Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Myciute @ 2011 08 25, 15:50)
AKN siulo nakciai naudot, dienai labiau MAT. Nes ant AKN tikrai pudros neuztepsi... bet nakti tas neturi reiksmes.

man nuo MAT pudra irgi gumuliavosi kažkiek. doh.gif ant HYDRA puikiai tepasi, bet va nuo Hydra ir veidukas labiau blizga.
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 25, 13:07)
Sita zinau, tad ir sakau kad reiketu AKN:) bet apie ji daugiau neigiamiu atsiliepimu, kad susigumuluoja, ismeto spuogais, nelabai veiksmingas ir tt., gasdina mane tokie atsiliepimai blink.gif  biggrin.gif apie AI atsiliepta geriau ax.gif

jeigu AI sprendžia didesnes problemas, tai, manau, turėtų spręsti ir mažesnes, tad tikrai turbūt labiau jį apsimoka imt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 25, 10:54)
biggrin.gif toli grazu biggrin.gif as rasiau ir man neatrase, jau nekalbant apie tai kad gavau tik spyga, o ne meginelius tongue.gif  biggrin.gif

QUOTE(FoxLady @ 2011 08 25, 11:15)
Va va dauguma sako jog jau nebegauna jokiu dovaneliu, baigesi gerumo akcija biggrin.gif
O laiska tai rasiau, aprasiau savo problemas su klausimu kurias konkreciai priemones patartu man isgyti, taciau zinoma atsakymo nesulaukiau..smile.gif

Na nesiginčiju, gana seniai bendravau su jais, anksčiau tai tą pačią dieną arba kitą atrašydavo, ir negailėdami įdėdavo mėginukų, net tokią mažą kosmetinę esu gavus su mėginukais, o dabar gal nelabai jau, bet didesnėse vaistinėse gal dar turėtų mėginukų priemonių, nes iš esmės priemonės ne litą kainuoja, galėtų ir leist pasimėgint smile.gif
Dar vienas variantas mėgint su jais susisiekt facebook'e Biodermos grupėj, kiek mačiau ten vis atnaujina įrašus smile.gif
Atsakyti
Nieko geriau uz bioderma neradau. Naudoju ju produktus jau tikrai seniai, buna kad atsibosta, norisi kazko naujo, nusiperku ka nors kito gamintojo ir po savaites vis vien griztu prie biodermos. Turiu laaabai riebia ir be proto linkusia i spuogus ir inkstirus oda. Veidui vandens isvis praktiskai nebenaudoju, valau veida ryte ir vakare su sebium h20, ziemos metu, ankstyva pavasari ir rudeni naudoju sebium hydra krema, vasara sebium mat. Odos pokyciai per kelerius metus akivaizdus! sebium mat, pastebejau, burbuliuoja po pudra, kai kremo dosniai pritepu biggrin.gif kremo nedideli kieki tepu ant veido kai h20 dar visai nenudziuves, kremas tampa skalsesnis ir man nebesiburbuliuoja.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 08 25, 18:12)
Nieko geriau uz bioderma neradau. Naudoju ju produktus jau tikrai seniai, buna kad atsibosta, norisi kazko naujo, nusiperku ka nors kito gamintojo ir po savaites vis vien griztu prie biodermos. Turiu laaabai riebia ir be proto linkusia i spuogus ir inkstirus oda. Veidui vandens isvis praktiskai nebenaudoju, valau veida ryte ir vakare su sebium h20, ziemos metu, ankstyva pavasari ir rudeni naudoju sebium hydra krema, vasara sebium mat. Odos pokyciai per kelerius metus akivaizdus! sebium mat, pastebejau, burbuliuoja po pudra, kai kremo dosniai pritepu  biggrin.gif kremo nedideli kieki tepu ant veido kai h20 dar visai nenudziuves, kremas tampa skalsesnis ir man nebesiburbuliuoja.

O nenaudojate AKN arba AI kremuku?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 26, 10:45)
O nenaudojate AKN arba AI kremuku?

AI niekad nesu bandziusi, o AKN tik megini turejusi esu. bet su rugstimis nakciai neostratos kartais panaudoju. bet vis vien labiausiai patinka sebium hydra. ir atoderm PP anti recidyve losjonas kunui, jis fantastiskas thumbup.gif
Atsakyti
Man asmeniškai sebium hydra vasarai tikrai riebokas, bet manau rudeniui/žiemai riebiaodėms tikra atgaiva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 08 27, 12:34)
Man asmeniškai sebium hydra vasarai tikrai riebokas, bet manau rudeniui/žiemai riebiaodėms tikra atgaiva smile.gif

Aha, riebokas jis, bet gerai atgaivina, "atstato" odą. Tik kad sudėty trečiu numeriu paraffinum liquidum doh.gif Buvo atsiliepimų, jog kemša poras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 rugpjūčio 2011 - 14:44
Įsigijau šiandien Biodermos Sebium foaming gelį prausiklį tą mėlyną. Bandysim 500ml
Turiu dar pore refiner, bet kažkaip berti pradėjo, tai visgi nesuprantu ar gali nuo jo bert ar nuo ko kažin, tokiom dėmelėm raudonom smakrą, ant žandukų šiektiek aplink burną, o prie nosies toks giluminis spuogas ar kas jaučiasi minimaliai skaudantis g.gif
Atsakyti
taigi vėl pagirsiu Sebium liniją (prausiklis, H2O ir AKN kremukas), puikiai sutvarkė mano išprotėjusią odą, baigia visi spuogai nunykti, nauji kol kas tikrai nekyla, inkštyrų taip pat beveik nebėra. Prausiklis kiek padžiovina mano odą, bet patepus su vandenuku tempimo jausmas praeina. Kaip džiaugiuos, kad atradau šias priemones, nes jau ėmiau galvot, kad teks būti panelyte - spuogelyte.. Kai visai oda susitvarkys, vietoj AKN imsiu Hydra kremuką (visgi žiema ant nosies) 4u.gif
Atsakyti
Jau kuri laika naudoju Bioderma Sebium sveitikli. Grudeliai labai mazi, svelnus. Anksciau naudojau sveitikli su abrikoso kauliukais, buvo "stiprus", tai sis pasirode visai svelnus, maniau neatliks savo funkcijos, bet nusveite gerai, veido oda svelni, ir nesudirginta, kaip kartais buna po stambiu grudeliu. Bet antra karta tikriausiai nepirksiu del konsistencijos. Skystokas, galetu buti tirstesnis, gerai kad nors talpa 100ml, ne 50ml ir ne 75ml.
Atsakyti
Gan ilgą laiką naudojau Biodermos Sebium liniją probleminei odai.

Ypač patiko prausiklis, nes super gerai nuvalo makiažą ir pan.

Bet iš esmės, produktai jokių stebuklų nepadarė. Spuogų nesumažėjo ir nepasakyčiau, kad esančius apgydė. Be to, kai kurie kremai turi gan šlykštų kvapą.

Nors visiškai užskaitau produktus su apsauga nuo saulės. Tikrai geri thumbup.gif

Atsakyti
as naudojau priemones nuo spuogu, per kelis menesius jokio pagerejimo nepastebejau doh.gif
Atsakyti