Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(PUPA13 @ 2012 01 30, 20:24)
Laba merginos.Perskaiciau beveik visa sena tema ir nusipirkau krema Sebium Hydra.Tinka ir patinka jis man.Bet kai sitaip atsalo tai iskilo toks klausimas.Ar ji galiu teptis ryte ar tik vakare.Ar ji pasitepusi galiu po pusvalandzio i lauka eiti g.gif

As si krema naudoju rytais. Manau galite ir jus naudoti rytais, tik kai taip salta, bet kuri krema manau butu geriau tepti kuo anksciau, pries iseinant is namu, ir jei nenaudojate pudros, kremo likucius, pries pat iseunant, sugerti servetele.
Atsakyti
o man labai patinka sebium AKN,naudoju su sebium prausikliu ir kartais pakaitalioju su sebium hydra.nesausina man jis,malonus pojutis ant odos ir matau akivaizdu pagerejima odos bukles.bus kartojamas 4u.gif
Atsakyti
aš AKN tepu tose veido srityse kur yra inkštirų: ant nosies ir šiek tiek link žandų, o hydra likusiam veidui smile.gif
Atsakyti
Ar kas išbandėte jau naujienas?

user posted image

aš su Atoderm lavante prausikliu jau savaitę prausiuosi, labai fainas wub.gif tikrai oda minkštesnė, pamaitinta, nors dar papleiskanoja, bet gerooookai mažiau. Ir kremą bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 02 02, 20:05)
aš su Atoderm lavante prausikliu jau savaitę prausiuosi, labai fainas  wub.gif  tikrai oda minkštesnė, pamaitinta, nors dar papleiskanoja, bet gerooookai mažiau. Ir kremą bandysiu.

O kas čia per naujienos? Ką jos daro?
Atsakyti
Sausai odai, maitinanti linija, prausiklis toks kreminis ir kremas smile.gif čia visam kūnui. Bet aš prausiklį ir veidui bandžiau, švelnus labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 02 02, 22:12)
Sausai odai, maitinanti linija, prausiklis toks kreminis ir kremas smile.gif čia visam kūnui. Bet aš prausiklį ir veidui bandžiau, švelnus labai  thumbup.gif

Tokiai žiemai pats tas smile.gif
Atsakyti
Naudojau Biodermos žalią liniją, vandeni sebium, matinį dieninį kremą bei hydra kremą. Tai labiausiai patiki vanduo,o mano riebiai odai matt kremas to riebalo labai nepanaikino, man kažko reikia kitko.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 02 02, 21:05)

as planuoju ciupti kunui krema. naudojau losjona atoderm PP tai super patiko, bet dabar ziemai norisi dar riebiau. zodziu, lukesciai dideli, ziuresim ar pateisins biggrin.gif
Atsakyti
Bioderma Atoderm Mains
user posted image
visai patiko, greit susigeria, bet panaudojus ilgiau galėsiu daugiau ka paskyt, šiuo metu šiurkštuma nuėme, šaltu periodu tragiškai išsausėja, todėl kol kas dedu dideli pliusa
Atoderm PP user posted image
šita labai giriu, naudojam visa šeima, tai labiausiais jaučiais ant mano vaiko, jo oda labai labai sausa, o jis labai pagarerino jos būklę, oda buna švelni, sudrėkinta. patepu po maudyniu vakare o ryte ji vis dar nera šiurkšti o man tai atradimas. Lengvai tepasi, greit susigeria, malonus jausmas pasitepus jokio lipnumo thumbup.gif
Atoderm Nutritive
user posted image
veidui kremas irgi patinka, nekenša poru, švelnus veidas, sudrekintas, greit susigeria gerai dengiais po jo pudra
ir dar prigriebiau Atoderm lūpų balzamas
user posted image
greitai sumikština, panaikina šiurkštuma

Kol kas labai džiaugiuosi pasitikėjusi konsultante kuri gyrė šiuos produktus, nes minuso kol kas nei vieno
Atsakyti
Baigineju sensibio light kremuka, visai mielas, nekemsa poru, neriebina odos per labiausiai, bet pavasariui gali buti per sunkus g.gif ka kito panasios konsistencijos is biodermos parekomenduotumet? Oda normali-misri, poros linkusios kimstis nosies srityje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caridian: 04 vasario 2012 - 16:47
QUOTE(Caridian @ 2012 02 04, 16:46)
Baigineju sensibio light kremuka, visai mielas, nekemsa poru, neriebina odos per labiausiai, bet pavasariui gali buti per sunkus g.gif  ka kito panasios konsistencijos is biodermos parekomenduotumet? Oda normali-misri, poros linkusios kimstis nosies srityje.

gal ka is Hydrabio serijos? Hydrabio Light arba Serum?
Atsakyti