Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(taša @ 2010 09 30, 10:24)
man po pirmu kartu pradejo traukti, gerai kad turejau tik meginuka. daugiau nepirkau

Bet is pradziu tai jis man labai patiko ir lyg tiko odai, o tik ilgeliau panaudojus pastebejau tai, o gal del saltesniu oru siek tiek ir pats veidas pasausejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 09 30, 10:26)
Bet is pradziu tai jis man labai patiko ir lyg tiko odai, o tik ilgeliau panaudojus pastebejau tai, o gal del saltesniu oru siek tiek ir pats veidas pasausejo  g.gif

gali ir taip but
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 09 30, 10:24)
man po pirmu kartu pradejo traukti, gerai kad turejau tik meginuka. daugiau nepirkau

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 09 30, 10:26)
Bet is pradziu tai jis man labai patiko ir lyg tiko odai, o tik ilgeliau panaudojus pastebejau tai, o gal del saltesniu oru siek tiek ir pats veidas pasausejo  g.gif

turiu misria oda, tai man netraukia schmoll.gif naudoju daugiau nei 3 metus drinks_cheers.gif
man saltuoju sezonu labai patinka Sebium Hydra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 30 rugsėjo 2010 - 10:41
Sveikos, gal kas naudojate Sebium seruma, kokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
o man vandenuko reikia. turimam Sebium(likutis) pastebejau kad plaukioja kazkokios nuosedos. jum taip nebuvo?
noreciau Sensibio. turejau visu 3 rusiu ir tikrai negaliu vieno isskyrt, kuris geresnis. tik Sebium tikrai sausina. tai jis vasarai geriau.
laimejau kazkoki priza is biodermos, tai laukiu, gal vandenuka, kiek pastebejau jie megsta ji dovanot smile.gif tai nepirksiu dar, palauksiu bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
o koki maitinanti krema pasiulytumet misriai odai is biodermos?
Atsakyti
snd nusipirkau Sebium seruma. tai isbandzius - biski trauke oda, limpo. oda buvo matina, supet. bet susirutuliavo paskui....
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 10 08, 21:29)
o koki maitinanti krema pasiulytumet misriai odai is biodermos?

Sebium Mat
Atsakyti
Man ir Sebium serumas pradzioj lipo ir rutuliavosi, bet zinok ploniau tepk, gerai paskirstyk ir to nebus. Jo reikia labai mazai 4u.gif
Atsakyti
Ar yra kas turi sebium kauke? domina atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Vakar vos infarkto negavau Akropolio Eurovaistinėj - norėjau nusipirkti šveitiklio, kol akcija Biodermai, bet lentynose niekur jo nebuvo. Nuėjau pas konsultantę paklaust, tai sako man: "tokio produkto iš viso nėra". Man akys va taip blink.gif
Sakau, kaip taip gali būti, jei kaip tik naudoju šią priemonę? Nežinau, sako.
Labai tikiuosi, kad tik šioje vaistinėje jo nebuvo... unsure.gif
Atsakyti
Greičiausiai nelabai kompetentinga konsultantė pasitaikė. biggrin.gif
Atsakyti