Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

man nesigumuliuoja, svarbiausia nepadaugint ir leist gerai įsigerti, matyt kiekviena oda nevienodai priima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 10 05, 15:17)
Kad Bioderma sebium AKN kremukas netinka po miakiazu, nes suigumuliuoja, jau supratau, naudoju nakciai ir problemu nekyla, bet dabar noriu nusipirkti HYDRA ir naudoti rytais, ar nesigumuliuoja sis kremas?  smile.gif

aš Hydra naudoju nakčiai, po makiažu nebandžiau, nes jis gana riebokas, man tai blizga nuo jo oda...
Atsakyti
Gal tada bandyti is melynos serijos ka nors drekinimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 10 05, 14:17)
Kad Bioderma sebium AKN kremukas netinka po miakiazu, nes suigumuliuoja, jau supratau, naudoju nakciai ir problemu nekyla, bet dabar noriu nusipirkti HYDRA ir naudoti rytais, ar nesigumuliuoja sis kremas?  smile.gif

turejau ne viena karta ji, tikrai nesigumuliuoja, svarbiausia neprisitept per daug... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2011 10 05, 16:24)
turejau ne viena karta ji, tikrai nesigumuliuoja, svarbiausia neprisitept per daug... smile.gif

jei ne viena karta esat turejusi, tai dar del drekinimo paklausiu ax.gif Ar uzteko sio kremo drekinimo, naudojote tik ji, ar dar koki nors tuo paciu metu 4u.gif
Atsakyti
Man Hydra nepamainomas, kai oda išsausėja, pradeda šerpetoti - praktiškai vienintelis kremas, kuris per dvi dienas tuos išsausėjimus sutvarko, tačiau dažniau naudojant lyg ir kemša poras.. unsure.gif ant jo man makiažo pagrindas dengiasi puikiai, tik, kaip kažkas ir minėjo, reik palaukt, kol jis įsigers. Tada ir blizgesys taip greit neišlenda smile.gif
Dar vienas nepamainomas man Biodermos produktas - kūno kremas atoderm PP. Nepalieka jokio lipnumo, greit įsigeria, bekvapis, visus išsausėjimus taip pat iškart sutvarko.
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 10 05, 14:17)

QUOTE(Eljerny @ 2011 10 05, 16:53)
jei ne viena karta esat turejusi, tai dar del drekinimo paklausiu  ax.gif Ar uzteko sio kremo drekinimo, naudojote tik ji, ar dar koki nors tuo paciu metu  4u.gif

aš naudoju Hydra jau virš metų, jis puikiai drėkina. 4u.gif Nereikia nieko papildomai. Nesigumuliuoja ir tikrai tinka kaip makiažo pagrindas, bent jau man. smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz atsakymus apie Hydra, tikrai bandysiu, nes po AKN kremuko matau, kad odos bukle zymiai pagerejo thumbup.gif

Tik manau dar ir AI reikia nusipirkti, nes mano problemos - kakta ir nosis turi inkstiru, o smakras spuogelius, tai AKN puikiai tinka nosiai ir kaktai, inkstirai prasivale, nekyla i pavirsiu tie nesvarumai, nera uzdegimu, oda lygesne pasidare, bet smakro spuogeliu jis mzai veikia, nes ten spuogeliai, kylantys i pavirsiu, tai planuoju ryte naudoti Hydra visam veidui, ir vakare AKN kaktai, nosiai ir smakrui AI, daug terliones, bet ko nepadarysi del grazios odos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 10 05, 16:53)
jei ne viena karta esat turejusi, tai dar del drekinimo paklausiu  ax.gif Ar uzteko sio kremo drekinimo, naudojote tik ji, ar dar koki nors tuo paciu metu  4u.gif

as ziema naudoju Hydra, o vasara Sensibio light smile.gif kaip tik baigesi viskas, tai dabar tykau akciju sebium hydra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2011 10 06, 12:03)
as ziema naudoju Hydra, o vasara Sensibio light smile.gif kaip tik baigesi viskas, tai dabar tykau akciju sebium hydra smile.gif

sakykit, o jei oda nera labai sausa? Anksciau riebalas nuo kaktos ir nosies zlaiugdavo, dabar viskas normaliai. Ar tinka kas is Biodermos?
Atsakyti
Myciute, bet vistiek oda mišri liko, nepasikeitė gi kardinaliai? Jei mišri, tai Sebium serija tinka smile.gif o šiaip, žiūrint, kokie poreikiai... Ar raudonį nuimt, ar poras sutraukt, ar jautrumą mažint... Drėkint reikia bet kokio tipo odą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutia: 08 spalio 2011 - 13:22
QUOTE(Tutia @ 2011 10 08, 14:21)
Myciute, bet vistiek oda mišri liko, nepasikeitė gi kardinaliai? Jei mišri, tai Sebium serija tinka smile.gif o šiaip, žiūrint, kokie poreikiai... Ar raudonį nuimt, ar poras sutraukt, ar jautrumą mažint... Drėkint reikia bet kokio tipo odą. smile.gif

kadangi dabar nestuke.gif, oda labai pasikeite. Praktiskai jokio kremo nebetepu, naudoju dar kiek turiu meginuku - kazka drekinancio is Clarins ir Biodermos radau meginuka namie Sensibio light kremo, kuris gerai drekina. Sebium H2O vandenuka naudoju ir kartais su zele paprausiu, bet va Sebium MAT nebepatinka... gumuliuojasi kazkaip. ir nezinau kuo pakeisti. Prasides tuoj sildymo sezonas, norisi kazko drekinancio.
Atsakyti