Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Maserati. @ 2011 03 21, 16:17)
Vaistininke labai gyre hydrabio light kremuka kaip tinkanti misriai odai, jog sudrekina ne pavirsiu ,o giliuosius sluoksnius ( g.gif )

naudoju ji vasara. visai geras, nors nieko stebuklingo nedaro/nejauciu , o gal daro tik as nepastebiu doh.gif bet nieko blogo irgi biggrin.gif
puiki baze makiazui, padrekina. poru nekemsa
Atsakyti
O kuo skiresi Biodermos Sebium AI nuo Sebium AKN? Nes kaip skaitau ju veikimo principus tai galima pasakyti, kad ju funkcija vienoda g.gif Pagal ka issirinkt sau tinkamesni?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 03 23, 18:33)
O kuo skiresi Biodermos Sebium AI nuo Sebium AKN? Nes kaip skaitau ju veikimo principus tai galima pasakyti, kad ju funkcija vienoda  g.gif  Pagal ka issirinkt sau tinkamesni?

Sebium AI skirtas daugiau uzdegiminiam spuogam (raudoni mazgeliai, pulinukai), veikia pries P. acne, regulioja sebumo gamyba.
Sebium AKN daugiau tinka retencineniams spuogams (uzdariems ir atviriems komedonams) veikia keratolitiskai, taip pat regulioja sebumo gamyba
Atsakyti
merginos o ar yra toks kremas Photoderm Mineral SPF 50+ g.gif arba as nerandu jo Biodermos puslapyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdablonde @ 2011 03 24, 19:35)
merginos o ar yra toks kremas Photoderm Mineral SPF 50+  g.gif  arba as nerandu jo Biodermos puslapyje  doh.gif

yra http://www.bioderma....action/594.html
Atsakyti
O lietuvoje sis kremas yra? nes lietuviskame biodermos puslapyje jo nera?
Atsakyti
QUOTE(gerdablonde @ 2011 03 25, 11:19)
O lietuvoje sis kremas yra? nes lietuviskame biodermos puslapyje jo nera?

man atrodo ne, neteko matyti jokioje vaistinėje
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 03 21, 17:13)
naudoju ji vasara. visai geras, nors nieko stebuklingo nedaro/nejauciu , o gal daro tik as nepastebiu  doh.gif bet nieko blogo irgi biggrin.gif
puiki baze makiazui, padrekina. poru nekemsa

Kai pastoviai naudoji tuos pacius kremus pripranti prie odos bukles ir atrodo kad kremas "neveikia". Padariau eksperimenta ir nusipirkau kitos firmos krema, galvojau kad odos bukle nepasikeis ir labai suklydau, daugiau neeksperimentuosiu biggrin.gif
Atsakyti
O man vis labiau nepatinka Sebium AKN, nes dabar užsitepus ir po kurio laiko palietus veidą kremas susigumuliuoja doh.gif Greičiau pasibaigtų, tikrai nekartosiu.
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 29, 08:50)
O man vis labiau nepatinka Sebium AKN, nes dabar užsitepus ir po kurio laiko palietus veidą kremas susigumuliuoja doh.gif Greičiau pasibaigtų, tikrai nekartosiu.

Man nesigumuliuoja, gerai viskas g.gif bet man norisi didesnio poveikio, tai bandysiu Sebium AI. Seimos vaistinese dabar nuolaidos 20% kosmetikai, tai nugriebiau Sensibio H2O. Siaip as jo nebandzius, bet pirkau 500ml (nes su pompa norejau biggrin.gif ), tikiuosi neapsisausiu doh.gif
O musu kaime Sebium AI visai neturejo, tikiuosi atves dar.
Atsakyti
man ir AKN riebaluojasi. sunaudojau paskutine pakuote ir nebeperku.
snd papirkau ta komplekteli Hydrabio + vandenukas + kosmetine permatoma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 04 02, 19:31)
man ir AKN riebaluojasi. sunaudojau paskutine pakuote ir nebeperku.

Gal Jusu oda riebesne, lyg Himalaia savo bloge rase, kad AKN tinka vos riebiai ar vos sausai odai. Gal cia ir problema g.gif
QUOTE(october' @ 2011 04 02, 19:37)
parašykit būtinai atsiliepimus ax.gif

Ateinancia savaite bus aiskiau, nei vakar, nei siandien nenaudosiu kremines.
Atsakyti