Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Gisana @ 2012 01 04, 10:11)
Gal kuri naudojote šitą nuo spuogų sebium AKN
http://www.bioderma....akn_08gd_09.jpg
Ar padėjo?

Yra daug rasyta sioje temoje apie AKN kremuka. As naudoju. Labai padeda nuo inkstiru, tam jis ir skirtas. Jei turite giluminiu spuogu, rinkites AI. Ju konsistencija vienoda. Reikia tepti labai nedaug, tada nesigumuliuoja, neriebina. naudoju nakciai, tepu tik kakta ir nosi (vietas kur yra inkstiru) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 04, 11:42)
Yra daug rasyta sioje temoje apie AKN kremuka. As naudoju. Labai padeda nuo inkstiru, tam jis ir skirtas. Jei turite giluminiu spuogu, rinkites AI. Ju konsistencija vienoda. Reikia tepti labai nedaug, tada nesigumuliuoja, neriebina. naudoju nakciai, tepu tik kakta ir nosi (vietas kur yra inkstiru)  smile.gif

o man kaip tik labai skiriasi.. turiu ir AI ir AKN .. akn naudoju kasdien nakčiai.. labiau patinka nei AI nes jsi toks na skystesnis kremas... o AI toks tirštas.. man jo daugiau reikia g.gif AKN kartosiu, AI - tikriausiai ne g.gif
Atsakyti
Gal visgi kas gali patarti, kuri rinktis i spuogelius linkusiai, bet taip pat dehidratuotai odai: Sebium Hydra ar Hydrabio Light? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 01 05, 01:54)
Gal visgi kas gali patarti, kuri rinktis i spuogelius linkusiai, bet taip pat dehidratuotai odai: Sebium Hydra ar Hydrabio Light?  blush2.gif

Man hydra labai patinka, oda spuoguota, tačiau sausa, dehidratuota sakyčiau 4u.gif

AI man nepatiko visai,kvapas klaikus,plaikdavo plėvelę, porą kart patepliojau ir kažkur namie dar turiu..
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 01 04, 12:46)
o man kaip tik labai skiriasi.. turiu ir AI ir AKN .. akn naudoju kasdien nakčiai.. labiau patinka nei AI nes jsi toks na skystesnis  kremas... o AI toks tirštas.. man jo daugiau reikia  g.gif  AKN kartosiu, AI - tikriausiai ne  g.gif

Na vakar dar karta patikrinau ju konsistencija, ant rankos uztepiau viena ir kita kremuka, skirtumo nepastebejau. Man ju konsistencija vienoda smile.gif

Ir AI ir AKN turi specifini kvapa, bet jis tikrai nera stiprus smile.gif ir tepkita LABAI PLONA SLUOKSNI, tada nera plevele schmoll.gif na nebent jusu uoda labai jau riebi ir kremas nesusigeria g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 05, 11:03)
Na vakar dar karta patikrinau ju konsistencija, ant rankos uztepiau viena ir kita kremuka, skirtumo nepastebejau. Man ju konsistencija vienoda  smile.gif

ant rankos jų neteplioju tongue.gif tepu ant veido kai nusiprausiu su bioderma sebium prausikliu.. man AKN lengviau pasidengia.. AI toks tirstesnis.. kadangi po prausiklio oda neberiebi buna .. na nuplauna viska tai tas AI neslysta man taip kaip AKN biggrin.gif gal supratot lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 05, 12:03)
Ir AI ir AKN turi specifini kvapa, bet jis tikrai nera stiprus  smile.gif ir tepkita LABAI PLONA SLUOKSNI, tada nera plevele  schmoll.gif na nebent jusu uoda labai jau riebi ir kremas nesusigeria  g.gif  unsure.gif

Man tai stiprokas tas kvapas rolleyes.gif Ir visus kremus tepu labai plonu sluoksneliu, tačiau nuo AI man lieka plėvelė todėl jis tinkamas tik nakčiai man, bet nakčiai man geriau Sebium Hydra,o dienai tepu Sebium matt su spalva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 01 05, 10:23)
ant rankos jų neteplioju  tongue.gif  tepu ant veido kai nusiprausiu su bioderma sebium prausikliu.. man AKN lengviau pasidengia.. AI toks tirstesnis.. kadangi po prausiklio oda neberiebi buna .. na nuplauna viska tai tas AI neslysta man taip kaip AKN biggrin.gif gal supratot  lotuliukas.gif  4u.gif

Puikiai supratau cool.gif Prausikli as irgi naudoju toki pat. Ir kremus abu turiu ir naudoju. Ant rankos tepiau patestuoti dar karta (ta manau supratote, kad ne vietoj ranku kremo juos naudoju doh.gif ) Tiesiog tai MANO nuomone, kad ju konsistencija vienoda. 4u.gif

QUOTE(tiutik @ 2012 01 05, 11:22)
Man tai stiprokas tas kvapas rolleyes.gif  Ir visus kremus tepu labai plonu sluoksneliu, tačiau nuo AI man lieka plėvelė todėl jis tinkamas tik nakčiai man, bet nakčiai man geriau Sebium Hydra,o dienai tepu Sebium matt su spalva ax.gif

Taip, taip, AI tinka nakciai, dienai as jo irgi nenadoju. Pabaigsiu ir daugiau nekartosiu del poveikio, AKN man labiau tinka smile.gif O Sebium Hydra man puikiai tinka dienai smile.gif Cia jau kiekvienai skirtingai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 05 sausio 2012 - 11:52
AKN naudoju jau pora savaiciu kartu su sebium prausikliu ir pakaitom su sebium hydra kremuku- rezultatai matosi,oda pagrazejo,inkstirai nyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 05, 12:50)
(ta manau supratote, kad ne vietoj ranku kremo juos naudoju  doh.gif )

oi.. nepagalvojau taip tikrai biggrin.gif tik man ant ranku ir nat veido kremas skirtingai jauciasi ir tepasi 4u.gif
Atsakyti
Tai Hydra tada imsiu. Dabar kitas galvos skausmas: AKN ar AI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 01 06, 19:20)
Dabar kitas galvos skausmas: AKN ar AI biggrin.gif

jei giluminiai - AI, jei akne/inkstirai - AKN.
Nosiai naudoju AKN, nes ten turiu inkstiru, o kaktai naudoju AI, nes ten viena kitas giluminis pasirodo.
Atsakyti