Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Myciute @ 2011 10 09, 08:33)
kadangi  dabar nestuke.gif, oda labai pasikeite. Praktiskai jokio kremo nebetepu, naudoju dar kiek turiu meginuku - kazka drekinancio is Clarins ir Biodermos radau meginuka namie Sensibio light kremo, kuris gerai drekina. Sebium H2O vandenuka naudoju ir kartais su zele paprausiu, bet va Sebium MAT nebepatinka... gumuliuojasi kazkaip. ir nezinau kuo pakeisti. Prasides tuoj sildymo sezonas, norisi kazko drekinancio.

tai Sensibio light naudokit, jei tinka smile.gif Sebium Hydra irgi geras, puikiai drėkina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 10 09, 18:52)
tai Sensibio light naudokit, jei tinka smile.gif Sebium Hydra irgi geras, puikiai drėkina smile.gif

Pastarasias savaites mėginu keletą "Biodermos" priemonių ir tokia tvarka galėčiau sudelioti pagal drėkinimo intensyvumą:

"Hydrabio serum". Patiko labiausiai. Fainas. Ryte oda tokia padrėkinta, skaistesnė, lygesnė bigsmile.gif Manau, tiktų tiek dienai, tiek nakties metui.

"Sebium Hydra". Neblogas, bet sudėty mineral oil doh.gif Gali kimšti probleminės odos poras. Riebokas. Naudojau nakčiai.

"Sensibio light" - lengvutis dieninis kremas. Nieko blogo negalėčiau pasakyti smile.gif. Na, nėra gerai drėkinantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 spalio 2011 - 17:26
QUOTE(Tutia @ 2011 10 09, 17:52)

esu skaiciusi, kad Sebium Hydra naudoja merginos, kuriu oda labai issausejusi nuo visokiu proceduru, tai ir bijau, kad gali kimsti poras...
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi į naudojančių Biodermą būrį biggrin.gif Kol kas naudoju du produktus ir esu labai jais patenkinta, tai AI nakčiai ir Hydra dienai. Dar žadėjo mėginukų atsiųsti tai laukiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2011 10 12, 11:16)
Kol kas naudoju du produktus ir esu labai jais patenkinta, tai AI nakčiai ir Hydra dienai.

Ar nekemsa poru? Ar uztenka drekinimo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 10 12, 12:37)
Ar nekemsa poru? Ar uztenka drekinimo?  4u.gif

kol kas viskas gerai, bet naudojau dar tik kelios dienos.
Taip naudoti patare Biodermos konsultantai, rasiau jiems el. pastu, o ir meginuku jau sulaukiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 10 09, 18:16)
"Hydrabio serum". Patiko labiausiai. Fainas. Ryte oda tokia padrėkinta, skaistesnė, lygesnė bigsmile.gif Manau, tiktų tiek dienai, tiek nakties metui.

aha! ir Tau patiko smile.gif Išbandžiau aš, baisiai gailėjau pinigų, tačiau Eurovaistinėje savaitgaliais -15 proc., tad vasarą įsigijau ir serumą, ir hydrabio light kremuką. Dabar jau eina antras turas. T.y. jau antros pakuotės į pabaigą.
Patys geriausi drėkinantys kremokai :] atsakau už bazarą :]
Anksčiau sudėty kažkodėl turėjo alkoholio, tai kraipiau galvą ir spjoviau. Dabar sudėtį pakeitė, puikumėlis.
Serumas gal kiek gali būti per sunkus dienai, jį naudoju po sausinančių procedūrų, kaip BHA toniko tepimas, benzoilo peroksidas. O light - nepamainomas dienai, kaip kremas prieš kreminę pudrą smile.gif
Beje, abu Hydrabio linijos kremai (ir Light, ir Rich) nekemša odos porų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 14 spalio 2011 - 16:45
QUOTE(lauryna @ 2011 10 20, 10:02)
aciu 4u.gif
Papildyta:
Tai tikriausiai teks, nes jau siandien pakutinius lasus hydra kremo isspaudziau. rolleyes.gif

Rich ar light? Kaiptik galvoju kazkuri is siu nusipirkti,bet net nezinau... Ne vieno nesu bandzius,berods turiu light meginuku,idomu,kiek jie tarpusavy skirias. Mano oda misri-normali.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 10 20, 21:04)
Rich ar light? Kaiptik galvoju kazkuri is siu nusipirkti,bet net nezinau... Ne vieno nesu bandzius,berods turiu light meginuku,idomu,kiek jie tarpusavy skirias. Mano oda misri-normali.

As pirksiu zalia is sebium serijos, nes oda labai ziema sauseja ir man labai gerai ant jo makiazo pagrindas tepasi.

Light, kuri minejote naudoju siltesniu sezonu, labai fainas , lengvas kremukas, nekemsa poru, gerai padrekina.

Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 10 20, 22:04)

Rich labai riebus, kimso poras man.
o Hydra - tai senium . man geriausias kremas, sunaudojau gal jau 5-6 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 10 20, 21:35)
o Hydra - tai senium . man geriausias kremas, sunaudojau gal jau 5-6 smile.gif

user posted image

Sitokio?
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 10 20, 22:39)

maniau ji snekejo apie sitoki

user posted image
Atsakyti