Na va, užsitepiau tą Hydrabio serumą. Labai nepatiko. Veidas lipnus ir paraudęs Eisiu plaut lauk.
Gerai, kad sulaukiau mėginuko...
Aš baigiau Sensibio light mėginuką.
Pirmą kartą užsitepus veidą niežėjo vietomis. Paskui tepant to nebuvo, bet nepirkčiau vien todėl, kad pirmą kartą užsitepus netiko. Bijau bet kokio odos suerzinimo.
o šiaip malonus kremas, gerai drėkino, tik išsitepus veidas blizgėdavo, nors oda nėra riebi, kaip tik į sausumą.
krempudra ant jo labai gerai tepės
Pirmą kartą užsitepus veidą niežėjo vietomis. Paskui tepant to nebuvo, bet nepirkčiau vien todėl, kad pirmą kartą užsitepus netiko. Bijau bet kokio odos suerzinimo.
o šiaip malonus kremas, gerai drėkino, tik išsitepus veidas blizgėdavo, nors oda nėra riebi, kaip tik į sausumą.
krempudra ant jo labai gerai tepės
QUOTE(Varu @ 2010 09 26, 20:44)
Na va, užsitepiau tą Hydrabio serumą. Labai nepatiko. Veidas lipnus ir paraudęs Eisiu plaut lauk.
Tai va man irgi pasireiškė lipnumas, ir ryte oda buvo vietom paraudusi, kaip dėmėm išmėtyta
Tai įdomu, kokio bieso tame serume tuomet yra
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 26, 23:38)
Tai va man irgi pasireiškė lipnumas, ir ryte oda buvo vietom paraudusi, kaip dėmėm išmėtyta
Galiu nurašyti sudėtį, dar turiu tą mėginėlio pakuotę. Bet jau labai suerzino jis vakar mano odą...
QUOTE(Varu @ 2010 09 27, 19:18)
Galiu nurašyti sudėtį, dar turiu tą mėginėlio pakuotę. Bet jau labai suerzino jis vakar mano odą...
Galbūt naudingiau būtų šioje temoje surašyti sudėtį:
http://www.supermama...;#entry40670336
Himalaja galbūt pakomentuotų jo sudėtį. Nes norisi žinoti, kokie ingridientai erzina mudviejų odą, kad jų vengti ateityje
įdedu ir čia savo užduotą klausimą, kad ir kitos narės matytų, jei ką.
Kai bus atsakymas, irgi įkelsiu (tikiuosi moderatorė nesupyks ), kad šioje temoje būtų visa įmanoma info.
Kai bus atsakymas, irgi įkelsiu (tikiuosi moderatorė nesupyks ), kad šioje temoje būtų visa įmanoma info.
QUOTE(Varu @ 2010 09 28, 14:39)
Himalaia,
pakomentuokit Biodermos Hydrabio serijos serumą. Ir man, ir kitai bandytojai šio serumo jis sukėlė veido dirginimą.
Sudėtis:
water (aqua), glycerin, xylitol, sodium polyacrylate, mannitol, rhamnose, fructooligosacharides, laminaria ocroleuca extract, niacinamide, pyrus mallus (apple) fruit extract, dimethicone, cyclopentasiloxane, trideceth - 6, PEG/PPG - 18/18 diethicone, sodium hyaluronate, hexyldecanol, caprylic/capric triglyceride, disodium edta, phenoxyethanol, fragrance (parfum).
Jei bus kokių klaidų, tai labai atsiprašau
pakomentuokit Biodermos Hydrabio serijos serumą. Ir man, ir kitai bandytojai šio serumo jis sukėlė veido dirginimą.
Sudėtis:
water (aqua), glycerin, xylitol, sodium polyacrylate, mannitol, rhamnose, fructooligosacharides, laminaria ocroleuca extract, niacinamide, pyrus mallus (apple) fruit extract, dimethicone, cyclopentasiloxane, trideceth - 6, PEG/PPG - 18/18 diethicone, sodium hyaluronate, hexyldecanol, caprylic/capric triglyceride, disodium edta, phenoxyethanol, fragrance (parfum).
Jei bus kokių klaidų, tai labai atsiprašau
Sveikos, ar teko pirkti Bioderma priemones is sio puslapio? http://www.leguidesante.co.uk Idomu, ar patikimi jie
Įkeliu atsakymą apie Biodermos serumą.
Vis tik odai kažkodėl nepatiko
QUOTE(himalaia @ 2010 09 28, 21:57)
Bioderma Hydrabio serumas- iš tikrųjų, tai sudėtis labai gera. Turi neblogų drėkiklių, odai identiško niacinamido, antioksidantų, mažai tirštiklių, tad turėtų būti gana lengvas ir tikti riebesnei oda. Jautrumą kai kuriems žmonėms gali sukelti plėvelę formuojantis ingredientas, kuris yra 4 vietoje ir, žinoma, kvepalai, kurie yra dažnas dirgiklis.
Vis tik odai kažkodėl nepatiko
QUOTE(taša @ 2010 09 30, 09:31)
Teide kreipiuosi i jus, noriu suzinoti kur ir pas kokia kosmetologe ejot , kuri dirba su BIODERMA? ar cia vilniuje? labai labai reikia! buciau dekinga
Papildyta:
Kaip keista kad jums netikoHydrabio serumas. as naudoju jau antra menesi ir man puikiai tinka.
Papildyta:
Kaip keista kad jums netikoHydrabio serumas. as naudoju jau antra menesi ir man puikiai tinka.
Kaune "grozio pasaulis" Ji dirba su profesionaliom priemonėm, bet tolimesniai odos priežiūrai parekomendavo Biodermą ( kokybės ir kainos santykių), kuria ir pabandėm kabinete po to kai jau atliko visas reikiamas procedūras
Ilgiau panaudojus Sebium prausikli, pastebejau, kad visgi sausina jis man veida o ypac skruostus, traukia oda, atsirado serpetojimu, nors ir turiu tikrai riebia veido oda butinai reikia kremuko po jo, vandenuka naudoju iki siol, lyg ir visai nieko, bet spuogeliu pastebejau apmazejo, tik nezinau nuo ko, ar nuo Biodermos, ar nuo Faberlic naktinio aktyvaus anti-acne kremuko, laaabai patiko, nurunge Biodermos AI krema
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 09 30, 10:17)
Ilgiau panaudojus Sebium prausikli, pastebejau, kad visgi sausina jis man veida o ypac skruostus, traukia oda butinai reikia kremuko po jo, vandenuka naudoju iki siol, lyg ir visai nieko, bet spuogeliu pastebejau apmazejo, tik nezinau nuo ko, ar nuo Biodermos, ar nuo Faberlic naktinio aktyvaus anti-acne kremuko, laaabai patiko, nurunge Biodermos AI krema
man po pirmu kartu pradejo traukti, gerai kad turejau tik meginuka. daugiau nepirkau