Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 05 23, 21:08)
Žodžiu gavau atsakymą, liūdną žinią, kad tikrai Hydrabio kaukę bei Hydrabio šveitiklį išima iš prekybos verysad.gif Tad jei kam labai patiko šie produktai, bandykit kažkur likučius susižvejoti 4u.gif

Atvirai sakant, neturiu supratimo, kodėl jie išima iš prekybos savo vos ne pačius geriausius produktus. Jaučiu, kuria naujus, bet bijau, kad bus kaip visada - naujas produktas, nauja sudėtis, nauja kaina ir nebūtinai geresnė kokybė... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2011 05 24, 08:38)
Atvirai sakant, neturiu supratimo, kodėl jie išima iš prekybos savo vos ne pačius geriausius produktus. Jaučiu, kuria naujus, bet bijau, kad bus kaip visada - naujas produktas, nauja sudėtis, nauja kaina ir nebūtinai geresnė kokybė...  unsure.gif

pasakysiu kodel. nes taupo. geriausios prekes reiskia, kad jos buvo darytos ne is pigiu medziagu, prie ju buvo padirbeta, atrinkta kas geriausia ir panasiai. bet siais laikais visi taupo. ir taupo kokybes saskaita. garantuoju, naujos prekes, kurias sukurs (jei sukurs) bus tikrai prastesnes kokybes. nes sudetis bus kita. ir tikrai is prastesniu medziagu. Labai gaila, bet visi absoliuciai gaminiai siais laikais turi tendencija prasteti del gamintoju taupymo.
Atsakyti
Esu sužavėta Biodermos atstovybės bigsmile.gif Gavau mėginėlių beigi pilną pakuotę Hydrabio kaukės yahoo.gif
Paliksiu atsiliepimą apie kaukę. Naudojau pirmą kartą. Visai patiko ax.gif Iš pradžių užsitepus, po kiek laiko, nelabai maloniai jautėsi, nes susiformavo tokia lyg plėvelė ant veido, matyt, kad drėgmė negaruotų, po 10 min kaukės likučius, kurių nebuvo daug, tiesiog įmasažavau į veido odą. Ryte pabudus, oda jautėsi nuostabiai, padrėkinta, minkšta rolleyes.gif Vieninteliai minusai: nepatinka kvapas bei tas plėvelės efektas g.gif
Bet sunaudosiu su mielu noru bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 05 23, 20:41)
o ko reikia kad darytu?
man pats geriausias Sebium Hydra, bet cia nuo spuogu labiau.
o siaip neblogai  drekina Sensibio Light ir Hydrabio Legere, arba dar turejau Hydrabio serum, vasarai kaip tik

Kad drekintu stipriai,tiptu ir dienai ir nakciai. Parasiau bioderma atstovybei laiska del meginiu sensibio lygt ir legere. Seruma turiu,tai noriu kremuko,o nuo spuogu nereikia.
Atsakyti
Na ka,mergytes,jau kuri laika bandau Biodermos produkcija,savo isgirtaji Hydrabio Rich Cream.Kad drekina gerai ir panaikino mano dermatitinius issausejimus tai tikrai thumbup.gif ale kokia man nemaloni plevele kuri lieka po kremo ir siaubingai kemsa veida man tas kremas... verysad.gif

Vandenukas Hydrabio irgi kazkaip alergizuoja akis.O va turiu Sensibio vandenuka,tai superinis man jis! sakiau pameginsiu Sensibio koki kremuka,gal geresnis bus uz Hydrabio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 05 31, 06:59)
Na ka,mergytes,jau kuri laika bandau Biodermos produkcija,savo isgirtaji Hydrabio Rich Cream.Kad drekina gerai ir panaikino mano dermatitinius issausejimus tai tikrai  thumbup.gif  ale kokia man nemaloni plevele kuri lieka po kremo ir siaubingai kemsa veida man tas kremas...  verysad.gif

Vandenukas Hydrabio irgi kazkaip alergizuoja akis.O va turiu Sensibio vandenuka,tai superinis man jis! sakiau pameginsiu Sensibio koki kremuka,gal geresnis bus uz Hydrabio unsure.gif

Paskaitykite tiek rich, tiek ligh kremu sudeti ir pamatysite, jog berods antru ar treciu numeriu i sudeti ieina poras kemsancios medziagos + kurios dar gali issaukti alergines reakcijas...
Kazkada buvo iskilusi dilema pirkti ar ne, bet kai idemiai pastudijavau sudeti iskart atsisakiau, pamaciusi, kad ieina i sudeti. Zinoma, kazkam sitie kremai tinka... rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas bandete, kokie butu atsiliepimai apie AR Photoderm SPF 50+ kremuka?
kokia jo konsistencija, riebesnis, nelabai? ar tiktu sausai odai?
Atsakyti
Praeita vasara vaikui naudojau HIGH PROTECTION MINERAL CREAM SPF50 ir sia planuoju toki pat naudoti. tikrai patiko, gerai apsaugo (tepant kas 2-3val), jei reciau tepamas, tuomet idegama truputeli.. kremukas malonaus kvapo, gerai isigeria, man patinka smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš susigundžiau įsigyti Biodermos Sebium Hydra, nes baigiau savo drėkinantį kremuką, bet va paskaičius temą užsimaniau dar ir to Sebium H2O doh.gif ir dar neišsirenku kas labiau tiktų spuogų profilaktikai ir kad inkštirų mažiau atsirastų doh.gif ar Sebium AI ar Sebium AKN. Kiek skaičiau vis tiek neatrenku, kuris labiau padaro švaresni veiduką unsure.gif padėkit 4u.gif
Mano odytė mišri atsiranda spuogelių vienas kt., bet va tie inkštirai ir išsiplėtusios poros tai didžiausia bėda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2011 06 12, 14:14)
Sveikutės, aš susigundžiau įsigyti Biodermos Sebium Hydra, nes baigiau savo drėkinantį kremuką, bet va paskaičius temą užsimaniau dar ir to Sebium H2O doh.gif ir dar neišsirenku kas labiau tiktų spuogų profilaktikai ir kad inkštirų mažiau atsirastų doh.gif ar Sebium AI ar Sebium AKN. Kiek skaičiau vis tiek neatrenku, kuris labiau padaro švaresni veiduką unsure.gif padėkit 4u.gif
Mano odytė mišri atsiranda spuogelių vienas kt., bet va tie inkštirai ir išsiplėtusios poros tai didžiausia bėda doh.gif

nuo inkstiru yra AKN, AL labiau veikia pulingus spuogus.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 06 12, 16:15)
nuo inkstiru yra AKN, AL labiau veikia pulingus spuogus.

ačiū na šiandien nuėjau ir nusipirkau visą komplektą biggrin.gif H2O vandenuką, Sebium Masque ir Sebium AKN žiūrėsiu kaip mano veidukui tiks šios priemonės mirksiukas.gif kaip tik viską pabaigiau tai buvo proga atsinaujinti lotuliukas.gif
Atsakyti
jei pavieniai spuogai atsiranda - tai siulyciau naudoti priemone lokaliam naudojimui. as ,aisku,ne dermatologe. bet pati sau ieskojau kremu problem. odai, o paskui supratau,kad jei pavieniai,tai nera ko tais stipraus poveikio kremais visa veida tepti.
bet is biodermos nezinau,ar yra toks kremukas.
is avene tikrai yra.

Atsakyti