Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Tiffany @ 2011 12 05, 14:19)
klausimas - kaip ilgai naudojot, kad nepastebejot pagerejimo?  ax.gif beja, vienas produktas ir neduos laukiamo efekto - turi buti naudojama kompleksiskai ir dar priklauso kokia jus problema turit  rolleyes.gif

naudojau kartu ir sebium akn krema. Na kaip patys produktai nesuzavejo, nes buvau daug geru atsiliepimu skaicius. Tas akn kremas man irgi nelabai, nes kazkokia keista jo konsistencija, uztepus nusigumuliuoja ir oda lieka rieboka, nors jis kaip ir riebesnei skirtas (mano tik misri, nera riebi).Na zodziu nuvyle, tikejaus stipresnio poveikio biggrin.gif dabar naudoju dermalogica linija, tai efektas matosi, net ir neipusejus produkto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 12 05, 17:33)
buna kai padaugino to kremo su spalva. Dabar tepu tik ant dregno veido ir labai mazai, ir liuks, nei riebaluojasi nei rutuliojasi  4u.gif

Ačiū 4u.gif Bandysiu.
Berods rašiau, kad turiu mėginėlį Sebium kažkurio (correcting man atrodo), tai vakar jis man irgi gumuliavosi, bet šiandien žiūriu viskas ok.
Beje dar pastebėjau, kad jis man graužia veidą, ne smarkiai, bet nemaloniai, ar jums taip pat būna? unsure.gif
Atsakyti
kartais būna, ypač aplink nosį, jei oda sutrukinėjusi
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 06, 11:34)
Ačiū  4u.gif  Bandysiu.
Berods rašiau, kad turiu mėginėlį Sebium kažkurio (correcting man atrodo), tai vakar jis man irgi gumuliavosi, bet šiandien žiūriu viskas ok.
Beje dar pastebėjau, kad jis man graužia veidą, ne smarkiai, bet nemaloniai, ar jums taip pat būna?  unsure.gif

Man irgi pirma karta susigumuliavo Sebium AKN kremukas, bet naudojant nakciai, netrukdo, o dabar ir tepu labai plona sluoksni, nebesigumuliuoja, Sebium riebokas, tai naudoju pries 2-3 val iki makiazo, gerai, kad turiu tokia galimybe smile.gif Kremukas patinka, atrodo riebina oda, bet istikruju labai gerai drekina thumbup.gif
Sebium AKN ir AI grauze ir man, bet tik pirma karta naudojant, kur buvo spuogeliai, bet dabar negrauzia. AKN patinka labiau, veiksmingas pries inkstirus, giluminiu spuogeliu neturiu, tai AI man nereikalingas, nusipirkau, pabandziau, daugiau nepirksiu, AKN mano odai tinka labiau, nes kankina inkstirai.

Dar patinka, kad sie kremukai nekemsa poru thumbup.gif Minusas tik vienas, man netaupiai naudojasi unsure.gif Ir talpa 30/40ml unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2011 12 06, 13:11)
kartais būna, ypač aplink nosį, jei oda sutrukinėjusi

Va va, man lūpą po nosim graužia ir skruostus, bet jie dabar kažkokie sujautrėję, tai turbūt dėl to.
Papildyta:
QUOTE(Eljerny @ 2011 12 06, 13:24)
Man irgi pirma karta susigumuliavo Sebium AKN kremukas, bet naudojant nakciai, netrukdo, o dabar ir tepu labai plona sluoksni, nebesigumuliuoja, Sebium riebokas, tai naudoju pries 2-3 val iki makiazo, gerai, kad turiu tokia galimybe  smile.gif Kremukas patinka, atrodo riebina oda, bet istikruju labai gerai drekina  thumbup.gif
Sebium AKN ir AI grauze ir man, bet tik pirma karta naudojant, kur buvo spuogeliai, bet dabar negrauzia. AKN patinka labiau, veiksmingas pries inkstirus, giluminiu spuogeliu neturiu, tai AI man nereikalingas, nusipirkau, pabandziau, daugiau nepirksiu, AKN mano odai tinka labiau, nes kankina inkstirai.

Dar patinka, kad sie kremukai nekemsa poru  thumbup.gif Minusas tik vienas, man netaupiai naudojasi  unsure.gif Ir talpa 30/40ml  unsure.gif

O aš užtepus kremo galiu iškart darytis makiažą, nes nepalieka riebumo ant odos. Na pas mane irgi nėra spuogų, tik inkštirai ir ant smakro užsikimšusios poros, turėsiu omeny, kad AKN silpnesnis. Tik aš nesuprantu, ar čia gerai ar blogai, kad graužia odą. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 06, 12:59)
Va va, man lūpą po nosim graužia ir skruostus, bet jie dabar kažkokie sujautrėję, tai turbūt dėl to.
Papildyta:

O aš užtepus kremo galiu iškart darytis makiažą, nes nepalieka riebumo ant odos. Na pas mane irgi nėra spuogų, tik inkštirai ir ant smakro užsikimšusios poros, turėsiu omeny, kad AKN silpnesnis. Tik aš nesuprantu, ar čia gerai ar blogai, kad graužia odą.  unsure.gif

Bet jus HYDRA naudojate, kad iskarto darotes makiaza? Nes as kalbejau apie HYDRA, man reikia laiko, 2-3 val kad jis isigertu, tik tada gerai dengiasi kremine pudra. O AKN nei silpnesnis, nei stipresnis nei AI, jie tik abu skirtingoms problemoms, AKn nuo inkstiru, o AI giluminiams spuogams. Mane inkstirai kankina, tai man sis kremukas tinka, matau jo poveiki, o giluminiu neturiu, tai ir nematau AI kremuko poveikio. smile.gif
Grauzti turetu nustoti unsure.gif Oda pripranta, man tas pats buvo su RASA geliu-kremu su BHA rugstimis, grauze, bet paskui oda priprato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 12 06, 14:43)
Bet jus HYDRA naudojate, kad iskarto darotes makiaza? Nes as kalbejau apie HYDRA, man reikia laiko, 2-3 val kad jis isigertu, tik tada gerai dengiasi kremine pudra. O AKN nei silpnesnis, nei stipresnis nei AI, jie tik abu skirtingoms problemoms, AKn nuo inkstiru, o AI giluminiams spuogams. Mane inkstirai kankina, tai man sis kremukas tinka, matau jo poveiki, o giluminiu neturiu, tai ir nematau AI kremuko poveikio.  smile.gif
Grauzti turetu nustoti  unsure.gif Oda pripranta, man tas pats buvo su RASA geliu-kremu su BHA rugstimis, grauze, bet paskui oda priprato  smile.gif

Ne ne, aš ne HYDRA naudoju. Sumaišiau, pas mane Sebium AKN berods. Tai man HYDRA dienai netiks, nes aš iškart einu dažytis.
Kažkaip atrodė, kad kremas skirtas gydyti giluminius spuogus turėtų būti stipresnis nei skirtas inkštirams.
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 06, 14:55)
Kažkaip atrodė, kad kremas skirtas gydyti giluminius spuogus turėtų būti stipresnis nei skirtas inkštirams.
rolleyes.gif

Apie siu dvieju kremuku (AKN ir AI) stipruma, isvis neverta diskutuoti smile.gif turite inkstirus - rinkites AKN, bus veiksmingas, nes jis butent inkstirams, turite giluminius (su baltu viduriuku) spuogelius - rinkites AI. As turiu AI, bet supratau, kad man jo nereikia, nes jis pries giluminius spuogelius, o as ju neturiu, todel negaliu nuspresti apie poveiki.
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 12 05, 22:02)
naudojau kartu ir sebium akn krema. Na kaip patys produktai nesuzavejo, nes buvau daug geru atsiliepimu skaicius. Tas akn kremas man irgi nelabai, nes kazkokia keista jo konsistencija, uztepus nusigumuliuoja ir oda lieka rieboka, nors jis kaip ir riebesnei skirtas (mano tik misri, nera riebi).Na zodziu nuvyle, tikejaus stipresnio poveikio  biggrin.gif dabar naudoju dermalogica linija, tai efektas matosi, net ir neipusejus produkto  biggrin.gif

Vistiek neatsaket i klausimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 12 05, 00:26)
o gal kas turit atsiliepimu apie sebium serum? aprasymas skamba gundanciai,noriu isbandyti,taciau nesinori 40 lt i bala ismesti 4u.gif user posted image

as ismeciau i bala. man per stiprus- sausino,trauke oda
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 11 30, 11:04)
Vakar Eurovaistinėj išbandžiau šitą:
user posted image
Pasirodė labai mielas, lengvas, spalva tinkanti, lengvai pasiskirstė ant rankos. Grįžusi namo supratau, kad reikia man šito daikto, tai jau nekantrauju.  biggrin.gif

sita gavau dovanu is Biodermos.
pirma karta pasitepus labai patiko. antra karta - nesuzavejo, nuejo kaip kazkas pasake dryziais, nelygiai isitepe ir kadangi turi matini efekta tai greit sustingo. na nespeji ji gerai paskirstyt kaip jis jau susitingsta. blizgesys islenda po 5-6 val, ant skruostu.
duodu antra sansa jam.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 05, 14:19)

nesitikekit, kad jus staiga pageres po savaites ar menesiuko naudojimo  biggrin.gif taip nebuna  mirksiukas.gif as drasiai galiu sakyti, kad mano oda susitvarke po metu naudojimo Sebium linijos  mirksiukas.gif bet ir tai naudojau saziningai visa serija, nenukrypdavau i sona  drinks_cheers.gif dabar jau po tiek metu nesiskundziu savo oda, bet ir nesinori kazka naujo bandyti, man Bioderma produktai - Nr.1  wub.gif

drinks_cheers.gif praėjus truputi daugiau nei mėnesiu pradedu matyt pagerėjimą bigsmile.gif pradžia buvo tragiška.. kilo giluminiai spuogai spuogeliai visokie. vienas žandas atrodė baisiai verysad.gif doh.gif bet nenuleidau ranku.. bandžiau itikinti kad oda valosi taip biggrin.gif kad paskui busiu graži biggrin.gif nu ir va.. dabar iškyla nedideli pavieniai spuogeliai.. bet retai.. ax.gif tik su inkštirais dar kovoju box.gif

ryte naudoju bioderma sebium prausikli + sebium hydra kremuka
vakare prausiklis + sebium akn ir su sebium AI patepu dar nuo ausies link smakro ta linija.. nes ten buvo bėdu su giluminiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 12 09, 09:40)
ryte naudoju bioderma sebium prausikli + sebium hydra kremuka
vakare prausiklis + sebium akn ir su sebium AI patepu dar nuo ausies link smakro ta linija.. nes ten buvo bėdu su giluminiais  doh.gif

As naudoju tuos pacius produktus, tik nanaudoju ryte prausiklio ir vakare makiaza nuvalau dreg. servetelemis ir veliau dar nusiprausiu su Sebium prausikliu.

Ar naudojate koki nors tonika? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 09 gruodžio 2011 - 10:29