Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Tiffany @ 2011 11 30, 02:06)
mums su vyru veiksmingas - naudojam pakaitom Node DS+ ir Fluid'a  drinks_cheers.gif

cia kaip gydomasis kursas, galima plauti pirma plovima Fluid'u, antru - Node ir palaikyti apie kelias min, tada naudojasi taupiau  4u.gif Mums tinka ir patinka, abudu turim seboreja  ax.gif

dekui uz komentara 4u.gif kolkas pabandysiu kaitaliot su namie turimais sampunais, jei matysiu kad nepadeda, teks ta zalia fluida isigyt. nes turimi sampunai manau pleiskanas ir sukelia, jautriai galvos odai per stiprus gal, is kerastase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 11 23, 14:36)
o gal galit pakomentuot tą kitą biodermos savaiminį? http://www.google.lt...031l1.1.2.1l5l0
..norėčiau, žinoma, ir kitų, skaitančiųjų ir naudojančių tą savaiminį, komentarų  biggrin.gif

aš subaigus visą flakonėlį smile.gif fainas visai, lengvas naudot, "nenuėjau dryžiais", tik naudojau prieš naktį, nes čiut čiut lipni oda po jo buvo. Bet gan greit jis man susibaigė unsure.gif
Atsakyti
Ar kas nors bandėt Bioderma Sebium mat kremą su spalva? Kaip dengiasi? Ar patinka?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 11 30, 15:03)
Ar kas nors bandėt Bioderma Semiu mat kremą su spalva? Kaip dengiasi? Ar patinka?
user posted image

aha, ir mane domina..jau skaičiau pora atsiliepimų kituose psl, bet ar nekemša porų? ar išlaiko matišką veidą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 12 03, 18:33)
aha, ir mane domina..jau skaičiau pora atsiliepimų kituose psl, bet ar nekemša porų? ar išlaiko matišką veidą?  g.gif

mane taip pat domina drinks_cheers.gif ir jis tik vienos spalvos būna? ar čia kokia viskam tinkanti, t.y. universali?
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 12 03, 18:33)
aha, ir mane domina..jau skaičiau pora atsiliepimų kituose psl, bet ar nekemša porų? ar išlaiko matišką veidą?  g.gif

na, man nei viena Biodermos priemone veidui nekemsa poru ax.gif
islaiko matiskuma apie 6 val ax.gif
Atsakyti
o gal kas turit atsiliepimu apie sebium serum? aprasymas skamba gundanciai,noriu isbandyti,taciau nesinori 40 lt i bala ismesti 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 12 05, 00:26)
o gal kas turit atsiliepimu apie sebium serum? aprasymas skamba gundanciai,noriu isbandyti,taciau nesinori 40 lt i bala ismesti 4u.gif user posted image

as turiu, man nieko ypatingo. Ryskaus efekto/pagerejimo naudojant nepastebejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 12 05, 02:00)
as turiu, man nieko ypatingo. Ryskaus efekto/pagerejimo naudojant nepastebejau  unsure.gif

klausimas - kaip ilgai naudojot, kad nepastebejot pagerejimo? ax.gif beja, vienas produktas ir neduos laukiamo efekto - turi buti naudojama kompleksiskai ir dar priklauso kokia jus problema turit rolleyes.gif

nesitikekit, kad jus staiga pageres po savaites ar menesiuko naudojimo biggrin.gif taip nebuna mirksiukas.gif as drasiai galiu sakyti, kad mano oda susitvarke po metu naudojimo Sebium linijos mirksiukas.gif bet ir tai naudojau saziningai visa serija, nenukrypdavau i sona drinks_cheers.gif dabar jau po tiek metu nesiskundziu savo oda, bet ir nesinori kazka naujo bandyti, man Bioderma produktai - Nr.1 wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 05 gruodžio 2011 - 13:23
Išbandžiau Bioderma tinted anti shine fluid (kremas su atspalviu). Yra tik vienos spalvos. Labai tiks šviesiaodėms. Man porų nekemša. Blizgesys išlenda po kokių 8 val, bet ir tai ne tiek daug kaip su kitom pudrom. Ant veido dengiais tolygiai, praktiškai nemaskuoja, truputį sulygina veido spalvą. Šiaip visai patiko, toks lengvutis, turėtų labiausiai tikti vasarą.
Tik aš pastebėjau vieną problemą. Užsitepus man šitas ir dar turiu mėginėlį kremo Sebium kažkurio, tai jie man abu nueina dryžiais, atrodo, kad tas užteptas kremas visas nusilupa (taip lyg pabuvus pirty, sena oda lupasi). Nežinau, ar aiškiai parašiau. Ar Jums taip būna?
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 12 05, 14:33)
Išbandžiau Bioderma tinted anti shine fluid (kremas su atspalviu). Yra tik vienos spalvos. Labai tiks šviesiaodėms. Man porų nekemša. Blizgesys išlenda po kokių 8 val, bet ir tai ne tiek daug kaip su kitom pudrom. Ant veido dengiais tolygiai, praktiškai nemaskuoja, truputį sulygina veido spalvą. Šiaip visai patiko, toks lengvutis, turėtų labiausiai tikti vasarą.
Tik aš pastebėjau vieną problemą. Užsitepus man šitas ir dar turiu mėginėlį kremo Sebium kažkurio, tai jie man abu nueina dryžiais, atrodo, kad tas užteptas kremas visas nusilupa (taip lyg pabuvus pirty, sena oda lupasi). Nežinau, ar aiškiai parašiau. Ar Jums taip būna?

buna kai padaugino to kremo su spalva. Dabar tepu tik ant dregno veido ir labai mazai, ir liuks, nei riebaluojasi nei rutuliojasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 05 gruodžio 2011 - 16:34
Man Sebium Hydra truksta drekinimo. Pariebalina veida, vakare dar nieko, pries makiaza jis man netinkamas. Oda misri-riebi. Svarstau Sensibio Light`a griebt unsure.gif
Atsakyti