Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Tiffany @ 2011 12 19, 23:04)
kokia oda ir koki naudojai?  rolleyes.gif

mano oda tokia viskas viename biggrin.gif T zona pablizga, o ant skruostų ir apie nosį (ypač žiemą) atsiranda pasausėjimų ir šerpetojimų. Iš pradžių naudojau Sebium vandenuką kaip toniką, tai iš pradžių buvo pagerėjimas, bet paskui vėl pradėjo dygti spuogai. Tad bandžiau keletą tonikų, kol kas labai gerai mano oda priima Lumene Basic blue
Atsakyti
Man laabai patinka bioderma, nemažai priemonių naudoju smile.gif pati turiu labai netgi riebią ir problematišką odą su giluminiais spuogus, randeliai ir t.t. Bioderma buvo mano didelis atradimas smile.gif Mano kasdienė rutina tokia, kad prausiu odą su sebium prausikliu, tada dar nuvalau biodermos vandenuku veidą, dienai tepu kremuką labai įvairiai, įprastai sebium ai, vasarą dažniausiai sebium mat, jeigu oda po gydymų būna nusausėjus, tai sebium hydra. Kartais dar panaudoju krem pudrą ar egipto žemę ant kremuko. Girdėjau, kad kaikurioms susigumuliuoja krem pudrą, nežinau, man tai patinka jų kremai kaip makiažo pagrindas, niekas nesigumuliuoja. Vakare tušą nusivalau su pieneliu (nes man biodermos vanduo iki galo nenuvalo, ryte dar būna pilki paakiai), tada prausiklis, vanduo ir nakčiai arba sebium ai, arba sebium serum arba šiuo metu tepu sebium hydra ir ant viršaus gydomąjį kremą differin (dermatologė taip patarė, kad taip smarkiai nedžiovintų odos). Šiaip man pačiai labiausiai patinka jų kosmetikos vanduo tiek rožinis, tiek žalias/mėlynas, sebium hydra, nes greit atstato drėgmės balansą po odos gydymų vaistais ir sebium ai, nes bene geriausia mano išbandyta priemonė nuo giluminių spuogų smile.gif dar turiu šveitiklį, visai nieko jis man, kaukę, šiaip visą sebium linija išbandžiau, viskas man tiko smile.gif
o kaip kitoms Sensibio vanduo ar Sebium, ar gerai nuvalo makiažą? g.gif aš nesuprantu ar čia tušas ar kas, nes man tai nenuvalo taip gerai kaip norėtųsi..
Atsakyti
man tas vandenukas su roziniu dangteliu tinka ir patinka,tiek veidui,tiek akims smile.gif o sakykit,Panike,kaip jums sebium serumas?koks poveikis?ar nedziovina per daug odos? 4u.gif
Atsakyti
aš jo nenaudojau reguliariai ten kaip parašyta ant pakuotės, kad reikia daryti kursą, tai kažkokių didelių rezultatų nepastebėjau, baigsiu differiną bandysiu daryti serumo visą kursą, sako odą truputį palygina, sausint man tai nesausina jis.. smile.gif
Atsakyti
Kaip manot ar yra koks skirtumas tarp siu:

Sebium AI 15ml
user posted image

Sebium AI 30ml
user posted image

Aprasymas toks pat, pabandymui imciau 15ml, bet bijau, kad jis tik ant spuogeliu grynai, kaip suprantu tas 30ml tinka ir visam veidui, taip? 4u.gif Butent noriu nuo giluminiu, nes siaubas, dygsta ir dygsta man jie verysad.gif
Taip pat, kaip manote, ar verta pirkti Sebium sveitikli? Planuoju daugiau produktu pirkti is Bioderma, bet mastau ar Sebium sveitikli verta imti, ar realiai nesiskiria nuo kitu (ne is Bioderma)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 01 01, 00:03)
Kaip manot ar yra koks skirtumas tarp siu:

Aprasymas toks pat, pabandymui imciau 15ml, bet bijau, kad jis tik ant spuogeliu grynai, kaip suprantu tas 30ml tinka ir visam veidui, taip?  4u.gif  Butent noriu nuo giluminiu, nes siaubas, dygsta ir dygsta man jie  verysad.gif
Taip pat, kaip manote, ar verta pirkti Sebium sveitikli? Planuoju daugiau produktu pirkti is Bioderma, bet mastau ar Sebium sveitikli verta imti, ar realiai nesiskiria nuo kitu (ne is Bioderma)?  blush2.gif

manau skiriasi tik kiekis g.gif bet nemaciua dar vaistinese niekur po 15ml ax.gif g.gif

o apie koki šveitikli kalbate? g.gif
Atsakyti
Sebium serijos sveitiklis. Cia ne Lietuvoje ziuriu, kiek zinau Lietuvoje jo nebera blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Ir dar... Kazin koks kremukas labiau tiktu, jjei noriu stipriai drekinti, bet neuzkimsti poru, nes oda linkus i spuogelius. Hydrabio Light ar Sebium Hydra? ax.gif 4u.gif Kazkada Sebium Hydra naudojau, tai labai patiko pamenu, bet mastau ir apie Hydrabio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 01 sausio 2012 - 01:53
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 01 01, 02:53)
Ir dar... Kazin koks kremukas labiau tiktu, jjei noriu stipriai drekinti, bet neuzkimsti poru, nes oda linkus i spuogelius. Hydrabio Light ar Sebium Hydraax.gif  4u.gif Kazkada Sebium Hydra naudojau, tai labai patiko pamenu, bet mastau ir apie Hydrabio  g.gif

naudoju sebium hydra tai nepasakyciau kad SUPER drekine g.gif mastau apie kita kremuka drekinimui iš biodermos g.gif
Atsakyti
Taip. musu vaistinese yra 30ml ir 15ml Sebium AI kremuko. Ir BIODERMOS vandenuku pardavime yra labai maziuku, matyt kelionems, ar pabandymams. Musu kainomis mazu talpu pirkti neapsimoka. Sveitikli naudoju, bet antra karta tikriausiai nekartosiu vien del konsistencijos, noreciau tirstesnio. Patinka Sebium Hydra kremukas, kartosiu. Gerai drekina, nuramina oda smile.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojote šitą nuo spuogų sebium AKN
user posted image
Ar padėjo?
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 01 04, 10:11)
Gal kuri naudojote šitą nuo spuogų Sebium AKN
http://www.bioderma....akn_08gd_09.jpg
Ar padėjo?

As esu isnaudojus pakuote, bet man labiau patiko AI. Be to, AKN labiau inkstirams tinka. Mano kaip oda prie sausesniu, tai man pati konsistencija patiko, bet skaiciau sioje temoje, kad daugeliui riebiaodziu jis per riebus lyg g.gif
Atsakyti