Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(dangaus žydryne @ 2011 09 22, 11:15)
as naudojau priemones nuo spuogu, per kelis menesius jokio pagerejimo nepastebejau doh.gif

Labiausiai patiko kremukas AI, tikrai nebekildavo tie skausmigi giluminiai spuogai. Buvau sužavėta Sensibo vandenuku, kol nepasireiškė elerginė reakcija (paakius spuogiukais smulkiais išberdavo), tas pats su paakių kremuku. Vasarai patikdavo sebium mat, bet pradėjo kimšo poras, nors tekstūra labai lengva.
Pradėjau labiau domėtis sudėtimi ir bandau pereiti prie eko kosmetikos, tik laukia ilgos paieškos verysad.gif nors tai buvo paskutinė mano atrastoji kosmetika-stebuklas.
Atsakyti
Ka tik uzsitepiau, BIODERMA SEBIUM AKN unsure.gif Pasirode labai lengvas, bet kai tepi atrodo lyg aliejinis butu, jau skaiciau atsiliepimus apie ta riebuma, dabar isitikinau pati. Yra lengvas, vos juntamas ne visai malonus kvapas, cia kas jautresnis kvapams, man tai neaktualu, galiu daug iskesti, jei tik padeda, bet dabar baisiai grauzia oda blink.gif Naudojau Rasos krema-geli su rugstimis ir tokio niekada nebuvo, kas cia dabar su BIODERMOS kremu? blink.gif Odai nepatiko kazkoks ingridientas, ar turi priprasti unsure.gif

Po 10min nuejau pasidaryti makiaza, perbraukiau ranka per veida ir susigumuliavo visas kremas blink.gif Po kremine pudra yra visiskai netinkamas schmoll.gif doh.gif Jis man jau nepatinka, oda grauzia, susigumuliuoja. Dar pabandysiu pora vakaru nakciai naudoti, jei nenustos grauzti, ismesiu. Duosiu jam sansa pasitaisyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 22 rugsėjo 2011 - 14:20
QUOTE(Eljerny @ 2011 09 22, 14:05)
Ka tik uzsitepiau, BIODERMA SEBIUM AKN  unsure.gif Pasirode labai lengvas, bet kai tepi atrodo lyg aliejinis butu, jau skaiciau atsiliepimus apie ta riebuma, dabar isitikinau pati. Yra lengvas, vos juntamas ne visai malonus kvapas, cia kas jautresnis kvapams, man tai neaktualu, galiu daug iskesti, jei tik padeda, bet dabar baisiai grauzia oda  blink.gif Naudojau Rasos krema-geli su rugstimis ir tokio niekada nebuvo, kas cia dabar su BIODERMOS kremu?  blink.gif Odai nepatiko kazkoks ingridientas, ar turi priprasti  unsure.gif

Po 10min nuejau pasidaryti makiaza, perbraukiau ranka per veida ir susigumuliavo visas kremas  blink.gif Po kremine  pudra yra visiskai netinkamas  schmoll.gif  doh.gif Jis man jau nepatinka, oda grauzia, susigumuliuoja. Dar pabandysiu pora vakaru nakciai naudoti, jei nenustos grauzti, ismesiu. Duosiu jam sansa pasitaisyti  biggrin.gif

AKN ir MAT (jei padaugini pastarojo) visiškai netinka po pudra, nebent aš nemoku tept kažkurio unsure.gif kas juokingiausia, rašo jog abu tobuli prieš makiažą doh.gif
Atsakyti
man atrodo nelogiška tept dar visokias pudras ant odos, jei jos būklė ypač prasta.. vistiek nepaslėps jokia pudra tų spuogų, o kad ir kokia gera pudra būtų, vistiek neleidžia odai kvėpuot (nekalbu apie tuos atvejus kai be makiažo neįsiversi - pvz per kokį renginį). šiuo metu stengiuos visiškai nieko nedėt ant veiduko odos (eidama į paskaitas ir pan), lai kvėpuoja. kaip jau sakiau - per nepilną mėnesį susitvarkė oda. aišku, atsisakiau gydytojo nurodytų produktų, kurie skatina spuogų atsiradimą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 22 rugsėjo 2011 - 15:31
QUOTE(11alpina @ 2011 09 22, 16:30)
man atrodo nelogiška tept dar visokias pudras ant odos, jei jos būklė ypač prasta..

aišku, jei būklė labai prasta, tai spuogų nepaslėps, bet bent jau sulygins veido odą, juk lieka ir dėmelių po spuogų.
man nepasiteisina, kai netepu krempudros, veido būklė tikrai negerėja netepant. O šiaip pudra apsauginę funkciją atlieka, tai kažin ar geriau be jos, ar su ja ax.gif
Atsakyti
aš linkusi pritart dermatologo nuomonei ir stengiuos kiek įmanoma mažiau tept pudros. bet pritariu, ir pati kartais iš ryto atsikeliu su veido spalvos nelygumais ir kartais nusižengiu savo nusistatymui.. ir kaip visad tai tik asmeninė nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Dermatologė skyrė AKN, o pasiskaičiusi SM nusipirkau ir AI. Tiek pasitepus AKN, tiek AI jaučiu nestiprų perštėjimą unsure.gif ar taip turi būti? Kiek pamenu dermatologės žodžius, tai AKN su "rūgštele", tai gal čia normalu... unsure.gif
Labai lauksiu atsakymų 4u.gif
Atsakyti
Tai gi sakau, ir man grauzia, bet antra karta panaudojus, jau maziau. Ir tik toje vietoje, kur paraudimas ir spuogeliai. Ziuresiu kaip atrodysiu rytoj, ar nebus kokios alergijos nuo tu rugsteliu. Bet viena jau suratau, AKN tik nakciai, nes susigumuliuoja. Kremo tepu visada saikingai, nes zinau tokia teorija, kad kremo perteklius kemsa poras, tad naudoju nedaug, bet vistiek susigumuliavo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 09 23, 01:00)
Tai gi sakau, ir man grauzia, bet antra karta panaudojus, jau maziau. Ir tik toje vietoje, kur paraudimas ir spuogeliai. Ziuresiu kaip atrodysiu rytoj, ar nebus kokios alergijos nuo tu rugsteliu. Bet viena jau suratau, AKN tik nakciai, nes susigumuliuoja. Kremo tepu visada saikingai, nes zinau tokia teorija, kad kremo perteklius kemsa poras, tad naudoju nedaug, bet vistiek susigumuliavo sad.gif

Tai Bioderma Sebium AKN skirta daugiua retenciniai acne, tai uzdegiminius lelementus (spuogiukus ir raudonas papules geriau netepti, jei grauzia.
Atsakyti
Panasu, kad mano oda jau susidraugavo su Bioderma Sebium AKN kremuku, nustojo grauzti oda ir labai pagrazejo, nekila spuogeliu smakro vietoje ir ant kaktos, gal buvo labai daznai, ant noses prasivale inkstirai, ju dar yra, bet mazi. Net tamsios demeles po spuogeliu pasvesejo. Si kremuka naudoju nakciai T zonai, ant virsaus netepu jokio kito kremuko, kaip tepiau ant Rasos kremo- gelio.
Dar naudoju Bioderma Sebium prausikli ir 2 kartus i savaite Bioderma Sebium sveitikli.
Nezinau kas padeda, bet odos bukle labai pagerejo.
Atsakyti
As noriu pagirti Bioderma Node DS+ Anti-Dandruff + Anti-Recurrence Shampoo. Manp galvos oda niezti praktiskai nuo bet kokio sampuno, kai tik isdziovinu plaukus. Sitas sampunas labai efektyviai nuramino niezuli. pleiskanu daug neturejau, bet kai naudoju si sampuna, ju isvis nebuna. pirksiu dar )
Atsakyti
Kad Bioderma sebium AKN kremukas netinka po miakiazu, nes suigumuliuoja, jau supratau, naudoju nakciai ir problemu nekyla, bet dabar noriu nusipirkti HYDRA ir naudoti rytais, ar nesigumuliuoja sis kremas? smile.gif
Atsakyti