Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2011 11 21, 13:41)
Ar didelis skirtumas tarp  Sebium H2O ir Hydrabio H2O, nes iki siol naudojau tik Sebium, bet odai truksta drekinimo, tai galvoju gal pakeisti i Hydrabio, bet baisu, kad poru nekimstu  g.gif

vandenukas tikrai nekims poru, manau verta pabandyti, bet siulyciau isbandyti hydrabio legere kremuka bei seruma, o vandeneli galima palikti ta pati drinks_cheers.gif mano misriai odai labai tinkami sie hydrabio produktai, tik labiau patinka sebium ir sensibio vandenukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 21 lapkričio 2011 - 12:47
QUOTE(Malena @ 2011 11 20, 00:04)
O kaip drekinimas?

Kadangi megini tik bandziau,tai nelabai gal tiksliai atsakysiu,bet man drekinimo pakako tuo metu.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 11 22, 10:32)
Kadangi megini tik bandziau,tai nelabai gal tiksliai atsakysiu,bet man drekinimo pakako tuo metu.

Aciu, as jau turiu nuo Sekmadienio nusipirkus. Nuolaidos Eurovaistineje ir eurolitu turejau, kuriuos su kiekvienu pirkiniu vaistininkes ragino isleist isleist, tai atsibodo ju zyzimas ir emiau biggrin.gif
Drekinimo pakanka, del kimsimo dar negaliu pasakyt. Per mazai laiko, o ir kauke valancia dejau...
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 11 19, 17:02)
help  4u.gif  ieškau savaiminio biodermo kremo, mėlynoj pakuotėj...gal kur dar matėte jį prekyboj?...girdėjau,kad negamina jau jų, bet gal yra užsilikusiu..?

Atsakyti
http://www.google.lt...i...sa=N&tab=wi
taip atrodo smile.gif nemoku įkelt paveikslo blush2.gif blush2.gif bučiau dėkinga. Vilnius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 11 22, 16:18)
http://www.google.lt...i...sa=N&tab=wi
taip atrodo  smile.gif  nemoku įkelt paveikslo  blush2.gif  blush2.gif  bučiau dėkinga. Vilnius  biggrin.gif

Buvau vaistineje, tikrai jau nera prekyboje tokio kremuko g.gif nebent dar kur kitus uzmatysiu, tai pranesiu, be abejoju, nes toje vaistineje kur buvau, yra visos BIODERMA linijos, visa ju produkcija unsure.gif
Atsakyti
to ir tikėjausi. BUVO anksčiau minėta, kad šito kremo nebepardavinės. Tai pagalvojau,kad gal dar guli kokiam nors sandėly smile.gif o gal galit pakomentuot tą kitą biodermos savaiminį? http://www.google.lt...031l1.1.2.1l5l0
..norėčiau, žinoma, ir kitų, skaitančiųjų ir naudojančių tą savaiminį, komentarų biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Ateinu su atsiliepimais apie Bioderma Crealine paakiu kremuka. Man viskas labai patinka. Lengvas, greitai susigeria, bet drekinimo uztenka, neriebina, labai svelnus, negrauzia (turejau Garnier, grauze oda blink.gif doh.gif ) Patogi tubele, bekvapis. Sudetis nemanau, kad stebuklinga, bet jei po sio nenoresiu bandyti naujo, butinai kartosiu si kremuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 11 29, 11:37)
http://i40.tinypic.com/2ufy4ab.jpg

Ateinu su atsiliepimais apie Bioderma Crealine paakiu kremuka. Man viskas labai patinka. Lengvas, greitai susigeria, bet drekinimo uztenka, neriebina, labai svelnus, negrauzia (turejau Garnier, grauze oda  blink.gif  doh.gif ) Patogi tubele, bekvapis. Sudetis nemanau, kad stebuklinga, bet jei po sio nenoresiu bandyti naujo, butinai kartosiu si kremuka  ax.gif

kaip tik mano planuose sis kremas drinks_cheers.gif jau senai mastau apie ji, bet vis pamirstu doh.gif o del stebuklingos sudeties - manau nei viena dermatologine priemone jos neturi, tiesiog cia gydomoji kosmetika, ne grozio rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos
siandien vaistininke rekomendavo nuo pleiskanu naudot Bioderma node DS+ sampuna, pakaitomis su kasdienai tinkamu skystu zaliu sampunu. Kolkas isigijau tik node DS+. gal kas jau esat naudojusios ir parasytumet ar verta naudot abu, ar uztenka to node DS+ pakaitomis su kokiu kitu svelniu sampunu, ar vis delto veiksmingiau butu butent tas Biodermos duetas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 11 29, 23:12)
sveikos
siandien vaistininke rekomendavo nuo pleiskanu naudot Bioderma node DS+ sampuna, pakaitomis su kasdienai tinkamu skystu zaliu sampunu. Kolkas isigijau tik node DS+. gal kas jau esat naudojusios ir parasytumet ar verta naudot abu, ar uztenka to node DS+ pakaitomis su kokiu kitu svelniu sampunu, ar vis delto veiksmingiau butu butent tas Biodermos duetas  g.gif

mums su vyru veiksmingas - naudojam pakaitom Node DS+ ir Fluid'a drinks_cheers.gif

cia kaip gydomasis kursas, galima plauti pirma plovima Fluid'u, antru - Node ir palaikyti apie kelias min, tada naudojasi taupiau 4u.gif Mums tinka ir patinka, abudu turim seboreja ax.gif
Atsakyti
Vakar Eurovaistinėj išbandžiau šitą Sebium mat su spalva
user posted image
Pasirodė labai mielas, lengvas, spalva tinkanti, lengvai pasiskirstė ant rankos. Grįžusi namo supratau, kad reikia man šito daikto, tai jau nekantrauju. biggrin.gif
Atsakyti