Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Labai labai giriu Bioderma Sensibio Rich kremą. Nuostabus dienai, greitai susigeria, puikiai pudra gula ant jo. Nekemša porų. Puikumėlis. thumbup.gif
user posted image

Ir tuo pačiu labai peikiu Bioderma Hydrabio Legere. Visų pirma tai juo pasitepus spuogų pridygsta. Ko šiaip nebūna. O antra, tai neįmanoma ant jo pudros užtepti (birios). Labai negražiai pasidengia. Super prastas pirkinys.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 06 sausio 2012 - 20:53
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 06, 20:46)
jei giluminiai - AI, jei akne/inkstirai - AKN.
Nosiai naudoju AKN, nes ten turiu inkstiru, o kaktai naudoju AI, nes ten viena kitas giluminis pasirodo.

Apie juos toki ispudi ir susidariau, bet problema, kad ir to ir to buna biggrin.gif Noreciau kolkas tik viena pirkti, o gal tiks ir tam ir tam biggrin.gif Tai kazkaip labiau linkstu link AI g.gif O jis tinkamas ir tokiai odai kai pasirodo nedideli, pulingi spuogeliai? Ar jau tokiems labiau AKN?
Atsakyti
Pagal BIODERMA pulingiems AI. Bet as jo nekartosiu, nes pastebejau, naudojant AKN prasivalo poros, ir reciau pasirodo pulingi spuogeliai. Be to AKN man labai padeda nuo inkstiru, juodi taskiukai ant nosies beveik nepastebimi.
Atsakyti
vienintelis idealiai man tinkantis kremukasBIODERMA HYDRA. išties baigiasi visos problemos- jokių šerpetojimų ir psuogų mažiau
vasarą jį pakeičiu į MAT, nes vasarą veidas blizga.
Beje, galiu pasiūlyti pigiau ne vaistinėse visiškai naują SEBIUM h20, nes netiko man schmoll.gif
Atsakyti
Gal kokių atsiliepimų turite apie šį produktą Sensibio H2O? 4u.gif Ar verta už jį tiek mokėti? rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2012 01 07, 22:12)
Gal kokių atsiliepimų turite apie šį produktą?  4u.gif Ar verta už jį tiek mokėti?  rolleyes.gif
[/img]

Man tai pats pačiausias ir nepakeičiamas jau eilę metų, vertas kiekvieno cento wub.gif be jo nei dienos neišbūčiau biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi akims valyti turiu sensitive (raudonu kamsteliu) vandeni, kuriuo labai patenkinta, nutariau isbandyti prauskili. Dziaugiuosi, kad pasitaike supratinga vaistininke ir dave sebium prausiklio megyneli. Cia linksmoji dalis baigesi. Panaudojus viena karta taip isbere - taip kaip dar gyvenyme nebuvo isbere doh.gif Kazkoks siaubas, vakare issiprausiau ziauriai nugrauze oda, net luptis pradejo (nors oda misri, ir plaunama muilu paprasciausiu net netraukdavo). Bet tiek to nieko netepiau, atsiguliau. O ryte nebeatpazinau veido, visas nusetas dideliais spuogais unsure.gif verysad.gif

Kurios nagrinejate sudeti, gal ten kazkas tokio yra, del ko taip galejo nutikti? Gerai niekur eit nereikia sad.gif tikiuosi veidas uzgis, bet net nazinau, bijau dabar is vis ir bandyt ka.. o prausiklio reiktu,..
Atsakyti
Turiu labai didele problema dėl galvos odos. Žiauriai pleiskanoja, įtariu, kad tai netgi žvynelinė. Kokias priemones benaudojau nuo pleiskanų, niekas nepadėjo. Gal kas naudojo Bioderma šampnūną Node K. Ar jis veiksmingas?
Atsakyti
Kelias dienas naudoju Bioderma vandenuka Crealine H2O

user posted image
Labai patinka, svelnus, gerai nuvalo akiu makiaza. Mano oda kombinuota, tokiai odai skirtas zalias buteliukas, Sebium linija, bet sudety turi zinko, nedrisau pirkti ir naudoti plonai, sausai odai aplink akis. Pasirinkau svelnesni. smile.gif
Atsakyti
Vėl testuosiu "Biodermą" - parašysiu kada nors vėliau, kaip pasausėjusiai tokiu oru odai veiks "Sebium" prausiklis, vandenukas ir "Hydra" kremas ax.gif

Tiesa, gal kur pigiau dabar "HYDRABIO" linija?
Labai reik serumo - visos ar dalies, mėginukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 sausio 2012 - 15:56
QUOTE(LaPassion @ 2012 01 16, 12:27)
Turiu labai didele problema dėl galvos odos. Žiauriai pleiskanoja, įtariu, kad tai netgi žvynelinė. Kokias priemones benaudojau nuo pleiskanų, niekas nepadėjo. Gal kas naudojo Bioderma šampnūną Node K. Ar jis veiksmingas?

as irgi vargstu del galvos odos verysad.gif ir ko tik nebandzius esu doh.gif as naudoju node k losjona pries plovima, tada plaunu node k sampunu, ir biodermos kauke plaukams (nes nurodo etiketej kad didina odos tolerancijos laipsni) tai toks derinys man tinka, gerai atkelia pleiskanas, galvos oda lieka svari, tik reikia tankiu suku issikuot is plauku pleiskanas (mano ilgi plaukai).
Atsakyti
Laba merginos.Perskaiciau beveik visa sena tema ir nusipirkau krema Sebium Hydra.Tinka ir patinka jis man.Bet kai sitaip atsalo tai iskilo toks klausimas.Ar ji galiu teptis ryte ar tik vakare.Ar ji pasitepusi galiu po pusvalandzio i lauka eiti g.gif
Atsakyti