Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(lauryna @ 2011 05 09, 14:31)
Vakar nusipirkau Sebium Mat, tai nepatiko. Neimanoma pudros ant jo uztepti. Gailiuosi , kad Sebium Hydra nepirkau. Gal kas noretu keistis ? biggrin.gif

as jau antra savaite naudoju, bet veidas blizga po kokiu 3 val. kaip reikiant sad.gif lauryna, o esi bandziusi Sebium Hydra? Nes mane vaistininke atklabejo nuo jo, sake, kad jis tik labai issausejusiai po rugstniu valymu ir pan. odai tinka. o mano odai nepatare, sake gali riebinti... patikejau, o dabar taukus nuo kaktos braukiu su tuo Sebium mat kas valanda...
Atsakyti
O as atejau pasidziaugti savaiminio idegio kremuku HYDRABIO Bonne Mine.Kiek esu turejusi tokiu dalyku,tai kazkoks nesusipratimas budavo,o sitas taaaip graziai parudina veida,jokio oranzinio atspalvio nepamatysi.Ir pudra graziai tepasi ant jo. Svarbiausia man kad drekintu gerai,tai visas funkcijas atlieka.Kol kas esu patenkinta labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 05 09, 15:01)
as jau antra savaite naudoju, bet veidas blizga po kokiu 3 val. kaip reikiant sad.gif lauryna, o esi bandziusi Sebium Hydra? Nes mane vaistininke atklabejo nuo jo, sake, kad jis tik labai issausejusiai po rugstniu valymu ir pan. odai tinka. o mano odai nepatare, sake gali riebinti... patikejau, o dabar taukus nuo kaktos braukiu su tuo Sebium mat kas valanda...

As sebium hydra jau kokias 4 pakuotes sunaudojau. smile.gif Mano oda misri - dehidruota. Tai tas kremukas man super kaip makiazo pagrindas. Manau, kad tau netiktu hydra, jeigu jau nuo mat taukai bega g.gif .
Atsakyti
tik neseniai susiduriau su sia kosmetika,taciau viskas,ka turejau,nei karto nenuvyle.siuo metu naudoju :
veido prausiklis sebium
user posted image
patinka viskuo.puikiai nuprausia,nuvalo nesvarumus,.turiu jautria oda,taciau visiskai nedirgina.kartojamas bus!
sebium hydra kremukas
user posted image
ziema buvo issigelbejimas-mano spuoguotai,i sausuma linkusiai odai.neriebino,nekimso poru,padrekindavo ir spuogu buvo zymiai apmazeje.vasarai jis per riebus man,nes veidas jau ir taip riebaluojasi,bet ziema tikrai pirksiu vel.
taip pat vandenukas sensibio h20,pora buteliu sunaudojau,dabar nusipirkau i jo vieta vishy,taciau priekaistu tam neturejau
Atsakyti
Noriu vasarai kokį nors biodermos kremą nuo saulės (veidui) nusipirkt. Gal esat ką išbandę?

Savaitgalį Mindaugo Maximos (Vilnius) Eurovaistinėj mačiau akciją - perki AKN kremą ir dovanų fluidas nuo saulės, tai galvoju gal šita akcija susigundyt? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Demerta @ 2011 05 09, 22:37)
Noriu vasarai kokį nors biodermos kremą nuo saulės (veidui) nusipirkt. Gal esat ką išbandę?

Savaitgalį Mindaugo Maximos (Vilnius) Eurovaistinėj mačiau akciją - perki AKN kremą ir dovanų fluidas nuo saulės, tai galvoju gal šita akcija susigundyt? smile.gif

o jums reikalingas tas AKN? as irgi maciau, kad parduoda juos kartu, bet man AKN tikrai nereikalingas,o pirkt tik del saules fluido nezinau ar apsimoka biggrin.gif geriau tada viena atskirai nusipirkt smile.gif Eurovaistinej, jei gerai mano atmintis tempia, savaitgaliais dar 15 proc nuolaidos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(catherina @ 2011 05 11, 19:18)
Sveikos,

gal kas uzmate nuolaidas sampunams?

Labas rytas. Šeimos vaistinėse Bioderma kosmetikai- 20% nuolaida (iki 05.31d) smile.gif
Štai
Papildyta:
QUOTE(Demerta @ 2011 05 09, 21:37)

Na va, man kaip tik reikia AKN kremo ir nuo saulės, bet netikiu, kad mano kaime bus toks akcijos variantas verysad.gif
Atsakyti
Gal kas padės ir atsakys smile.gif Šiandien buvau apsisprendus pirkti Hydrabio kaukę, tačiau Eurovaistinėje jos neradau ir paklausus asistentės, kuomet turėtų vėl atsirasti prekyboje, išgirdau atsakymą, kad ši kaukė buvo išparduota ir prekyboje nebebus blink.gif Ar tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 05 21, 17:49)
Gal kas padės ir atsakys smile.gif Šiandien buvau apsisprendus pirkti Hydrabio kaukę, tačiau Eurovaistinėje jos neradau ir paklausus asistentės, kuomet turėtų vėl atsirasti prekyboje, išgirdau atsakymą, kad ši kaukė buvo išparduota ir prekyboje nebebus blink.gif Ar tiesa? g.gif

Gali būti, taip pat buvo ir su Sebium šveitikliu. Parašykite gal tiesiogiai Biodermai per klauskite@bioderma.lt atrodo.
Aš užklausiau dėl to šveitiklio ir gavau jį dovanų (pilną pakuotę), nes sandėlyje pas juos buvo thumbup.gif
Atsakyti
Bandziau issrinkti drekinanti krema normaliai/misriai odai,bet nepavyko smile.gif Ir konsultante metesi nuo vieno prie kitos,sako ir hydra tiktu ir is rozines linijos,tai isejau tik su sensibio vandenuku doh.gif
Atsakyti
Žodžiu gavau atsakymą, liūdną žinią, kad tikrai Hydrabio kaukę bei Hydrabio šveitiklį išima iš prekybos verysad.gif Tad jei kam labai patiko šie produktai, bandykit kažkur likučius susižvejoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 05 21, 21:47)
Bandziau issrinkti drekinanti krema normaliai/misriai odai,bet nepavyko smile.gif Ir konsultante metesi nuo vieno prie kitos,sako ir hydra tiktu ir is rozines linijos,tai isejau tik su sensibio vandenuku doh.gif

o ko reikia kad darytu?
man pats geriausias Sebium Hydra, bet cia nuo spuogu labiau.
o siaip neblogai drekina Sensibio Light ir Hydrabio Legere, arba dar turejau Hydrabio serum, vasarai kaip tik
Atsakyti