Man laabai patinka bioderma, nemažai priemonių naudoju
pati turiu labai netgi riebią ir problematišką odą su giluminiais spuogus, randeliai ir t.t. Bioderma buvo mano didelis atradimas
Mano kasdienė rutina tokia, kad prausiu odą su sebium prausikliu, tada dar nuvalau biodermos vandenuku veidą, dienai tepu kremuką labai įvairiai, įprastai sebium ai, vasarą dažniausiai sebium mat, jeigu oda po gydymų būna nusausėjus, tai sebium hydra. Kartais dar panaudoju krem pudrą ar egipto žemę ant kremuko. Girdėjau, kad kaikurioms susigumuliuoja krem pudrą, nežinau, man tai patinka jų kremai kaip makiažo pagrindas, niekas nesigumuliuoja. Vakare tušą nusivalau su pieneliu (nes man biodermos vanduo iki galo nenuvalo, ryte dar būna pilki paakiai), tada prausiklis, vanduo ir nakčiai arba sebium ai, arba sebium serum arba šiuo metu tepu sebium hydra ir ant viršaus gydomąjį kremą differin (dermatologė taip patarė, kad taip smarkiai nedžiovintų odos). Šiaip man pačiai labiausiai patinka jų kosmetikos vanduo tiek rožinis, tiek žalias/mėlynas, sebium hydra, nes greit atstato drėgmės balansą po odos gydymų vaistais ir sebium ai, nes bene geriausia mano išbandyta priemonė nuo giluminių spuogų
dar turiu šveitiklį, visai nieko jis man, kaukę, šiaip visą sebium linija išbandžiau, viskas man tiko
o kaip kitoms Sensibio vanduo ar Sebium, ar gerai nuvalo makiažą?
aš nesuprantu ar čia tušas ar kas, nes man tai nenuvalo taip gerai kaip norėtųsi..