Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Myciute @ 2011 04 27, 16:10)
na siaip su toniku negalima valyt akiu, o sis vandenukas panasus i tonika. kur jautriai/sausai odai skirtas, tai tinka, bet sitas Sebium vistiek pasausina, tai gal sakau akims nelabai?  g.gif

del toniko sutinku, bet cia ne tonikas (bent jau taip raso). jis neturi alkoholio, ir apie tai, kad negalima naudot akims, as prie produkto aprasymo niekur neradau.
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 04 27, 11:09)
Dar tebegalioja -20% akcija Seimos vasitinese  thumbup.gif  vakar ikirtau Sebium Mat ir Sebium H2O. Su juo akiu nevalau, bet irgi idomu, ar galima  g.gif

galima, nesausina mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai butu apie Sebium Mat ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 04 29, 21:24)

hm, dar tik keleta dienu bandziau. bet pirmom dienom tikrai neislaike veidas matiskumo net iki pietu sad.gif bet pastebejau, kad oda man laaabai riebaluojasi butent darbe - ten daug dulkiu, o sedint prie kompiuterio, veidas kaipmat ima blizgeti. o bunant namie ne... tai dar pabandysiu ilgesni laika ir tada galesiu vertinti.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 04 19, 21:17)
Ziurekit, o koks kremukas tiktu pries spuogelius, bet kad tiktu tepti didesnius plotus, na kad ir visa veida sakykim. Svarbu kad nesausintu... AI ar AKN?  blush2.gif  nenoriu tokio kad butu toks grynai silikoninis, man jie labai nemaloniai tepas bei susigumuliuoja  doh.gif

Aš su spuogais kovojau su Sebium AI kremu. Man tikrai padėjo (aišku dar ir Sebium H20, ir prausiklį, ir šveitiklį naudojau). Kurį laiką Sebium AI tepiau ir ryte, ir vakare. Dabar rytais naudoju Sebium AI (ant jo pudra tikrai puikiai tepasi), vakare Sebium Pore Refiner. Ir bent jau kolkas spuogiukų iškyla labai retai thumbup.gif
Sebium liniją naudoju jau daugiau nei metus, ir tikrai esu patenkinta!
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2011 05 01, 21:22)
Aš su spuogais kovojau su Sebium AI kremu. Man tikrai padėjo (aišku dar ir Sebium H20, ir prausiklį, ir šveitiklį naudojau). Kurį laiką Sebium AI tepiau ir ryte, ir vakare. Dabar rytais naudoju Sebium AI (ant jo pudra tikrai puikiai tepasi), vakare Sebium Pore Refiner. Ir bent jau kolkas spuogiukų iškyla labai retai  thumbup.gif
Sebium liniją naudoju jau daugiau nei metus, ir tikrai esu patenkinta!

O jums neissausino odos viska naudojant, nes maniske linkus issauseti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 05 01, 21:52)
O jums neissausino odos viska naudojant, nes maniske linkus issauseti smile.gif

Sebium AI bent jau man neišsausina odos. Pore Refiner šiek tiek sausina, bet juo tepu dažniausiai tik T zoną. Be to, kartą per dvi savaites ar kas savaitę (nuo poreikio priklauso) dar užsitepu Hydrabio kaukę, tai kolkas drėgmės odai pakanka. Iš tiesų, tai reikia išmėginti įvairius priemonių derinius ir taip išsirinkt kas tinkamiausia.
Atsakyti
Sveikos,mergaites smile.gif

Jungiuosi ir as prie naudojanciu Biodermos kosmetika smile.gif Turiu problemiska oda.Atopini dermatita.Paskaiciau pas jus,kad kazkuri mergaite rase apie krema ir dovanu duodama vandenuka.Tai nulekiau nusipirkti,suspejau ant akcijos biggrin.gif ka galiu pasakyti.Labai greitai susitvarke mano issauseje plotai.Tik kremuko paliekama plevele man nepatinka ir pastebejau kad truputi kemsa oda.Tad nakciai stengiuosi nebesitepti,tik diena,kai reikia su makiazu buti smile.gif o va siandien nusipirkau idegi skatinanti kremuka,tai negaliu atsidziaugti wub.gif po pirmo pasitepimo taip graziai irudau ir svelni svelni odyte,jokios nemalonios pleveles wub.gif kol kas patenkinta labai wub.gif
Papildyta:
Pamirsau pasakyti,kad mano naudojama Hydrabio serija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 04 29, 20:24)

As jau baigineju si kremuka, tai pirksiu vel 4u.gif
Turbut radau tai, ko ieskojau taip ilgai ir kas man tiko wub.gif Mano oda riebi/misri, po savaites naudojimo nieko ypatingo nepastebejau, o dabar, kai naudoju daugiau nei menesi, veido matiskuma islaiko tikrai, bet as naudoju dar prausikli (jau antra pakuote) skirta riebiai odai ir tonika, tai veidukas ne tik kad matinis, bet ir spuogeliu 0, lygi grazi oda - jau daug kas net pastebejo smile.gif ... dar turiu ir kauke, kuria 1-2 kartus per savaite uzsitepu... tad dabar, kai nuolaida seimos vaistineje - pirksiu vel 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif turiu klausima smile.gif gal kas naudojoj tokia priemone? Ar jinai su cheminiais filtrais, ar su biologiniais (fiziniais, mineraliniais ar kaip jie ten besivadintu biggrin.gif g.gif ) apskritai ar gera? ir kiek panasiai kainuoja? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 05 03, 10:04)
Sveikos  4u.gif turiu klausima smile.gif gal kas naudojoj tokia priemone? Ar jinai su cheminiais filtrais, ar su biologiniais (fiziniais, mineraliniais ar kaip jie ten besivadintu biggrin.gif g.gif ) apskritai ar gera? ir kiek panasiai kainuoja?  ax.gif
user posted image

Aš naudoju tokį,tik su mažesniu Spf, man tai labai patinka,ji turi gal sudėtį kokių bronzatų kad labai greitai įdegi su juo ir taip rudai gražiai ir visai neorandžianiai smile.gif porų man nekemša,žo patinka.
Turiu 30ml (tik veidui) mokėjau penkesdešimt litų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shelly: 04 gegužės 2011 - 11:38
Vakar nusipirkau Sebium Mat, tai nepatiko. Neimanoma pudros ant jo uztepti. Gailiuosi , kad Sebium Hydra nepirkau. Gal kas noretu keistis ? biggrin.gif
Atsakyti