Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Eljerny @ 2011 12 09, 11:28)
As naudoju tuos pacius produktus, tik nanaudoju ryte prausiklio ir vakare makiaza nuvalau dreg. servetelemis ir veliau dar nusiprausiu su Sebium prausikliu.

Ar naudojate koki nors tonika?  mirksiukas.gif

man tai bioderma prausiklis yra pats pačiausias... manau cia jo dėka oda tvarkosi ax.gif

toniko nenaudoju.. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 12 09, 19:50)
man tai bioderma prausiklis yra pats pačiausias... manau cia jo dėka oda tvarkosi  ax.gif

toniko nenaudoju..  4u.gif  blush2.gif

O as bijau juo dazniau prastis, kad nepradetu sausinti odos, bet gal be reikalo bijau, nes kai vakare prausiu veida, nesausina.

Ir as manau, kad reikia atsisakyti toniko, anksciau jis man buvo butinas, o dabar vis dazniau pagalvoju, kad nereikalingas jis mano odai g.gif
Atsakyti
na as kuri laika dariau pertrauka su bioderma,naudojau kitas priemones,bet vakar nusprendziau kad griztu prie biodermos wub.gif oda labai pablogejo pastaruoju metu,net pradejo giluminiai spuogai keltis,ko anksciau nebudavo doh.gif tai vakar nusipirkau sebium prausikli,sebium hydra krema ir sebium akn.laukiu rezultatu smile.gif galvoju dabar gal prigriebti tonika?nezinau net,gal kas naudoja,ar vertas demesio dalykas? 4u.gif
Atsakyti
aš pastebėjau, kad naudojant prie biodermos prausiklio ir kremų man labiausiai tinka kitos firmos tonikas. naudoju paprastą, pigų Lumene 4u.gif
Atsakyti
Planuoju atsisakyti toniko, pakeisti ji terminiu vandeniu, naudojant Bioderma priemones, tonikas man tapo nereikaligas, bet po prausimosi reikia atsistatyvi odos balansa, tikiuosi vandenukas bus tam tinkamas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 12 19, 09:24)
Planuoju atsisakyti toniko, pakeisti ji terminiu vandeniu, naudojant Bioderma priemones, tonikas man tapo nereikaligas, bet po prausimosi reikia atsistatyvi odos balansa, tikiuosi vandenukas bus tam tinkamas  bigsmile.gif

vandenukas bus nepakeiciamas - ir akiu makiazui nuvalyti, ir atgaivinti odai wub.gif zinoma, galima rinktis Sensibio H2O, man jis saltuoju periodu pats tas, o siltuoju - mielai renkuosi Sebium H2O drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 19, 22:41)
vandenukas bus nepakeiciamas - ir akiu makiazui nuvalyti, ir atgaivinti odai  wub.gif zinoma, galima rinktis Sensibio H2O, man jis saltuoju periodu pats tas, o siltuoju - mielai renkuosi Sebium H2O  drinks_cheers.gif

Makiaza nuvalau dregnomis servetelemis, po to prausiuosi prausikliu Sebium, kalbedama apie vandenuka, turejau omeny termini vandeni, Avene, arba La roche posay, t.y. purskiama. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 19 gruodžio 2011 - 22:57
QUOTE(Eljerny @ 2011 12 19, 23:56)
Makiaza nuvalau dregnomis servetelemis, po to prausiuosi prausikliu Sebium, kalbedama apie vandenuka, turejau omeny termini vandeni, Avene, arba La roche posay, t.y. purskiama.  mirksiukas.gif

o jie nesausins odos? g.gif mano misria labai sausino doh.gif
Atsakyti
man Biodermos vandenukas netiko atgaivinant odą po prausimosi (kaip tonikas), juo nuvalau akių makiažą..
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2011 12 20, 00:02)
man Biodermos vandenukas netiko atgaivinant odą po prausimosi (kaip tonikas), juo nuvalau akių makiažą..

kokia oda ir koki naudojai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2011 12 19, 23:02)

drinks_cheers.gif man irgi tik makiazui valyt naudotinas, toniku yra daug puikesniu ir uz mazesne kaina.
Atsakyti
man taip pat tas vandenukas tik akiu makiazui tinkamas, pukiai nuvalo tusa ir seselius, labai greitai pasalina kone viska smile.gif
Atsakyti