Mano atsiliepimai - mano ir vyro oda riebios, bet jam tinka riebios odos linijos sebum prausiklis, oman visai netinka, naudoju Normaderm.
Vaikam naudoju visa ATODERM serija ir dar ABC serijos sampuna ir kitas priemones. Odai labai tinka.
Taip pat naudoju is Atoderm serijos krema kunui, super, greitai susigeria, neteplioja ir lieka minksta, tik pas mus tokiu talpu nera, as is uzsienio vezu, nes kitaip neaspimoka, ziauriai brangu. Mano katinas megsta mano kojas laizyti, kai pasitepu, tai manau, kad tikrai nera kenksmingas
Ateinu su atsiliepimais apie Hydrabio serum ir hydrabio vandenuka. Mano oda baisiai issausejo ir nutariau pabandyti kazka stipresnio negu hudrabio rich. Tai galiu pasakyti kad nieko gero baisiai baisiai kemsa poras tas serumas, nors drekina tai gerai, bet veidas atrodo , o hydrabio miceralinis vandenukas tikrai geras, gerai nuvalo ir nesausina. Bet labai gaila nemazu pinigu uz seruma
Hydrabio naudoju tiek seruma, tiek ir krema, nepastebejau, kad kimstu poras, nors mano oda misri.
QUOTE(Tiffany @ 2011 11 10, 01:43)
Hydrabio naudoju tiek seruma, tiek ir krema, nepastebejau, kad kimstu poras, nors mano oda misri.
Va va.. o mano veidas nors ir padreikintas ir sausos demes skruostose jau ne tokios ryskios, bet uz tat skruostai, nosis ir smakras atrodo lyg simta kartu pradurti adatele
Tikiuosi neužmėtysit akmenimis už šį klausimą Buvau pirkusi AKN ir AI kremus, AKN tepu nuolatos (stebuklo kol kas nėra, bet truputį geriau oda atrodo), o AI tik pabandžiau ant skruostikaulių, kur kartais iškyla giluminiai spuogai...Pagal pakuočių aprašymus man šie kremai vienodi Pas mane daugiausia smulkių spuogelių, kartais iškyla vienas kitas "rimtesnis", bet retai...AKN jau baiginėjasi, tai galvoju ar bandyti AI tepti ar mesti jį lauk ir vėl pirkti AKN.
Būsiu labai dėkinga, jei kuri nepatingės ir atsakys
Būsiu labai dėkinga, jei kuri nepatingės ir atsakys
AKN yra inkstirams, o AI giluminiams spuogams. Asmeniskai man AKN inkstirams padeda, kazkiek pravalo poras, bet AI geru savybiu nepastebejau. Odos nedziovina, tai labai gerai, bet ir giluminio spuogiuko nesumazina/nepanaikina.
QUOTE(Eljerny @ 2011 11 10, 20:48)
AKN yra inkstirams, o AI giluminiams spuogams. Asmeniskai man AKN inkstirams padeda, kazkiek pravalo poras, bet AI geru savybiu nepastebejau. Odos nedziovina, tai labai gerai, bet ir giluminio spuogiuko nesumazina/nepanaikina.
man atvirksciai. AI superinis, AKN -jokio poveikio ir susigumuliuoja ant veido
QUOTE(taša @ 2011 11 18, 09:41)
man atvirksciai. AI superinis, AKN -jokio poveikio ir susigumuliuoja ant veido
jeigu pas jus daugiau raudonu, giluminiu spuogeliu, jums ir bus superinis AI, jei nekamuoja inkstirai - AKN bus neveiksmingas. Nes sie 2 kremukai turi skirtingas paskirtis
Man nesusigumuliuoja Naudoju nakciai ir tepu labai plonai, nemegstu padauginti kremo, nes oda sugeria nedaug, o likuciai kemsa poras, naudos odai is kremo perteklaius nera
help ieškau savaiminio biodermo kremo, mėlynoj pakuotėj...gal kur dar matėte jį prekyboj?...girdėjau,kad negamina jau jų, bet gal yra užsilikusiu..?
QUOTE(Eljerny @ 2011 11 18, 10:16)
jeigu pas jus daugiau raudonu, giluminiu spuogeliu, jums ir bus superinis AI, jei nekamuoja inkstirai - AKN bus neveiksmingas. Nes sie 2 kremukai turi skirtingas paskirtis
Man nesusigumuliuoja Naudoju nakciai ir tepu labai plonai, nemegstu padauginti kremo, nes oda sugeria nedaug, o likuciai kemsa poras, naudos odai is kremo perteklaius nera
Is kur cia tokia idomi teorija, kad kremo likuciai kemsa poras ?