Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 23, 10:04)
Tai serumo mėguką iš Biodermos visgi gavau (per kurjerį)  bigsmile.gif  Šįvakar išbandysiu rolleyes.gif
Pačiu laiku. Jei patiks, reiks spėti pasinaudoti nuolaida šiam serumui Šeimos vaistinėje.

Koki seruma turi omeny, is kokios linijos, gal Hydrabio?
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2010 09 23, 11:44)
Koki seruma turi omeny, is kokios linijos, gal Hydrabio?

Aha, tą patį drinks_cheers.gif
O tai argi yra daugiau Bioderma serumų? Bent aš negirdėjau, galvojau, kad šis vienintelis g.gif
Atsakyti
Sebium linijos yra serumas veidui smile.gif
va - http://www.bioderma....tegory/775.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maza22: 23 rugsėjo 2010 - 12:47
QUOTE(maza22 @ 2010 09 23, 12:44)
Sebium linijos yra serumas veidui  smile.gif
va - http://www.bioderma....tegory/775.html

A, tokio nežinojau blush2.gif
Atsakyti
Jooo, kaip ir naujas jis, norėčiau labai pabandyt. Nusipirkau vėl Šeimos vaistinėj AI ir Hydra. Nu su Hydra žiauriai maloniai veidas jaučiasi, nu bet tas blizgėjimas.. Nežinau. Gal serumas tas priliptų man g.gif
Tiesa, subaiginėju H2O vandenuką, nu fainas, gerai makiažą nuvalo, bet antrąsyk trubūt nepirksiu ax.gif Man Foaming Gel'io užtenka prausimui, superinis jis. bigsmile.gif
Atsakyti
As turiu ta naujaji seruma tai man jis geras. Tik biski nepatinka kad kai uzsitepi ant veido vakare tai atrodo tokia kauke uztepta, ir vietomis toks baltumas lieka g.gif bet ryte atsikelus viskas ok buna, netempia ir pan. nesuprantu gal as jo per daug uztepu, nu bet atrodo tikrai plonai, visur paskirstau. Patiko tuo kad po jo, ryte nusiprausus veida jis lieka gerai padrekintas. Kad pasakyti ar lygina veido oda, dar nelb galiu nes tik 3saw naudoju. Tik tai pastebejau kad nebekyla joki spuogeliai, jokiu giluminiu neiskilo per ta laika. Diena as naudojo PORE REFINER, o nakciai SERUM
Atsakyti
Sveiki,

aš čia su tokiu klausimėliu 4u.gif Čia skaičiau apie SEBIUM liniją ir būtent apie kremus Al ir AKN, bet vienas iš jų turi stipresnį poveikį, tai čia kuris? Nes čia skaičiau, kad stipresniu kremu pasitepus spuogą vakare, ryte jis jau mažai ką ir besimatydavo:) Tai kuris čia būtų? g.gif
Atsakyti
Išbandžiau per du vakarus mėginuką serumo Hydrabio. Visgi jis nepateisino mano lūkesčių. Dėl drėkinimo nežinau, ir oda švelni juo pasitepusi būna. Bet toks įspūdis, kad mano odai ši priemonė neitin patinka. Tai sprendžiu, kad atsibudus ryte oda neatrodo lygi, kaip kad būna naudojant man tinkančią komstetiką. Netgi rausvų dėmelių pastebėjau, turiu įtarimų, ar tik nedirgina jis truputį mano odos g.gif
Aišku, iš dviejų mėginimų kartais būna sunku suprasti.
Bet matyt ieškosiu drėkinimui kitos kosmetikos priemonės (kol kas tam reikalui vakarais tebenaudoju Sebium Hydra kremą).
Pastebėjau, kad kaip ir Vitulkai, man jau ne pirma Bioderma priemonė netinka. Šiek tiek keista, nes galvojau, jei kosmetika gydomoji, tai dirginančių reakcijų kaip tik turėtų būti mažiau...
Atsakyti
man biodermos vanduo labai išsausino odą. Vasarą tiko, o dabar liko pusė, ir net pažiūrėt į jį nenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 25 rugsėjo 2010 - 10:57
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 25, 11:57)
man biodermos vanduo labai išsausino odą. Vasarą tiko, o dabar liko pusė, ir net pažiūrėt į jį nenoriu.

kuris issausino? ax.gif
Atsakyti
Žaliu kamštuku. Įdėjau į skelbimų lentą, kad mainau į raudoną, bet manau neatsiras mainančių.
Atsakyti
O aš rašiau, kad subaiginėju Sebium H2O (nu kokios 2/3 likę buvo) ir važiavau va iš Druskininkų į Vilnių, atsidarau čemodaną, kosmetinę, o ji visa šlapia. Kažkaip mistiškai atsidarė ir išsipylė.. Biškį ir gaila pasidarė. biggrin.gif Ne koks tai stebuklingas jis, bet makiažą gerai valė. Ir man, sakyčiau, nesausino visai. smile.gif
Atsakyti