Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 11 19, 17:43)
Is kur cia tokia idomi teorija, kad kremo likuciai kemsa poras ?  rolleyes.gif

Nekarta skaiciau internete, buvo aptarinejama SM ir neseniai ziurejau laida (FR) apie sveikata ir grozi, ta pati sake smile.gif Nezinau kiek tiesos, bet tikiu, kad kremo perteklius ne i nauda
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 19, 18:47)
Ar kam nors Sensibio Light kremas kimso poras? Kokie atsiliepimai? 4u.gif

Turejau meginuka, kimso...
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 11 19, 20:07)

Ech, turejau vilti issigyt kuri nors Biodermos drekinanti kremuka... ax.gif
Atsakyti
As sunaudojau sensibio light megineli, jokio kimsimo nepastebejau, priesingai, labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 11 19, 23:59)
As sunaudojau sensibio light megineli, jokio kimsimo nepastebejau, priesingai, labai patiko.

O kaip drekinimas?
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 11 20, 00:59)

ir man jis puikiai tiko bei labai patinka Hydra Legere drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dabar baigiu sunaudot Sensibio Light. Poras kemša ir drėkinimo mažoka sausesnėm vietom (skruostam). Mano oda mišri.
Atsakyti
o Sebium Hydra irgi kemsa?
Atsakyti
siandien isbandziau Sebium Mat su spalva

user posted image

pirmas ispudis labai patiko, nes maloni tekstura, skalsus, graziai ir tolygiai dengiasi, ilgai islaiko matiskuma, del maskavimo - labai minimaliai, nebent reiketu daugiau tepti, bet pavienes demeles ir paraudimus kazkie paslepe labai nesistengiant ju paslepti drinks_cheers.gif
tiesa, spalva patiko - labai sviesiai odai beveik idealus atspalvis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 20 lapkričio 2011 - 16:58
QUOTE(Malena @ 2011 11 20, 14:44)
o Sebium Hydra irgi kemsa?

Man asmeniškai nekemša visai, jau antrą pakuotę nusipirkau ir tikrai nieko neigiamo nepastebėjau. Tiesa, esu girdėjus, kad kai kam kemša. Čia matyt ir nuo odos labai daug priklauso...

Tiesa, šeimos vaistinėse dabar 25 procentų nuolaida visai kosmetikai. Pakankamai nbloga proga įsigyti tame tarpe ir Biodermos pigiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuddy: 20 lapkričio 2011 - 17:03
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 11 19, 20:07)

QUOTE(-Jzh- @ 2011 11 20, 01:13)
Dabar baigiu sunaudot Sensibio Light. Poras kemša ir drėkinimo mažoka sausesnėm vietom (skruostam). Mano oda mišri.

sakykit kaip suprast, kad butent nuo kremo kemsasi poros? nu nesuprantu nors tu ka? juk per diena siaip daug nesvarumu nuseda ant odos ir pan. g.gif
Atsakyti
Ar didelis skirtumas tarp Sebium H2O ir Hydrabio H2O, nes iki siol naudojau tik Sebium, bet odai truksta drekinimo, tai galvoju gal pakeisti i Hydrabio, bet baisu, kad poru nekimstu g.gif
Atsakyti