Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Merginos,kurios naudojate biodermos prausiklį nuo spuogų ar pradžioje buvo spuogų padidėjimas žymus? Esu anksčiau naudojusi ir nepamenu, kad būtų,o dabar vėl pradėjau jį naudot ir jau po poros dienų žymiai daugiau spuogelių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2011 08 08, 11:41)
Merginos,kurios naudojate biodermos prausiklį nuo spuogų ar pradžioje buvo spuogų padidėjimas žymus? Esu anksčiau naudojusi ir nepamenu, kad būtų,o dabar vėl pradėjau jį naudot ir jau po poros dienų žymiai daugiau spuogelių doh.gif

turit omeny Sebium?
man nebuvo jokio padidejimo nuo jo. siaip geriausias prausiklis koki teko naudot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 08, 12:53)
turit omeny Sebium?
man nebuvo jokio padidejimo nuo jo. siaip geriausias prausiklis koki teko naudot smile.gif

Taip Sebium smile.gif
Aš esu prieš porą metų jį naudojusi, dabar vėl nusipirkau ir matau padidėjimą spuogelių ryškų doh.gif Sebium Al kremukas man išvis netiko, klaikiai riebi oda iškart patampa ir blizga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2011 08 08, 12:12)
Taip Sebium smile.gif
Aš esu prieš porą metų jį naudojusi, dabar vėl nusipirkau ir matau padidėjimą spuogelių ryškų doh.gif  Sebium Al kremukas man išvis netiko, klaikiai riebi oda iškart patampa ir blizga unsure.gif

kremas Sebium Al man irgi netiko schmoll.gif bet prausiklis tinka - geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 08, 13:35)
kremas Sebium Al man irgi netiko  schmoll.gif bet prausiklis tinka - geras smile.gif

Aš dar tik pora dienų naudoju prausiklį, tikiuosi tiks rolleyes.gif Nes,palyginau sudėtis anksčiau turėto Sebium ir dabartinio,tai sudėtys skiriasi.. Nors pamenu anas tikrai tiko man ax.gif Tad, tikiuosi ir šis tiks smile.gif
Atsakyti
o ka biodermos rutuliniai dezodorantai? apsaugo nors kiek?
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2011 08 08, 12:05)
Aš dar tik pora dienų naudoju prausiklį, tikiuosi tiks rolleyes.gif  Nes,palyginau sudėtis anksčiau turėto Sebium ir dabartinio,tai sudėtys skiriasi.. Nors pamenu anas tikrai tiko man ax.gif  Tad, tikiuosi ir šis tiks smile.gif

Man sebium prausiklis nepatiko, labai oda issausino ir be to jis neskalsus. biggrin.gif Kalbant atvirai, man tik pirmus 2 metus bioderma tiko veidui, veliau kuo tuoliau niekas netiko, nei Ai, nei AKN, nei prausiklis, nei saules kremai. Gal sudetys pakeite . g.gif Pasitepus is kart veidas apsispuogodavo , poros kimsdavosi. Vienintelis patinkantis, kuri naudoju ziema - Sebium hydra.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 08 13, 14:15)
Man sebium prausiklis nepatiko, labai oda issausino ir be to jis neskalsus. biggrin.gif  Kalbant atvirai, man tik pirmus  2 metus bioderma tiko veidui, veliau kuo tuoliau niekas netiko, nei Ai, nei AKN, nei prausiklis, nei saules kremai.  Gal sudetys pakeite . g.gif Pasitepus is kart veidas apsispuogodavo , poros kimsdavosi. Vienintelis patinkantis, kuri naudoju ziema - Sebium hydra.

nu va, o man vienintelis kuris tinka, tai prausiklis sebium. gal tikrai ten sudetys tapo ne pacios geriausios g.gif nes AI tai ne tik kad mazina spuoguotuma, bet ji sukelia.. sunaudojau kazkiek, nepasiteisino ir guli..
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 13, 14:34)
nu va, o man vienintelis kuris tinka, tai prausiklis sebium. gal tikrai ten sudetys tapo ne  pacios geriausios  g.gif nes AI tai ne tik kad mazina spuoguotuma, bet ji sukelia.. sunaudojau kazkiek, nepasiteisino ir guli..

Zinok, man tas pats buvo su AI. Ji naudojant spuogai kilo kaip grybai po lietaus, is pradziu net nesupratau kad taip gali kremas nuo spuogu suveikti doh.gif
Atsakyti
Man sebium AKN kremas labai nepatiko,nuo spuogų negelbėja,poros kemšasi ir dar toks labai riebus,niekaip neįsigeria jaučiasi ant odos.
Tada photoderm AKN mat spf 30 tai labai gerai išlaiko matiškumą,oda nesiriebaluoja visą dieną,tiesa vieną kartą netyčia padauginau tai tokia mėlyna plėvelė pasidarė ir nuvalyt neina kad ir kiek brūžini biggrin.gif Spf filtras geras,na nuo spuogų tai nežinau ar padeda,nes tepausiai tik kaip saulės filtru ,vėlgi poros kimšos.
Tada photo bronz SPF 15 nelabai patiko,nes ten toks aliejinės konsistensijos kad veidas po to kaip aliejum išteptas,taipogi poros kimšos.
Užtat H2O sensibio vandenėlis labai patiko,negraužia akių,gerai nuvalo,nedirgina : )
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 08 13, 19:33)
Zinok, man tas pats buvo su AI. Ji naudojant spuogai kilo kaip grybai po lietaus, is pradziu net nesupratau kad taip gali kremas nuo spuogu suveikti doh.gif

aš kažkada nusipirkau Biodermos Sebium Mat ar kaip ten jis, irgi galvojau tuos kitus bandyt, bet vaistinėj man mergaitė pasakė, kad ten atseit gydomieji, reikia imti visą liniją ir t.t. vienžo, pirkti pirkti pirkti. bet svarbiausia tai sakė, kad perkant anuos kremus (tuos nuo spuogų) atseit iš pradžių labai apsispuoguoji, nes taip, pasak jos, oda valosi. aš buvau apšalus blink.gif bet kuriuo atveju, pagalvojau, kad atidėsiu apsispuogavimą kitam kartui, ta tada ir pirkau tą Mat. šiaip tai tada pirmą kartą girdėjau, kad taip oda valosi, tai net nežinau, ar čia tiesa.

beje, šiandien vėl buvau vaistinėj ir žiūrinėjau žiūrinėjau ir neišsirinkau kurį prausiklį pirkti, vandenį naudoju Sebium H2O, bet pabijojau, kad prausiklis iš tos linijos gali labai išsausinti, o makiažą valyt be paprasto vandens (tik tuo Sebium H2O) kažkaip neįpratau. o kaip kiti prausikliai-geliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 16 rugpjūčio 2011 - 19:09
Man tai Sebium Foaming Gel'is geriausias, kokį tik esu naudojus. Visi iki jo bandyti sausino, traukė odą, o šis tiesiog puikus, neturiu jam jokių priekaištų. ax.gif Beje, naudoju jau apie du metusm gal kiek mažiau, ir efektas jo man nepasikeitė. Kaip ir Sebium Hydra bei AI kremukų. Beje, dėl to apsispuogavimo pradėjus naudoti produktus, - galimas daiktas, kiek pamenu, mane irgi gal kiek pabėrė pradėjus naudoti, bet dėka Sebium AI visiškai dingo ir (tfu tfu tfu) nebeatsiranda giluminiai, skausmingi spuogeliai. Jau senokai į svečius atklysta apskritai koks spuogelis, pamiršau kas tai yra. cool.gif (vėėėl - tfu tfu tfu.)
Atsakyti