Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(taša @ 2012 02 04, 22:22)
gal ka is Hydrabio serijos?  Hydrabio Light arba Serum?

Man rodos sensibio light yra lengvesnis nei hydrabio, bent jau man. g.gif
Atsakyti
Nusprendžiau pabandyti terminį vandenį BIODERMOS 4u.gif Įdomu, ar šis terminis vanduo taip gerai nuvalo makiažą, ar naudojamas kaip tonikas. blush2.gif

user posted image
Kasdienis antibakterinis valomasis vanduo riebiai, mišriai odai, kurio nereikia nuplauti

• Patentuotas Fluidactiv® kompleksas reguliuoja odos riebalų išsiskyrimą.
• Švelnus valomasis pagrindas, vienu judesiu nuvalo visus nešvarumus ir makiažą.
• Nereikia nuplauti.
• Patogu ir paprasta naudoti.
• BIODERMA inovacija Sébium H2O micelinis vanduo veikia antibakteriškai, patentuotas Fluidactiv® kompleksas reguliuoja riebalų išsiskyrimą ir sudėtį.
• Sébium H2O puikiai vienu judesiu pašalina odos nešvarumus ir riebalų perteklių.
• Sébium H2O neužkemša porų, užtikrinta nepriekaištinga odos ir akių toleranciją

user posted image
Raminamasis valomasis vanduo jautriai odai

• Tobulai valo veidą ir pašalina makiažą nuo veido ir akių.
• Užtikrina nepriekaištingą toleranciją.
• Ramina sudirgintą odą ir mažina paraudimą.
• Suteikia gaivumo pojūtį.
• Be alkoholio ir fenoksietanolio.
• Nuolat inovacijų priešaky, BIODERMA išrado micelinį vandenį. Išskirtinai sukurtas jautriai, normaliai į sausumą linkusiai odai, Sensibio H2O micelinis vanduo švelniai valo veidą ir akis bei pašalina vandeniui atsparų makiažą.
Sudėtyje esančios micelės efektyviai suriša nešvarumus ir palaiko odos pH balansą (be muilų, fiziologinio pH).
• Raminantys aktyvieji ingredientai apsaugo nuo sudirginimo, dažnai kylančio valant odą.
• Sensibio H2O yra nepriekaištingai toleruojamas odos ir akių (išbandyta oftalmologinėje priežiūroje).

Kaip suprantu jie du yra unsure.gif Mano oda mišri, T zona riebesnė, žiema dabar tai T zona normali. Nežinau kuri rinktis, bijau, kad žalias per stiprus gali būti, gal kas patars kas nusimano etiketėse. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2012 02 05, 10:47)
Nusprendžiau pabandyti terminį vandenį BIODERMOS  4u.gif Įdomu, ar šis terminis vanduo taip gerai nuvalo makiažą, ar naudojamas kaip tonikas.  blush2.gif

pradekim nuo to - kad cia visai NE terminis vanduo...
makiaza nuvalo puikiai, naudojamas jis odos valymui, o ne tonizavimui. todel ir vadinasi "Valomasis vanduo" - logiska, ne? bigsmile.gif
zalias tikrai nera kazkoks stipriai sausinantis ar pan, mano oda misri-riebi, tai vasara juo nusivalius nebutina man net kremo teptis, ziema - kaip kada, tai jei jusu oda misri - riebi siulau rinktis zalia, nes jis taip pat reguliuoja odos riebalu kokybe, kad nekimstu poru ir t.t.
akiu makiaza taip pat puikiai valo.
Papildyta:
QUOTE(Caridian @ 2012 02 04, 18:46)
Baigineju sensibio light kremuka, visai mielas, nekemsa poru, neriebina odos per labiausiai, bet pavasariui gali buti per sunkus g.gif  ka kito panasios konsistencijos is biodermos parekomenduotumet? Oda normali-misri, poros linkusios kimstis nosies srityje.

siltuoju metu laiku - sebium mat .
Atsakyti
QUOTE(LaPassion @ 2012 01 16, 11:27)
Turiu labai didele problema dėl galvos odos. Žiauriai pleiskanoja, įtariu, kad tai netgi žvynelinė. Kokias priemones benaudojau nuo pleiskanų, niekas nepadėjo. Gal kas naudojo Bioderma šampnūną Node K. Ar jis veiksmingas?

As irgi turiu problemu su galvos oda, labai stipru suborejini dermatita, kartais labai paumeja. Isbandziau labai daug priemoniu. Taip pat ir Biodermos Node K , mano atveju jis is viso nepadejo, net kai pora dienu is eiles ploviau su juo galva. doh.gif
Man labiausiai tiko Neo Strata buvo toks sampunas, nu cia tai super dalykas po pirmo plovimo susitvarke oda, bet kazkodel ji iseme is priekybos doh.gif tai dabar naudoju kazkoki Ducrai Kertyol p.s.o. sis ne tok stiprus kaip neo strata bet kolkas vienas geriausias is rastu sampunu. Taip pat Psorioderm eko bet man nelabai tinka. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2012 02 05, 16:16)
As irgi turiu problemu su galvos oda, labai stipru suborejini dermatita, kartais labai paumeja. Isbandziau labai daug priemoniu. Taip pat ir Biodermos Node K , mano atveju jis is viso nepadejo, net kai pora dienu is eiles ploviau su juo galva. doh.gif

man jis vienas irgi nesuper, bet naudojant kartu su losjonu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 02 05, 14:35)
pradekim nuo to - kad cia visai NE terminis vanduo...
makiaza nuvalo puikiai, naudojamas jis odos valymui, o  ne tonizavimui. todel ir vadinasi "Valomasis vanduo" - logiska, ne?  bigsmile.gif
zalias tikrai nera kazkoks stipriai sausinantis ar pan, mano oda misri-riebi, tai vasara juo nusivalius nebutina man net kremo teptis, ziema - kaip kada, tai jei jusu oda misri - riebi siulau rinktis zalia, nes jis taip pat reguliuoja odos riebalu kokybe, kad nekimstu poru ir t.t.
akiu makiaza taip pat puikiai valo.
Papildyta:

siltuoju metu laiku -  sebium mat .

Ačiū, mirksiukas.gif parašiau terminis vanduo doh.gif ot, matyt užsisvajojus buvau... biggrin.gif Valomasis vanduo tai taip, kad valo tai logiška, bet ar taip super viską ir nuvalo, kaip reklamuoja norėjau paklaust ax.gif Bet jau supratau, kad nuvalo mirksiukas.gif Bandysim žalią. bigsmile.gif
Atsakyti
o kokį patartumėte naudoti kremą vietoj Sebium Hydra? mano veidas labai išsausėjo, bet nuo hydros pridygsta giluminių spuogų doh.gif norėčiau, kad gerai drėkintų, bet nebūtų labai jau riebus.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 02 05, 23:51)
o kokį patartumėte naudoti kremą vietoj Sebium Hydra? mano veidas labai išsausėjo, bet nuo hydros pridygsta giluminių spuogų  doh.gif  norėčiau, kad gerai drėkintų, bet nebūtų labai jau riebus.

rimtai nuo sebium hydra giluminiu pridygsta? gal cia taip valosi unsure.gif
o koki naudojat dabar kuris nekelia spuogu?
hydrabio light tada meginkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 02 05, 23:00)
rimtai nuo sebium hydra giluminiu pridygsta? gal cia taip valosi unsure.gif
o koki naudojat dabar kuris nekelia spuogu?
hydrabio light tada meginkit  g.gif

iš pradžių tepiau visam veidui hydra, tokie spuogai išdygo, o dar kaip skaudėjo doh.gif po to gal 3 savaites kankinausi, kol išnaikinau. tada lioviausi tepti visam veidui, tepiau tik apie lūpas (ten oda labiausiai išsausėjusi), tai ten irgi atsirado tokių spuogų (tokie sunkiai išspaudžiami, skaudūs), taip eksperimentavau du kartus ir rezultatas tas pats. man tas kremas netinka, tai galvoju, kokį kitą bandyt. bandysiu gal tą hydrabio light, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2012 02 05, 21:40)
Ačiū,  mirksiukas.gif parašiau terminis vanduo doh.gif  ot, matyt užsisvajojus buvau... biggrin.gif  Valomasis vanduo tai taip, kad valo tai logiška, bet ar taip super viską ir nuvalo, kaip reklamuoja norėjau paklaust  ax.gif  Bet jau supratau, kad nuvalo  mirksiukas.gif Bandysim žalią. bigsmile.gif

As naudoju rozini, nors mano odos tipas kaip jusu. Bet rinkausi rozini, nes zaliam sudety yra cinko, nenorejau jo naudoti akims, kur oda sausa unsure.gif pasirinkau svelnesni, rozini. Labai gerai nuvalo makiaza. Gera alternatyva sunkiems pieneliams, nemegstu ju.
Atsakyti
netikiu,kad galima taip tiklsiai nustatyti kad butent nuo to ir to kremo pridygsta giluminiu spuogu...ka zinot,gal cia su organizmu susije,o ne su kremu.daznai pastebejau megstam sau diagnozes nusistatyt smile.gif
Atsakyti
O sakykit, po kiek laiko naudojant AKN poveikis pasimatė? smile.gif
Atsakyti