tik ir skirtas šitai problemai. Labai efektyvus, jau po pirmojo naudojimo jaučiasi efektas. Nuraminamas niežulys, išvalomos pleiskanos.

Ir sita bandziau, deja man netgi ir po antro ir trecio plovimo nepadejo.
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2012 02 20, 22:18)
Ir sita bandziau, deja man netgi ir po antro ir trecio plovimo nepadejo.

vaistai reikalingi gal...pas gydytoja kreipetes?
Atsakyti
aaaaaaaaaa, bet jau ką aš atradau , visad naudoju šį makiažo valiklį , tik jis brangus velnias , o čia va kokia kaina thumbup.gif

user posted image
nuoroda
o čia kiti Bioderma produktai

Pas mus tas vienas buteliukas 500 ml apie 60 lt. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 21 vasario 2012 - 16:49
Merginos, sugalvojau išbandyti Biodermos veido priemones, todėl norėjau paklausti jūsų - kokį veido kremą reikėtų rinktis mišriai odai? Karts nuo karto atsiranda spuogelių, poros linkusios kimštis, ir blizgesys erzina. Tačiau dabar žiemą yra pasausėjusių plotelių (kol kas juos puikiai sutvarko Biodermos Atoderm PP kremas). Pasidalinkit nuomonėm ir patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2012 02 21, 00:24)
vaistai reikalingi gal...pas gydytoja kreipetes?

aga buvau, israse tepala ir sampunus rekomendavo. Tai visus isbandziau ir issirinkau kuris labiausiai. deja sie Biodermos visiskai mano galvos odai ne tiko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2012 02 21, 17:48)
aaaaaaaaaa, bet jau ką aš atradau , visad naudoju šį makiažo valiklį , tik jis brangus velnias , o čia va kokia kaina  thumbup.gif

nuoroda
o čia kiti Bioderma produktai

Pas mus tas vienas buteliukas 500 ml apie 60 lt.  doh.gif

o i LT siuncia ?
Atsakyti
Puslapiuka gera radote, bet idomu kiek siuntimas i LT, nes po FR ir tai brangu, kai vaistuneje visada rasi tokia akcija, ir nereikia siustis. Tik 2 vandenukus uz 15Eur ir apsimoka pirkti, neisivaizduoju uz ka mergaites LT moka po 60Lt uz 1 buteliuka, na geras jis, bet kaina ziauriai uzkelta. Todel jei tik yra galimybe, geriau siustis. Be to ir Sebium prausikliai su tokia pat akcija, "Lot 2".
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 22, 15:00)
o i LT siuncia ?

Siuncia, 16,90Eur siuntimas, tai toks ir atradimas "pigiau" biggrin.gif
Atsakyti
O man gal kas galit patarti del sompuno: dabar plaunu nuo pleiskanu, o ju vis tiek nemazeja, gal reikia dazytiem plaukam pabandyt?
Atsakyti