Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 06, 12:18)
netikiu,kad galima taip tiklsiai nustatyti kad butent nuo to ir to kremo pridygsta giluminiu spuogu...ka zinot,gal cia su organizmu susije,o ne su kremu.daznai pastebejau megstam sau diagnozes nusistatyt smile.gif

nu tuo metu aš itin sveikai maitinausi ir sportavau, tai čia nieko kito neprikiši, tuo labiau, kad spuogai dygo tose vietose, kur kremą tepiau.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 02 05, 22:13)
iš pradžių tepiau visam veidui hydra, tokie spuogai išdygo, o dar kaip skaudėjo  doh.gif po to gal 3 savaites kankinausi, kol išnaikinau. tada lioviausi tepti visam veidui, tepiau tik apie lūpas (ten oda labiausiai išsausėjusi), tai ten irgi atsirado tokių spuogų (tokie sunkiai išspaudžiami, skaudūs), taip eksperimentavau du kartus ir rezultatas tas pats. man tas kremas netinka, tai galvoju, kokį kitą bandyt. bandysiu gal tą hydrabio light, ačiū  4u.gif

Sebium Hydra, savo sudetyje treciu numeriu turi PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL, todel Jums ir dygo spuogai.

Hydrabio Light, turetu nekimsti, NORS sudetyje yra silikonu... Silikonai kai kuriems kemsa odos poras.
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 01 16, 12:03)
Kelias dienas naudoju Bioderma vandenuka

user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu, žinokit, nesitikėjau tokio efekto. Kelias dienas jau naudoju šį valomąjį vandenį. Superinis, jokių minusų thumbup.gif Tiesiog tobulai nuvalo makiažą, o oda tokia atgaivinta. Žožiu, didelis pliusas šiam produktui wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2012 02 05, 15:16)
As irgi turiu problemu su galvos oda, labai stipru suborejini dermatita, kartais labai paumeja. Isbandziau labai daug priemoniu. Taip pat ir Biodermos Node K , mano atveju jis is viso nepadejo, net kai pora dienu is eiles ploviau su juo galva. doh.gif
Man labiausiai tiko Neo Strata buvo toks sampunas, nu cia tai super dalykas po pirmo plovimo susitvarke oda, bet kazkodel ji iseme is priekybos  doh.gif  tai dabar naudoju kazkoki Ducrai Kertyol p.s.o. sis ne tok stiprus kaip neo strata bet kolkas vienas geriausias is rastu sampunu. Taip pat Psorioderm eko bet man nelabai tinka. 4u.gif

Ar apie šį http://www.skin-beau...lp-shampoo.html ša,pūną kalbate? Man elabai sudomino, galvoju, jei pas mus jo nėra pirkt, tai galima būtų parsisiųst iš UK ar USA rolleyes.gif
Atsakyti
Man Sebium Hydra netiko, tik spuogeliu pridaigino. Veliau bandziau Sebium AKN ir H2O, taip pat netiko.. sad.gif
Taciau purskalas nuo saules man super! smile.gif (Photoderm Bronz Spray 40)
Atsakyti
Nusipirkau stai toki,per skubejuma,pareinu namo,o ziuriu sitokios dideles tuteles,tai tikrai ne veidui,o kunui doh.gif Pradejau skaityti,na niekur neraso,kad kunui,raso,kad odai.....Gal kas zino tiksliai veidui ar ne g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mmarisha: 12 vasario 2012 - 11:56
QUOTE(Mmarisha @ 2012 02 12, 11:54)
Nusipirkau stai toki,per skubejuma,pareinu namo,o ziuriu sitokios dideles tuteles,tai tikrai ne veidui,o kunui  doh.gif Pradejau skaityti,na niekur neraso,kad kunui,raso,kad odai.....Gal kas zino tiksliai veidui ar ne g.gif user posted image

Cia kunui, veidui as nenaudociau, bet jei jusu oda nera reikli, jautri, galite ir veidui pabandyti naudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 02 07, 15:08)
Sebium Hydra, savo sudetyje treciu numeriu turi PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL, todel Jums ir dygo spuogai.

Hydrabio Light, turetu nekimsti, NORS sudetyje yra silikonu... Silikonai kai kuriems kemsa odos poras.

jaučiu ir man hydra kimšdavo.. turėjau problemine oda .. bioderma sebium linija ja aptvarkė bet vsi spuogelis koks iškildavo g.gif aišku galvojau normalu, nes prieš tai oho kokei spuogai skausmingi kildavo doh.gif . bet va baiginėjosi hydra ir nusipirkau hydrabio light tai žiūriu kad nebėr spuogelių g.gif tai gal tas hydra buvo kaltas g.gif gerai kad hydrabio pabandžiau tai nebepirksiu hydra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 02 12, 13:22)
Cia kunui, veidui as nenaudociau, bet jei jusu oda nera reikli, jautri, galite ir veidui pabandyti naudoti  g.gif

Bandomuoju triusiu buti nenoriu,todel ir klausiu zmoniu,besidominanciu sia produkcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 12, 12:24)
jaučiu ir man hydra kimšdavo.. turėjau problemine oda .. bioderma sebium linija ja aptvarkė bet vsi spuogelis koks iškildavo  g.gif  aišku galvojau normalu, nes prieš tai oho kokei spuogai skausmingi kildavo  doh.gif . bet va baiginėjosi hydra ir nusipirkau hydrabio light tai žiūriu kad nebėr spuogelių  g.gif  tai gal tas hydra buvo kaltas  g.gif  gerai kad hydrabio pabandžiau tai nebepirksiu hydra  schmoll.gif

Sisi kremukas lengvesnis uz Hydra? Hydra man patinka, bet bijau vasarai netiks, tai ieskau ka nors lengvesnio smile.gif
Atsakyti
Na,radau atsakyma,parasyta ant tuteliu,kad Face and body biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mmarisha @ 2012 02 12, 14:14)
Na,radau atsakyma,parasyta ant tuteliu,kad Face and body  biggrin.gif

Tai puku, naudokite ir veidui. As turiu problematiska veido oda, tai tokio kremo nenaudociau veidui, o jei jums tik drekinimo/apsaugos reikia, tai turetu tikti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 02 12, 13:57)
Sisi kremukas lengvesnis uz Hydra? Hydra man patinka, bet bijau vasarai netiks, tai ieskau ka nors lengvesnio  smile.gif

hydrabio man daugiau drekina.. pasitepu su hydra ir jauciu toki tempima nemalonu, na kai sausa oda būna g.gif trūksta drėkinimo.. o su hydrabio to nejaučiu 4u.gif
hydrabio toks man skystesnis.. lengvesnis ax.gif
Atsakyti