Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(GammaOrionis @ 2011 08 16, 20:08)
aš kažkada nusipirkau Biodermos Sebium Mat ar kaip ten jis, irgi galvojau tuos kitus bandyt, bet vaistinėj man mergaitė pasakė, kad ten atseit gydomieji, reikia imti visą liniją ir t.t. vienžo, pirkti pirkti pirkti. bet svarbiausia tai sakė, kad perkant anuos kremus (tuos nuo spuogų) atseit iš pradžių labai apsispuoguoji, nes taip, pasak jos, oda valosi. aš buvau apšalus  blink.gif  bet kuriuo atveju, pagalvojau, kad atidėsiu apsispuogavimą kitam kartui, ta tada ir pirkau tą Mat. šiaip tai tada pirmą kartą girdėjau, kad taip oda valosi, tai net nežinau, ar čia tiesa.

as is keliu mediku esu girdejus, kad cia baisiai didele nesamone tas odos valymasis. nors kai kur labai rimtai raso apie tai, kad oda turi pradzioj valytis.. Cia reiktu pasigilint, placiau pastudijuot.
nors as buciau vistik linkus manyt, kad jei priemone pradejus naudot - apsispuoguoji - jinai tau paprasciausiai netinka, o ne oda neva valosi.
Atsakyti
Na aš jau maždaug 3 savaites naudoju sebium MAT ir sebium Al kremukus. Vakare Al, o ryte MAT. Na ir net nežinau, ką daryt, nes man pradėjo kilti spuogeliai, nedideli, bet vis atsiranda ir atsiranda, man rodos, kad Al tikrai geras, tinka mano odai, gal tas MAT pradėjo kišti poras, nors jie rašo, jog jis nekemša porų. O gal tai vadinamasis pirmasis pasispuogevimas biggrin.gif kaip manot ar toliau naudot ar ne? Al kremuką tikrai naudosiu, bet gal pabandyti nenaudoti kremuko MAT, bet iš tikrųjų man jis labai geras, nes sugeria riebaliukus, o kitos priemonės, tokiai bėdai nežinau. Kaip manot ar dar palaukti ir tepti su abiem kremukais, ar pabandyti jau MAT nenaudoti? g.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad bandykit toliau naudot, jei tikrai stipriai neberia, o tik minimaliai. Juk produktas duoda savo rezultatą dažniausiai tik po kurio laiko naudojimo. Na aš bent jau dar porą savaičių bandyčiau naudot, jei ir toliau bertų, mesčiau lauk. smile.gif
Atsakyti
Man atsitiko toks košmaras verysad.gif pabudau iš ryto, buvo tik gal vienas spuogelis ant nosytės ir še tau, po nakties atsirado krūva didžiausių, kietų, pūlingų spuogų, dar niekad taip nebuvo, nosis baisingai raudona, atrodo klaikiai, net išsigandau, pamaskuota nosii atrodo baisiai, nenoriu net išeit iš namų verysad.gif košmaras verysad.gif ir atrodė, kad viskas neblogai ir tie biodermos produktai nusipirkti ir pnš., o še tau doh.gif na, tikiuosi, kad greit praeis ir daugiau nesikartos, kremukais tais pačiais tepsiu tikrai nemanau, kad nuo jų čia tokia reakcija, galbūt kažką užvalgiau ir man baisingai netiko... nežinau, kaip yra bet bent po kol kas atrodau klaikiai, imuosi visų priemonių, kad būtų tik geriau verysad.gif tik tiek, kad jau ir akys raudonos, nes praverkiau ne aišku kiek, dar niekad taip baisiai nebuvo užpuolę mane spuogai ir tik nosytę, košmaras, tikiuosi, kad įšsivalys ir daugiau nepasikartos verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spirfė @ 2011 08 21, 22:04)
Man atsitiko toks košmaras  verysad.gif pabudau iš ryto, buvo tik gal vienas spuogelis ant nosytės ir še tau, po nakties atsirado krūva didžiausių, kietų, pūlingų spuogų, dar niekad taip nebuvo, nosis baisingai raudona, atrodo klaikiai, net išsigandau, pamaskuota nosii atrodo baisiai, nenoriu net išeit iš namų  verysad.gif  košmaras  verysad.gif  ir atrodė, kad viskas neblogai ir tie biodermos produktai nusipirkti ir pnš., o še tau  doh.gif na, tikiuosi, kad greit praeis ir daugiau nesikartos, kremukais tais pačiais tepsiu tikrai nemanau, kad nuo jų čia tokia reakcija, galbūt kažką užvalgiau ir man baisingai netiko... nežinau, kaip yra bet bent po kol kas atrodau klaikiai, imuosi visų priemonių, kad būtų tik geriau  verysad.gif  tik tiek, kad jau ir akys raudonos, nes praverkiau ne aišku kiek, dar niekad taip baisiai nebuvo užpuolę mane spuogai ir tik nosytę, košmaras, tikiuosi, kad įšsivalys ir daugiau nepasikartos  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o aš manau, kad jums nuo tų priemonių tokia alergija gavosi, geriau jų nebenaudokit
Atsakyti
o gal kas bandete biodermos kremuka paakiams Sensibio?
user posted image
(tikiuosi, nesuklydau su paveiksleliu)

pries tai turejau Iwostin, kazkaip uzmirsdavau juo naudotis,tai liko jo daug..o turbut jau galiojimo terminas pasibaige - nelabai atsimenu,kada pirkau ji (jau net nusprendziau rasytis,kada ka perku, kad zinociau,kiek laiko daiktas yra pradarytas ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 08 21, 21:47)
o aš manau, kad jums nuo tų priemonių tokia alergija gavosi, geriau jų nebenaudokit

na šiandiena nosytė, atrodo kur kas geriau, bet vis tiek klaikiai verysad.gif na bent po kol kas tai biodermos priemones padėjau į šalį, dabar tik stengiuos visaip gelbėt savo nosytę, visokiom kaukėm, žolelėm ir pnš. Gal žinai ar žinot kas nors kitokių priemonių, o gal ir biodermos produktų, kurie galėtų man padėti. Ką man daryti jei mano nosytė yra riebi, blizga, iškyla įvairiausi spuogeliai nuolat ir be visa ko ji visa yra labai raudona, o paraudonuoja ji nuo yprastinių dalykų, tokių kaip vėjas, šaltis, karštis ir pnš., tai kokius man produktus naudoti ar skirtus riebiai odai ar jautriai odai? Pas mane yra 2 bėdos ir nežinau, nuo kurios pradėti. Tie spuogeliai atsirandantys vis, tikrai neatrodo baisiai, bet tas raudonumas nuo menkiausių veiksnių, košmaras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spirfė @ 2011 08 22, 21:19)
na šiandiena nosytė, atrodo kur kas geriau, bet vis tiek klaikiai  verysad.gif na bent po kol kas tai biodermos priemones padėjau į šalį, dabar tik stengiuos visaip gelbėt savo nosytę, visokiom kaukėm, žolelėm ir pnš. Gal žinai ar žinot kas nors kitokių priemonių, o gal ir biodermos produktų, kurie galėtų man padėti. Ką man daryti jei mano nosytė yra riebi, blizga, iškyla įvairiausi spuogeliai nuolat ir be visa ko ji visa yra labai raudona, o paraudonuoja ji nuo yprastinių dalykų, tokių kaip vėjas, šaltis, karštis ir pnš., tai kokius man produktus naudoti ar skirtus riebiai odai ar jautriai odai? Pas mane yra 2 bėdos ir nežinau, nuo kurios pradėti. Tie spuogeliai atsirandantys vis, tikrai neatrodo baisiai, bet tas raudonumas nuo menkiausių veiksnių, košmaras  verysad.gif

Nenori apsilankyti pas dermatologą ar odos gydytoją?
Atsakyti
Sveiki, visos temos neskaiciau(kaltas), bet gal ka patartumet raudonam, su randeliais ir keleta spuogu veidui, krema is bioderma ? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stalazass @ 2011 08 23, 11:48)
Sveiki, visos temos neskaiciau(kaltas), bet gal ka patartumet raudonam, su randeliais ir keleta spuogu veidui, krema is bioderma ? Aciu  4u.gif

Man iš bandytų labiausiai tiko ir patiko "AKN". "AI" ne toks veiksmingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 rugpjūčio 2011 - 09:59
QUOTE(stalazass @ 2011 08 23, 10:48)
Sveiki, visos temos neskaiciau(kaltas), bet gal ka patartumet raudonam, su randeliais ir keleta spuogu veidui, krema is bioderma ? Aciu  4u.gif

is biodermos nepatarsiu nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 23, 10:47)
is biodermos nepatarsiu nieko smile.gif

O kodel jau taip ?
Atsakyti