Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Estela_ @ 2011 04 26, 19:16)
Gal kas gali pasakyti kiek realiai maskuoja ir kaip atrodo ant veido Hydrabio Bonne Mine? Niekur nerandu jo atspalvio foto internete, norėčiau sužinoti koks tas atspalvis?
Esu turėjus Photoderm AR SPF 50+ bet labai nusivyliau kad buvo kaip vandenėlis, nors visa kita buvo gerai - ir drėkino ir nuo saulės saugojo  thumbup.gif
Labai noriu vasarai nusipirkt kremą su spalva, bet norėčiau kad nors spalvą sulygintų  ax.gif

Hydrabio Bonne Mine nemaskuoja is viso (tiksliau maskuoja tiek,kiek maskuoja natūralus įdegis),nes tai yra laipsniską įdegį suteikiantis kremukas. beje, puikiai drėkina, nesmirda ir tikrai gražų atspalvį suteikia thumbup.gif

QUOTE(Myciute @ 2011 04 27, 17:10)
na siaip su toniku negalima valyt akiu, o sis vandenukas panasus i tonika. kur jautriai/sausai odai skirtas, tai tinka, bet sitas Sebium vistiek pasausina, tai gal sakau akims nelabai?  g.gif

tinka puikiai ir akims,nebent labai jautrios ax.gif

QUOTE(SECREAT @ 2011 05 09, 19:31)
O as atejau pasidziaugti savaiminio idegio kremuku HYDRABIO Bonne Mine.Kiek esu turejusi tokiu dalyku,tai kazkoks nesusipratimas budavo,o sitas taaaip graziai parudina veida,jokio oranzinio atspalvio nepamatysi.Ir pudra graziai tepasi ant jo. Svarbiausia man kad drekintu gerai,tai visas funkcijas atlieka.Kol kas esu patenkinta labai  wub.gif

drinks_cheers.gif super daiktelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 19 birželio 2011 - 22:47
Kelias dienas panaudojau šį kremuką BIODERMA SEBIUM HYDRA, odytė gerai jį toleruoja, kaip ir viskas tvarkoj, bet veidas žiauriai blizga nuo jo doh.gif nesuprantu, kaip jis gali būti pritaikytas riebiai\mišriai odai blink.gif

user posted image
Kremukas Sebium AKN kitas reikalas ir ramina odytę ir keli spuogeliai buvo tai lyg greičiau jie man gyna juo tepant smile.gif ir poros lyg švaresnės, gal čia man tik taip atrodo, nes labai to noriu biggrin.gif
Fainas ir Sebium H2O, švariai nuvalo odytę, šiomis priemonėmis likau patenkinta, bent jau pirmas įspūdis toks mirksiukas.gif
Atsakyti
Isbandziau vakar si prausikli Sebium

user posted image

Pasausina oda, bet to ir tikejausi, juk skirtas riebiai misriai odai smile.gif Makiazo valymui ir akiu zonai nedrisciau jo naudoti schmoll.gif Pries tai nusivaliau makiaza pieneliu ir tik tada greitai, bet atsargiai, nelieciant akiu zonos nusiprausiau siuo prausikliu smile.gif

O BIODERMA veido toniku nesiulo? g.gif Kaip supratau Biodermos vandenukas, tai ne tonikas, o skystis makiazo valymui, kaip pieneliai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 07 03, 13:58)
Isbandziau vakar si prausikli

Pasausina oda, bet to ir tikejausi, juk skirtas riebiai misriai odai  smile.gif Makiazo valymui ir akiu zonai nedrisciau jo naudoti schmoll.gif Pries tai nusivaliau makiaza pieneliu ir tik tada greitai, bet atsargiai, nelieciant akiu zonos nusiprausiau siuo prausikliu  smile.gif

o kodel nedristumet? ta prasme, kokie argumentai?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 07 03, 14:28)
o kodel nedristumet? ta prasme, kokie argumentai?

sausina oda, o valant akiu makiaza reiketu patrinti oda aplink akys, saugau ja nuo sausinanciu priemoniu smile.gif
Atsakyti
kai iš hydrabio linijos išėmė alcohol.denat. ingredientą - ėmiau naudoti šią liniją smile.gif super drėkina, puikumėlis.
kažkas rašė, kad hydrabio light cream kažkuris ingredientas kemša, pliz, parašykit, kuris?
Atsakyti
[quote=Eljerny,2011 07 03, 12:58]
Isbandziau vakar si prausikli Sebium

user posted image

Turiu si prausikli, mano oda misri i riebuma vasara tai man jis nesausina, nes po to dar pavalau su Hydrabio vandenuku, puikiai drekina jis nebereikia ir kremo. Ka pastebejau, kad prausiklis skystokas ir tikrai neekonomiskas panasu kad sunaudosiu greiciau nei noreciau biggrin.gif
Atsakyti
Na štai, ateinu pribaigus šampūną Node DS+user posted image
Naudojau ilgai, net nebepamenu kiek laiko.
Džiaugiuosi šiuo šampūnu. Išgydė nuo pleiskanų šašų, kurių vos ne visa galva buvo. Kadangi ateinant vasarai/žiemai man labai reikia prižiūrėt plaukus ir galvos odą nuo pleiskanų, tai ateinant žiemai, kai bus šiam šampūnui akcija - nusipirksiu. Iš pradžių šampūno kvapas priminė tokį lyg natūralų raugą, ar duoną, bet pripratau.
O dabar naudosiu Node user posted image
Kad galutinai "įtvirtinčiau" tų šašų nebuvimą ir, kad plaukai blizgėtų.
Atsakyti
Gavau po du meginius hydrabio light ir dar kazkokio is sensibio linijos kremuku,bandysiu kazkada, reikes prisiruosti tepti vien juos , kol uzteks meginiu. Siaip kas nepatiko, kad vieni pirmuju numeriu eina silikonai, tai idomu ar ilgainiui odos neissausins g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 07 05, 21:37)
Gavau po  du meginius hydrabio light ir dar kazkokio is sensibio linijos kremuku,bandysiu kazkada, reikes prisiruosti tepti vien juos , kol uzteks meginiu. Siaip kas nepatiko, kad vieni pirmuju numeriu eina silikonai, tai idomu ar ilgainiui odos neissausins g.gif

o as rasiau jiems, prasiau meginiu, bet nesureagavo.
naudoju jau koki menesi sebium AL - nepastebejau teigiamo rezultato unsure.gif o prausiklis sebium patinka smile.gif tik kaip ir rase, nelabai skalsus, per 3 men jau antra buteliuka ipusejau.. nezinau ar pirksiu vel.. gal smile.gif
bet AL nebepirksiu. kazkaip jis man pasirode per riebus, kaip skirtas riebiai/misriai odai.. ne drekina, o labiau gal riebina.. net nezinau unsure.gif zodziu tikejausi geresnio rezultato.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 07 05, 23:23)
o as rasiau jiems, prasiau meginiu, bet nesureagavo.
naudoju jau koki menesi sebium AL - nepastebejau teigiamo rezultato  unsure.gif o prausiklis sebium patinka smile.gif tik kaip ir rase, nelabai skalsus, per 3 men jau antra buteliuka ipusejau.. nezinau ar pirksiu vel.. gal smile.gif
bet AL nebepirksiu. kazkaip jis man pasirode per riebus, kaip skirtas riebiai/misriai odai.. ne drekina, o labiau gal riebina.. net nezinau  unsure.gif zodziu tikejausi geresnio rezultato.

O as turiu prausikli Sebium jau turbut 3-4 menesiai, tai sunaudojau gal 2 cm nuo virsaus. Nes kai netepu krempudros, dazniausia naudoju vandenuka sebium H2O ir viska lb gerai jis nuvalo, daznai net kremo nebetepu, nes oda neissauseja, o spuogeliu zymiai apmazeje (matyt ne tik nuo biodermos priemoniu) thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien paštininkė atnešė iš Biodermos:

user posted image
user posted image

Tik dar visai norėčiau to šveitiklio nemokamai, gėda kažkaip vėl būtų prašyti... doh.gif
Atsakyti