Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 12, 22:16)
hydrabio man  daugiau drekina.. pasitepu su hydra ir jauciu toki tempima nemalonu, na kai sausa oda būna  g.gif  trūksta drėkinimo.. o su hydrabio to nejaučiu  4u.gif
hydrabio toks man skystesnis.. lengvesnis  ax.gif

blem. nusisnekejau. as naudoju sensibio light o ne hydrabio doh.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Norejau pasiteirauti del Biodermos kosmetikos.Mano veido oda pasidare sausa ir pleiskanojanti,ir matosi daug ispletusiu poru.Ypac matosi kai uztepu krempudros.ka patartume naudoti,kad oda atsigautu ir pamaitintu?lb busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 12, 23:06)
blem. nusisnekejau. as naudoju sensibio light o ne hydrabio  doh.gif

As irgi mastau koki cia kremuka pirkti. Hydra man tiko, kai oda pleiskanojo, bet turejau tik megineli, veliau gryzau prie Iwostin kremuko, kuris man labai panasus i Hydra buvo. Bet kazkaip dabar Iwostin nepakankamai drekina, tai mastau ar gryzti prie Sebium Hydra vel ar imti Sensibio ar Hydrabio Light g.gif Oda mano linkusi kimstis, i spuogelius unsure.gif
Atsakyti
man jau kelios dieno is Hydros tūtelės nuolat kremas bėga. Tikrai nėra perspausta tūbelė, nežinau kas darosi, amžinai pilnas kamštelis, taip man visas kremas išbėgs doh.gif yra kam taip buvę?
Atsakyti
Gal kas nors galit palygint Hydrabio Light ir Hydrabio Rich kremus? Ar tas rich labai riebus kazin? g.gif
Atsakyti
user posted image
Noriu labai pagirti sita seruma Hydrabio wub.gif Is tiesu negalvojau ,kad bus toks geras,nes buvo issausejus oda, reikejo ko nors labiau drekinancio, tai issirinkau ji, nes kaina nebloga. Man jis drekina daug geriau nei kremai ( tikrai geriau uz physiogel ,kuris kazkada labai patiko) , bet nepalieka jokio riebumo, blizgesio. Man jo efektas kaip biocell kaukes, tik dar geresnis irsvarbiausia - nekemsa poru.Mano oda misri, bet linkus pasauset, po jo oda labai atsigavus. wub.gif

user posted image

kazkada buvau rasius ,kad sebium serumas nevertas demesio, bet dabar vel pradejau naudot ir nuomone pakeiciau. Naudoju nakciai, tepu problemines vietas - kakta, nosi. Patinka ,kad matizuoja (priesingai negu isgirtasis akn kremas doh.gif ) ,labai taupiai naudojasi. Sakyciau ,kad sitas serumas gera prevencija pries inkstirus. Paskutiniu metu naudoju kiekviena nakti, tai odos bukle labai pagerejo. Tik nemanau, kad jis padetu turint rimtesniu bedu.
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2012 02 15, 17:41)
kurioje vilniaus camelijos vaistinej yra bioderma kosmetikos?

As tai perku savanoriu 1, Helios City pastate.
Papildyta:
QUOTE(11alpina @ 2012 02 15, 22:54)
man jau kelios dieno is Hydros tūtelės nuolat kremas bėga. Tikrai nėra perspausta tūbelė, nežinau kas darosi, amžinai pilnas kamštelis, taip man visas kremas išbėgs  doh.gif yra kam taip buvę?

ne , nebuvo taip. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 02 16, 00:46)
Noriu labai pagirti sita seruma  wub.gif Is tiesu negalvojau ,kad bus toks geras,nes buvo issausejus oda, reikejo ko nors labiau drekinancio, tai issirinkau ji, nes kaina nebloga. Man jis drekina daug geriau nei kremai ( tikrai geriau uz physiogel ,kuris kazkada labai patiko) , bet nepalieka jokio riebumo, blizgesio. Man jo efektas kaip biocell kaukes, tik dar geresnis irsvarbiausia  - nekemsa poru.Mano oda misri, bet linkus pasauset, po jo oda labai atsigavus.  wub.gif

Naudojate tik seruma, ar ant virsau dar tepate koki nors kremuka? 4u.gif

Labai giriau Sebium Hydra ir Sebium AKN, bet dabar naudoju jau po antra tubele abieju kremu ir odai jokio poveikio unsure.gif Hydra gerai drekino, nuramindavo oda, o dabar nieko, sakyciau daugiau riebina unsure.gif AKN nustojo padeti nuo inkstiru unsure.gif Todel noriu pabandyti ka nors kita smile.gif Gal veliau vel sugrysiu prie Hydra ir AKN, nes pirma laika naudojant buvo kuo geriausi rezultatai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mivida: 16 vasario 2012 - 10:26
QUOTE(11alpina @ 2012 02 16, 00:54)
man jau kelios dieno is Hydros tūtelės nuolat kremas bėga. Tikrai nėra perspausta tūbelė, nežinau kas darosi, amžinai pilnas kamštelis, taip man visas kremas išbėgs  doh.gif yra kam taip buvę?

nebuvo man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 02 16, 11:26)
Naudojate tik seruma, ar ant virsau dar tepate koki nors kremuka?  4u.gif

nieko netepu, nes drekinimo vien nuo jo uztenka, tai nematau poreikio dar kazka tepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 02 16, 02:46)
user posted image
Noriu labai pagirti sita seruma Hydrabio  wub.gif Is tiesu negalvojau ,kad bus toks geras,nes buvo issausejus oda, reikejo ko nors labiau drekinancio, tai issirinkau ji, nes kaina nebloga. Man jis drekina daug geriau nei kremai ( tikrai geriau uz physiogel ,kuris kazkada labai patiko) , bet nepalieka jokio riebumo, blizgesio. Man jo efektas kaip biocell kaukes, tik dar geresnis irsvarbiausia  - nekemsa poru.Mano oda misri, bet linkus pasauset, po jo oda labai atsigavus.  wub.gif

Aš irgi dabar šitą naudoju. Geras geras. Tikrai padrėkina, atgaivina. Draugei rekomendavau - jai irgi labai patiko drėkinimas, tik kad greit sualergizavo (tokia oda - daug kas alergizuoja). Patinka man, bet manau, kitąkart jau kitokį serumą bandysiu smile.gif
Atsakyti
Kazin jei reikia gilesnio drekinimo ar rinktis Hydrabio seruma ar Hydrabio Light kremuka? g.gif
Atsakyti