Vaistinese pasirode naujas kremas su spalva, lauksim atsiliepimu
QUOTE(FoxLady @ 2011 10 26, 15:10)
Šiandien ryte kaip tik jį jau išbandžiau Labai gražiai ir lygiai pasidengė kiek pamaskavo spuogelius, raudonį, daugiau nelabai ką galiu pasakyti po vieno bandymo
QUOTE(tiutik @ 2011 10 26, 13:50)
Šiandien ryte kaip tik jį jau išbandžiau Labai gražiai ir lygiai pasidengė kiek pamaskavo spuogelius, raudonį, daugiau nelabai ką galiu pasakyti po vieno bandymo
Po juo jau nebereikia tepti iprasto kremo taip?
QUOTE(FoxLady @ 2011 10 26, 16:00)
Po juo jau nebereikia tepti iprasto kremo taip?
Jei iš tikro,tai net nežinau Bent, aš netepiau, dengėsi labai gražiai, net ne kaip pudra,kaip kremukas tiesiog ir drėkinimo užtenka, tepiausi apie 8ryte, dabar dar neblizga oda
Siuo metu is BIODERMOS naudoju SEBIUM linija: prausikli, kremukus AKN, AI ir tik antra diena rytais naudoju Hydra. Sio kremuko reikia tik mazo laso, tada neriebina odos ir nesusigumuliuoja, nes girdejau tokius nusikundimus, po dvieju dienu naudojimo daugiau apie si kremuka nieko negaliu pasakyti. Bet... prie visu siu priemoniu neparenku veido toniko Siuo metu naudoju Garnier mix odai (zalia) bet itariu jis man netinka Bioderma siulo dar vendenuka, maciau kai kurios naudojate Jei rinktis vandenuka is Sebium linijos, si linija pries spuodelius, ir man truputi baisu naudoti tokias priemones akiu makiazo valymui Kaip naudojate ta vandenuka? Ar valote juo akiu makiaza? Siuo metu makiaza nuvalau dregnomis servetelemis, tada nelieciant akiu zonos nusiprausiu Sebium geliu. Naudoju Garnier tonika ir Sebium kremukus.
tai galima Sensibio vandenuką naudot akių makiažo valymui aš naudoju sebium, nepastebiu kažkokių blogybių
As Sensibio naudoju, superinis
Ir akis labai lengvai nuvalo, nereikia trint. Ir negriauzia
Ir akis labai lengvai nuvalo, nereikia trint. Ir negriauzia
QUOTE(Amellie @ 2011 10 26, 18:39)
rasykit sudeti mergaites, kiek kainuoja?
Jei klausiate apie Sebium Mat, tai sudėtis:
WATER (AQUA), GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, XYLITOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ISOSTEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, DI-C12-13 ALKYL MALATE, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGO-SACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, DODECYL GALLATE ZINC GLUCONATE, PYRIDOXINE HCL, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, CYCLOHEXASILOXANE, POLYACRYLAMIDE, SILICA, C13-14 ISOPARAFFIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, LAURETH-7, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLCELLULOSE, GLYCERYL POLYACRYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, FRAGRANCE (PARFUM).
Kaina ~45lt
QUOTE(tiutik @ 2011 10 26, 21:01)
Jei klausiate apie Sebium Mat, tai sudėtis:
WATER (AQUA), GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, XYLITOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ISOSTEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, DI-C12-13 ALKYL MALATE, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGO-SACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, DODECYL GALLATE ZINC GLUCONATE, PYRIDOXINE HCL, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, CYCLOHEXASILOXANE, POLYACRYLAMIDE, SILICA, C13-14 ISOPARAFFIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, LAURETH-7, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLCELLULOSE, GLYCERYL POLYACRYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, (PARFUM).
Kaina ~45lt
WATER (AQUA), GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, XYLITOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ISOSTEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, DI-C12-13 ALKYL MALATE, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGO-SACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, DODECYL GALLATE ZINC GLUCONATE, PYRIDOXINE HCL, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, CYCLOHEXASILOXANE, POLYACRYLAMIDE, SILICA, C13-14 ISOPARAFFIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, LAURETH-7, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLCELLULOSE, GLYCERYL POLYACRYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, (PARFUM).
Kaina ~45lt
cia tas su spalva? kokie jo atspalviai yra? kaip amskuoja? ar galit palygint su actipur? beje ar sudetis skirias nuo paprasto mat?
QUOTE(FoxLady @ 2011 10 26, 13:10)
Nesuprantama kalba bet yra nuotrauka, kur pavaizduota kremo spalva
http://myabeauty.blo...t-fluid_11.html
QUOTE(Amellie @ 2011 10 28, 00:41)
cia tas su spalva? kokie jo atspalviai yra? kaip amskuoja? ar galit palygint su actipur? beje ar sudetis skirias nuo paprasto mat?
Taip,tas su spalva Atspalvis tik vienas yra, bet jis skayciau,toks labiau sulyginantis odos spalva, prisitaikantis, na man tiko idealiai, taciau neesu nei tamsiaodė,nei labai šviesiaodė maskuoja labai gerai O, su actipur negaliu palygint,nes su spalva nebandžius
QUOTE(tiutik @ 2011 10 30, 15:07)
Taip,tas su spalva Atspalvis tik vienas yra, bet jis skayciau,toks labiau sulyginantis odos spalva, prisitaikantis, na man tiko idealiai, taciau neesu nei tamsiaodė,nei labai šviesiaodė maskuoja labai gerai O, su actipur negaliu palygint,nes su spalva nebandžius
O kaip islaiko matiskuma? Su actipur man gana greitai pradeda blizgeti..