Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Jazira @ 2011 04 14, 22:08)
as tai nadoju sita pore refiner
user posted image

man tai nesigumuliuoja, nors turbut jo kosmetinis tikslas panasus i AKN kremuko. siaip jau jis skirtas T-zonai, riebioms issipletusioms poroms sutraukti

O kokia funkcija jis jums atlieka? Padeda pries spuogelius ar padaro oda matine? blush2.gif
Atsakyti
tepu T-zona, tai kazkaip reibalu issiskyrina reguliuoja gal, nes taip sutraukia, kai uzsitepu, bet atroje dienos puseje, vis tiek kazkiek blizga oda.
koks poveikis spuogams, tai nezinau, nesikelia tose vietose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2011 04 10, 12:11)
Vakar buvau vaistinėje ir man pasakė pritrenkiančią naujieną - kad buvo pas juos atvažiavusi Biodermos atstovė ir pasakė, jog daugiau nebebus gaminamas Sebium veido šveitiklis  blink.gif
Jis tiesiog tobulas... Ir taip gaila, jei iš tiesų jo nebegamins unsure.gif
Gal jūs ką nors girdėjote, ar reikia tikėti tokiom kalbom?

Stai kodel as jo niekur nerandu... Tikrai gaila, nes sveitiklis buvo geriausiai is visu bandytu, po jo oda tikrai buvo kaip kudikio verysad.gif
Atsakyti
Ziurekit, o koks kremukas tiktu pries spuogelius, bet kad tiktu tepti didesnius plotus, na kad ir visa veida sakykim. Svarbu kad nesausintu... AI ar AKN? blush2.gif nenoriu tokio kad butu toks grynai silikoninis, man jie labai nemaloniai tepas bei susigumuliuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 04 19, 21:17)
Ziurekit, o koks kremukas tiktu pries spuogelius, bet kad tiktu tepti didesnius plotus, na kad ir visa veida sakykim. Svarbu kad nesausintu... AI ar AKN?  blush2.gif  nenoriu tokio kad butu toks grynai silikoninis, man jie labai nemaloniai tepas bei susigumuliuoja  doh.gif

siaip abu jusu pamineti skirti visam veidui smile.gif man Al nesigumuliuoja, anaiptol - labai maloniai tepasi, kremine pudra ant virsaus irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2011 04 14, 10:09)
Tai, kad vos kelioms jis turbūt nesigumuliuoja  schmoll.gif
Man tas pats buvo, o dar rašo, kad puikiai tik ir prieš makiažą  doh.gif

AKN naudoju virs 2 metu tik vakarais, man ir truputi gumuliuojasi. Pudra tepu tik and hydra kremuko.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 04 22, 08:28)
sampuna Node DS +  wub.gif

Kaip jums sis sampunas. Kaip skaiciau nuo pleiskanu jis. Ar padeda? Kokia kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 22 balandžio 2011 - 09:53
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 04 22, 10:52)
Kaip jums sis sampunas. Kaip skaiciau nuo pleiskanu jis. Ar padeda? Kokia kaina?

padeda, jis gydomasis rolleyes.gif Seborejiniam dermatitui gydyti drinks_cheers.gif jau ne pirma pakuote naudoju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 22 balandžio 2011 - 10:43
gal ir kvailas klausimas, bet su tuo Biodermos Sebium H2O galima valyt makiaza? nes su tuo rausvu, tai parasyta, kad taip. ar sitas Sebium Vanduo daugiau tik dezinfekcijai?
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti kiek realiai maskuoja ir kaip atrodo ant veido Hydrabio Bonne Mine? Niekur nerandu jo atspalvio foto internete, norėčiau sužinoti koks tas atspalvis?
Esu turėjus Photoderm AR SPF 50+ bet labai nusivyliau kad buvo kaip vandenėlis, nors visa kita buvo gerai - ir drėkino ir nuo saulės saugojo thumbup.gif
Labai noriu vasarai nusipirkt kremą su spalva, bet norėčiau kad nors spalvą sulygintų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 26 balandžio 2011 - 17:16
QUOTE(Myciute @ 2011 04 27, 11:09)
Dar tebegalioja -20% akcija Seimos vasitinese  thumbup.gif  vakar ikirtau Sebium Mat ir Sebium H2O. Su juo akiu nevalau, bet irgi idomu, ar galima  g.gif

o kodel gali but negalima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 04 27, 12:31)
o kodel gali but negalima?  g.gif

na siaip su toniku negalima valyt akiu, o sis vandenukas panasus i tonika. kur jautriai/sausai odai skirtas, tai tinka, bet sitas Sebium vistiek pasausina, tai gal sakau akims nelabai? g.gif
Atsakyti