QUOTE(Estela_ @ 2011 04 26, 19:16)
Gal kas gali pasakyti kiek realiai maskuoja ir kaip atrodo ant veido Hydrabio Bonne Mine? Niekur nerandu jo atspalvio foto internete, norėčiau sužinoti koks tas atspalvis?
Esu turėjus Photoderm AR SPF 50+ bet labai nusivyliau kad buvo kaip vandenėlis, nors visa kita buvo gerai - ir drėkino ir nuo saulės saugojo
Labai noriu vasarai nusipirkt kremą su spalva, bet norėčiau kad nors spalvą sulygintų
Esu turėjus Photoderm AR SPF 50+ bet labai nusivyliau kad buvo kaip vandenėlis, nors visa kita buvo gerai - ir drėkino ir nuo saulės saugojo
Labai noriu vasarai nusipirkt kremą su spalva, bet norėčiau kad nors spalvą sulygintų
Hydrabio Bonne Mine nemaskuoja is viso (tiksliau maskuoja tiek,kiek maskuoja natūralus įdegis),nes tai yra laipsniską įdegį suteikiantis kremukas. beje, puikiai drėkina, nesmirda ir tikrai gražų atspalvį suteikia
QUOTE(Myciute @ 2011 04 27, 17:10)
na siaip su toniku negalima valyt akiu, o sis vandenukas panasus i tonika. kur jautriai/sausai odai skirtas, tai tinka, bet sitas Sebium vistiek pasausina, tai gal sakau akims nelabai?
tinka puikiai ir akims,nebent labai jautrios
QUOTE(SECREAT @ 2011 05 09, 19:31)
O as atejau pasidziaugti savaiminio idegio kremuku HYDRABIO Bonne Mine.Kiek esu turejusi tokiu dalyku,tai kazkoks nesusipratimas budavo,o sitas taaaip graziai parudina veida,jokio oranzinio atspalvio nepamatysi.Ir pudra graziai tepasi ant jo. Svarbiausia man kad drekintu gerai,tai visas funkcijas atlieka.Kol kas esu patenkinta labai
super daiktelis.