Sveikos merginos perskaiciau visa jusu foruma, buvo isties naudinga, siandiena nusipirkau sebium al ir sebium mat, taip pat gavau dovanu vandeneli noriu paklausti patarimo, galbut patarsite ir is patirties... Turiu didele beda jau nemazai laiko. Mano nosis labai riebaluota ir raudona, bet kada zinoma niekas jos nedirgina, ji atrodo kaip normali veido oda, jau nebeistveriau ir nusprendziau kad darysiu viska kad isgydyciau iki galo ir iki rugsejo viskas butu puiku puiku, taigi nusipirkau biodermos priemones ir manau kad man tiks, nes kazkada naudojau kitos linijos produktus ir mano odai ji labai tiko... Viskas atrodytu kaip ir gerai, bet problema yra ta, kad ji nepaisant visko man bus raudona, bent as taip manau, ji labai sudirginta, todel noriu paklausti, as noriu vakare tepti su sebium al, kad spuogelius gydytu, o is ryto tepti su sebium mat, kad ji nesiriebaluotu, taip baisiai, bet be viso to ji vistiek bus raudona, todel noreciau ja kazkaip maskuoti. O su tuo maskavimu man sunkoka. Mano visas veidas labai svarus ne spuogelio isskyrus kartais nosi, taigi visiskai nenoriu visam veidui naudoti pudros ar ko kito, noreciau tik paslepti nosies raudonuma. Gal kas bandete eucerino piestuka nuo raudonio, labai noreciau pabandyti ryte pasitepusi sebium mat, kada ji nesiriebaluos ant virsaus pakoreguoti su piestuku ir ji nebutu man raudona. Gal kas bandete, ir ka siaip manote apie toki derinuka, tiesiog trokstu, kad nosyte nesiriebaluotu ir nebutu tokia raudona... Patarkit, gal yra dar kokiu priemoniu maskuojanciu, as visiskai nenusimanau
QUOTE(Austuja @ 2011 07 19, 18:59)
Sveiki, gal kur nors šiuo metu Biodermai (sebium linija) akcijos vyksta?
Na aš iš Kauno ir neseniai nusipirkau sebium al ir sebium mat kremukus, tai akcija vyksta tokia, jog jei perki nors vieną iš biodermos kremų, tau dovanoja tos rūšies, tai šiuo atveju 100ml sebium vandenuką. Tai aš pirkau du kremukus ir gavau du buteliukus vandenuko, tai iš viso 200ml, manau, kad labai apsimoka. Aš šiaip pirkau Kaune "Megoje", bet juk turėtų tokia akcija visur vykti, bent aš taip manau
Papildyta:
Beja galbūt kam nors įdomu ar jei kada ieškosit info išbandžiau nusipirkus sebium mat kremuką ir jis nuostabus, patariu visom naudoti, kurių oda labai riebaluojasi. Mano nosis labai riebalavosi, ypač kai pasportuodavau ar šiaip karštis išpildavo, o pasitepiau su juo iš ryto ir ligi pat vakaro nosytė neblizgėjo. Nuostabu, o dar tiek dvejojau, nežinojau ar apsimoka jį pirkti, bet dabar tikrai esu patenkinta
QUOTE(Spirfė @ 2011 07 19, 22:10)
Beja galbūt kam nors įdomu ar jei kada ieškosit info išbandžiau nusipirkus sebium mat kremuką ir jis nuostabus, patariu visom naudoti, kurių oda labai riebaluojasi. Mano nosis labai riebalavosi, ypač kai pasportuodavau ar šiaip karštis išpildavo, o pasitepiau su juo iš ryto ir ligi pat vakaro nosytė neblizgėjo. Nuostabu, o dar tiek dvejojau, nežinojau ar apsimoka jį pirkti, bet dabar tikrai esu patenkinta
Ilgiau panaudojusi, parasykite atsiliepimus ar nekemsa poru, nes kiek bandziau kremuku su matiskumo funkcija, kimsadvo poras Nes isivaziduoju sudety yra kazkokiu ingridientu, kus sugeria riebalu issikyrima, bet tas pats ingridientas kemsa poras
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 07 20, 10:22)
Merginos, kokiame tinklalapyje reikia rasyti laiskuti i bioderma del megineliu? ir kaip tai veikia, tiesiog parasai, kad noretum to ir to ir tada tikiesi, kad atsius? ar tai nekainuoja?
Rašiau klausk@bioderma.lt Tiesiog aprašiau savo odos būklę, jie pasiūlė kokius produktus galėčiau pabandyti ir atsiuntė mėginėlius Viskas nemokamai!
QUOTE(Eljerny @ 2011 07 19, 22:41)
Ilgiau panaudojusi, parasykite atsiliepimus ar nekemsa poru, nes kiek bandziau kremuku su matiskumo funkcija, kimsadvo poras Nes isivaziduoju sudety yra kazkokiu ingridientu, kus sugeria riebalu issikyrima, bet tas pats ingridientas kemsa poras
Butinai parasysiu ir dar isbandysiu iwostin matini kremuka, nes gavau meginukus pabandyti. Bent po kol kas sebium mat mano nosytei labai tinka, man net keista, kad beveik visa diena nesiriebaluoja, tik i vakara matosi mazi riebalu taskiukai, bet tai tikras menkniekis
QUOTE(Spirfė @ 2011 07 20, 22:34)
Nejau tikrai visai kosmetikai? Kiek zinau tik eucerino prekem, bent jau apie visa kosmetika jie nesiskelbia pernelyg daug man atrodo
kad atrodytu kitaip, atsidarykit ju puslapi - eurovaistine.lt, nueikit i specialius pasiulymus ir rasit, kad su kortele Medus savaitgaliais visai kosmetikai ir burnos higienos prekems - -15% tada zinosit tiksliai, nereiks speliot ir kazkaip manyt
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 20, 22:38)
Į klausimus gal vėliau atsakys (man irgi ne iš karto atsakė). O ir mėginėlių tikrai nesiūlė. Gavusi atsakymą į savo klausimus nepasikuklinau ir pati poros mėg. paprašiau (tiksliau užklausiau, kur būtų galima juos gauti) Bet man tai mažiulyčius mėginėlius (vienam dviem kartams) įdėjo. Gal tikrai nuo fazės tas dosnumas priklauso
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 20, 23:13)
Man irgi siuntė gal gerą mėnesį. Jau buvau net pyktelėjus, kad prisižadėjo ir pamiršo.
na as jau turbut pries pora menesiu rasiau, reiktu pasitikslint, bet tas buvo tikrai dar pavasari tai jau greiciausiai neatsakys turbut ir neberasysiu daugiau, ai kazkaip lysti per daug i akis nemegstu o be to per tiek laiko supratau, kad pvz Sebium Al man nelabai tinka, o prausiklis neblogas, bet baisiai neskalsus tai nieko neprarasiu turbut jei nepabandysiu ir kitu ju produktu.
QUOTE(NickaD @ 2011 07 05, 22:24)
O dabar naudosiu
Kad galutinai "įtvirtinčiau" tų šašų nebuvimą ir, kad plaukai blizgėtų.
kas cia toks? neimatau
As naudoju sita prausikli Sebium , ir man jis labai patinka. Be to vieno buteliuko ilgam uz tenka, jis yra skystokas, bet uztenka dvieju paspaudimu, gerai putoja Tikrai rekomenduoju
QUOTE(blandynka @ 2011 07 26, 08:16)
As naudoju sita prausikli Sebium, ir man jis labai patinka. Be to vieno buteliuko ilgam uz tenka, jis yra skystokas, bet uztenka dvieju paspaudimu, gerai putoja Tikrai rekomenduoju
Gal šios linijos esi bandžiusi ir kremukus riebiai odai? Gal bandei sebium al ir sebium mat?
QUOTE(Spirfė @ 2011 07 28, 00:00)
Gal šios linijos esi bandžiusi ir kremukus riebiai odai? Gal bandei sebium al ir sebium mat?
Naudoju Sebium AL jau kokie metai, tikrai jis man patinka, as nakciai tik ji naudoju
Turejau ir Sebium MAT bet man jis asmeniskai nepatiko, labai jau man kimso poras
QUOTE(blandynka @ 2011 07 30, 09:29)
Naudoju Sebium AL jau kokie metai, tikrai jis man patinka, as nakciai tik ji naudoju
Turejau ir Sebium MAT bet man jis asmeniskai nepatiko, labai jau man kimso poras
Man ir sebium AL labai labai tiko, kai jį pradėjau naudot tai nei vieno spuogelio! Labai džiaugiuosi! O sebium MAT visai man nekemša porų, tik tiek, kad pas mane nosytė itin blizgi yra, jis visai neblogas, bet norėčiau dar geresnio varianto. Kokias priemones tu dar esi naudojusi dėl blizgėjimo, nes pas mane nosytė žiauriai riebaluojasi, reikia kažko labai efektyvaus, bet iki galo man sebium MAT nepadeda, po kažkurio laiko vis tiek išlenda tas blizgesys?