Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Robi24 @ 2011 04 03, 09:47)

Ateinancia savaite bus aiskiau, nei vakar, nei siandien nenaudosiu kremines.

lauksiu smile.gif p.s. mano turbūt irgi per riebi, nes akn netiko/nepatiko..
Atsakyti
Merginos, jus kai su Sensabio vandenuku veida nuvalot, toniku oda dar gaivinat, ar uztenka to vandenuko? Netempia veido juo nuvalius? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Šiandien nusipirkau Sebium AKN kremą. Kažkada turėjau mėginėlį - labai patiko thumbup.gif Naudojau apie 2 savaites - aiškūs rezultatai thumbup.gif Tačiau tik po 3 mėnesių prisiverčiau nusipirkti, kol senąjį kremą pabaigiau blush2.gif Viskas, ką turėjau iš Biodermos yra gėris wub.gif wub.gif

Atsakyti
Vakar buvau vaistinėje ir man pasakė pritrenkiančią naujieną - kad buvo pas juos atvažiavusi Biodermos atstovė ir pasakė, jog daugiau nebebus gaminamas Sebium veido šveitiklis blink.gif
Jis tiesiog tobulas... Ir taip gaila, jei iš tiesų jo nebegamins unsure.gif
Gal jūs ką nors girdėjote, ar reikia tikėti tokiom kalbom?
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie Sensibio H2O smile.gif Valo tikrai gerai, tik po valymo man siek tiek odele traukia. Bet siaip uzskaitau, patiko thumbup.gif valytis maloniau nei pieneliu.

Jau nusipirkau ir Sebium AI. Bet dar tik pora dienu bandziau, tai konkretaus nepasakysiu. Siaip jau po tepimo graziai aplygina oda, spuogeliu taip nesimato. Kazkaip kaktai ir barzdai padejo Sebium AKN padejo, bet dabar zandai niekaip nesusitvarko doh.gif Tikiuosi AI pades.
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 29, 08:50)
O man vis labiau nepatinka Sebium AKN, nes dabar užsitepus ir po kurio laiko palietus veidą kremas susigumuliuoja doh.gif Greičiau pasibaigtų, tikrai nekartosiu.

kaip keistai blink.gif na cia ryskiai netinka odai tada
Atsakyti
Kaip manot, kuris kremas geriau tiktu misriai-normaliai odai:

Photoderm mineral SPF 50 ar Photoderm AKN Mat SPF 40? Nenoriu, kad riebalintu, bet ir kad kazkaip sausintu labai irgi nesinori g.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kas nors galetu palyginti Pore refiner ir Decleor Aroma purete matt fluid? Jie abu panasiai funkcija turetu atlikti, kuris matiskuma geriau laiko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 04 12, 10:32)
kaip keistai  blink.gif  na cia ryskiai netinka odai tada

Tai, kad vos kelioms jis turbūt nesigumuliuoja schmoll.gif
Man tas pats buvo, o dar rašo, kad puikiai tik ir prieš makiažą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2011 04 14, 11:09)
Tai, kad vos kelioms jis turbūt nesigumuliuoja  schmoll.gif
Man tas pats buvo, o dar rašo, kad puikiai tik ir prieš makiažą  doh.gif

as naudoju tik kelias dienas, bet niekas man nesigumuliuoja, odai man rods patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2011 04 14, 10:09)
Tai, kad vos kelioms jis turbūt nesigumuliuoja  schmoll.gif
Man tas pats buvo, o dar rašo, kad puikiai tik ir prieš makiažą  doh.gif

man atrodo reikia maziau tept ir ant dregnokos odos (kad nebutu visiskai sausa).
Atsakyti
as tai nadoju sita pore refiner
user posted image

man tai nesigumuliuoja, nors turbut jo kosmetinis tikslas panasus i AKN kremuko. siaip jau jis skirtas T-zonai, riebioms issipletusioms poroms sutraukti
Atsakyti