Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(stalazass @ 2011 08 23, 13:34)
O kodel jau taip ?

nes asmeniskai man nuo biodermos dar daugiau spuogu atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 23, 12:48)
nes asmeniskai man nuo biodermos dar daugiau spuogu atsirado smile.gif

Tai is Actipur/Zeniac tada.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 23, 20:38)
Jei ka domina, tai Biodermos Sebium linijai si menesi akcijos Eurovaistinese ax.gif Tik nezinau koki produkta issirinkti, reikia kazko stipraus pries spuogus, nes situacija jau nebevaldoma doh.gif

tada jus geriau pasirodykit dermatologui, nes Bioderma bet kokiu atveju tik kosmetika. kaip prevencija jinai gal ir tiktu, bet jei sakot situacija nevaldoma, tai nemanau, kad padetu 4u.gif cia juk ne vaistai. viso labo kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 23, 20:57)
tada jus geriau pasirodykit dermatologui, nes Bioderma bet kokiu atveju tik kosmetika. kaip prevencija jinai gal ir tiktu, bet jei sakot situacija nevaldoma, tai nemanau, kad padetu  4u.gif cia juk ne vaistai. viso labo kosmetika.

drinks_cheers.gif

o šiaip, aš išbandžius visą Sebium liniją, AI kremas - neabejotinai stipriausias prieš spuogus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 08 22, 20:21)
Nenori apsilankyti pas dermatologą ar odos gydytoją?

Aš jau ten visus kelius pramynus, kur tik nebuvau ir kauno klinikose, pas įvairius gydytojus ir odos dispancerį viską išvaikščiojus. Mane labai daug metų kankino spuogai ant nosytės, buvau išbandžiusi įvairius vaistus ir daug įvairiausių dalykų, bet deja niekas nepadėjo ir berdavo tik nosį ir pagaliau dėl neaiškių priežasčių maždaug prieš metus bėrimas liovėsi pats ir kadangi mano nosytė buvo tiek "nukentėjusi" nuo įvairiausių vaistų ir procedurų, ji pasidarė labai jautri ir nuo menkniekio vis paraudonuoja. Na ir kada baigėsi mano bėrimai, ėjau 3 kartus pas skirtingus gydytojus, kad padėtų man dabar išsigydyti tą raudonumą, nes man jis trukdo ir deja visi iš jų pasakė, jog tai tikras menkniekis ir neverta sukti dėl to galvos, "žmonės ateina su didesnaiis rūpesčiais" taip man pasakė ir nieko konkretaus nepratarė, tiesiog ir liepė rinktis gydomąją kosmetiką. Taigi nusprendžiau pati galvoti gydymo metodą ir sekėsi gan sunkiai per tuos metelius, bandžiau visad slėpti nosies raudonumą, bet nė motais tai nepadėjo, tada supratau, kad mano nosis pasidarė baisiai riebi ir reikėtų naudoti produktus riebiai odai, todėl nusipirkau biodermos liniją sebium iš pradžių ištikrųjų buvo labai gerai, bet dabar mane išbėrė, na jau praėjo kelios dienos ir nosytė atrodo puikiai, tikiuosi, kad daugiau nepasikartos . Taigi dabar bandau gydytis pati, tik nežinau kaip atgaivinti tą pažeistą odą, nuo tiek daug metų vartotų vaistų, tepalų ir pnš. Ir svarbiausia net nežinau, kaip tą nosį maskuoti, nes visas veidas liux, o tik ta nosis, jei maskuoji tik nosį atrodo klaikiai ir beja, ta pudra greitai pradeda blizgėti ir jokio grožio, tai net nežinau ką ir bedaryti, dabar įvairiausiom žolelėm gydausi, o po to ieškosiu gal ką kita smile.gif tai vat tokia mano istorija smile.gif labai būčiau dėkinga, jei kas nors galėtų patarti, ką man daryti, kaip gydyti ar maskuoti, galbūt žinote kokių stebuklingų vaistų ar kokių "naminių" kaukių, nesvarbu kas, svarbiausia, kad padėtų, nes taip įkyrėjo raudonnose vaikščiot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 23, 20:57)
tada jus geriau pasirodykit dermatologui, nes Bioderma bet kokiu atveju tik kosmetika. kaip prevencija jinai gal ir tiktu, bet jei sakot situacija nevaldoma, tai nemanau, kad padetu  4u.gif cia juk ne vaistai. viso labo kosmetika.

Buvau keleta kartu, israse akne bp5 benzoil peroksida, nepatinka jis man labai sausina oda, dar patare veida paprausti muilu blink.gif kazkaip atsainiai jos ziuri i tokia problema kaip spuogai..
Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2011 08 23, 21:41)
drinks_cheers.gif

o šiaip, aš išbandžius visą Sebium liniją, AI kremas - neabejotinai stipriausias prieš spuogus. smile.gif

Oho visa linija smile.gif Mane jis labiausiai ir sudomino, reikes isigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 24, 07:28)

Oho visa linija smile.gif Mane jis labiausiai ir sudomino, reikes isigyti ax.gif

Ir atsirinkau mylimiausius - Foaming Gel, kremukus AI ir Hydra. Ai, dar šveitiklis superinis. MAT ir AKN kremukai tokie 50/50, nieko blogo, nieko gero negaliu pasakyt, H2O fainas vandenukas, bet man visai nereikalingas, o Serum kremukas nelabai patiko. Ups, apsimelavau, vienintelių Pore Refiner ir Masque (kaukės) nebandžiau, bet nebuvo poreikio, nes poros nelabai plečiasi (tfu tfu tfu), o ir kaukė labiau riebesnei odai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 08 24, 23:54)
Ir atsirinkau mylimiausius - Foaming Gel, kremukus AI ir Hydra. Ai, dar šveitiklis superinis. MAT ir AKN kremukai tokie 50/50, nieko blogo, nieko gero negaliu pasakyt, H2O fainas vandenukas, bet man visai nereikalingas, o Serum kremukas nelabai patiko. Ups, apsimelavau, vienintelių Pore Refiner ir Masque (kaukės) nebandžiau, bet nebuvo poreikio, nes poros nelabai plečiasi (tfu tfu tfu), o ir kaukė labiau riebesnei odai.  smile.gif

Neissirenku tarp AKN ir AI doh.gif Man labiau tiktu AKN, bet apie AI geresni atsiliepimai g.gif
Atsakyti
FoxLady, manau turėtum parašyt į Biodermą ir paprašyt mėginukų, aš pati taip išbandžiau gana nemažai Sebium linijos produktų, AKN bandžiau iš mėginuko, o AI turėjau nusipirkus, vos prieš porą dienų pabaigiau (prakirpus pakuotę, beje, dar daugiau nei savaitei užteko man jo naudojant kiekvieną vakarą). Parašyk laišką el. paštu klausk@bioderma.lt ir tau tikrai atsakys, ir atsiųs mėginėlių smile.gif Ir nereiks galvos laužyt, o kurį gi pasirinkti, kai išmėginsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 25, 08:46)
Neissirenku tarp AKN ir AI doh.gif Man labiau tiktu AKN, bet apie AI geresni atsiliepimai g.gif

o kokios būtent problemos? AKN nuo spuogelių ir labiau nuo inkštirų, o AI grynai veikia uždegiminius spuogus, jau rimtesnius, labiau ramina odą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 08 25, 11:05)
o kokios būtent problemos? AKN nuo spuogelių ir labiau nuo inkštirų, o AI grynai veikia uždegiminius spuogus, jau rimtesnius, labiau ramina odą.  smile.gif

Sita zinau, tad ir sakau kad reiketu AKN:) bet apie ji daugiau neigiamiu atsiliepimu, kad susigumuluoja, ismeto spuogais, nelabai veiksmingas ir tt., gasdina mane tokie atsiliepimai blink.gif biggrin.gif apie AI atsiliepta geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 08 25, 14:07)
Sita zinau, tad ir sakau kad reiketu AKN:) bet apie ji daugiau neigiamiu atsiliepimu, kad susigumuluoja, ismeto spuogais, nelabai veiksmingas ir tt., gasdina mane tokie atsiliepimai blink.gif  biggrin.gif apie AI atsiliepta geriau ax.gif

AKN siulo nakciai naudot, dienai labiau MAT. Nes ant AKN tikrai pudros neuztepsi... bet nakti tas neturi reiksmes.
Atsakyti