Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 11, 19:51)
Tikrai?  bigsmile.gif  O sausina? Nes T zona labai blizga, bet kartu ir linkusi iskart issauseti  unsure.gif Ar galima naudoti pavasariui/vasarai, nera rugsciu jame?
Mat kremas isvis nieko nedare man  schmoll.gif

Pore Refiner sausina oda, bet juo teptis ne visa veida ir reikia, o tik vietas, kur labiausiai poros issipletusios. As ziema jo nenaudoju, nes tikrai labai issausintu oda. Sudety rugsties lyg ir yra siek tiek, bet vasara pliku veidu dazniausiai ir nevaikstau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.Akiu makiazui valyti naudoju sensibio H2o, jau n buteliuka,bet uzmaciau dabar yra vaiku linijos vandenukas,tai mastau gal tiktu ?? g.gif ir talpa didesne... gal bandete kuri. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
gal kas bande Hydrabio Ligth?
turiu seruma- labai patinka, ir sudetis tikrai nebloga.
Atsakyti
QUOTE(Jurate81 @ 2011 03 11, 17:56)
gal kas zinote, ar yra koks terminas, kiek laiko galima naudoti Sebium Serum? kazkur esu skaiciusi, kad serumus galima nepertraukiamai naudoti tik apie pora menesiu, veliau reikia daryti pertrauka... idomu, kaip su siuo  g.gif

Man irgi terminas buvo įdomus, ir labai džiaugiuosi šį straipsnį radus: http://www.lsveikata...o-skiriasi.html Jo esmė: Serumas - ne kasdienio naudojimo priemonė. Jo naudojimo kursas po 6 savaites 2 kartus per metus (jei odos problema itin ryški - 3 kartus per metus). Pirmas dvi savaites serumo tepkite kas antrą dieną, o likusias keturias - 2-3 kartus per savaitę. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 09 23, 15:26)
Tiesa, subaiginėju H2O vandenuką, nu fainas, gerai makiažą nuvalo, bet antrąsyk trubūt nepirksiu ax.gif  Man Foaming Gel'io užtenka prausimui, superinis jis. bigsmile.gif

kurios linijos prausiklį turėjot?

QUOTE(Maserati. @ 2011 02 08, 17:47)
Vakar isbandziau sensibio vandeni tusui nuvalyti,tai puikiai nuvale,uzpyliau ant diskeliu vatos,priglaudus prie akiu palaikiau apie 15 sek.

man tiek sensibio,tiek hydrabio akių makiažą fantastiškai valo thumbup.gif
QUOTE(Aterol @ 2011 02 08, 18:57)
As visad perku Bioderma Crealine H2o Cleansing Solution, po 500ml.
Labai patenkinta esu sia priemone.

gal kas kur neseniai esat matę parduodant tokį kiekį? Vilniuje. ax.gif

QUOTE(saulegrazyte @ 2011 03 18, 17:52)
balta, permatoma, nieko ypatingo.

o man superinė. blush2.gif nes tinkama skrydžiams, ko aš ilgai ieškojau...

QUOTE(1974 @ 2011 03 18, 20:36)
Sveikos mergaites.Akiu makiazui valyti naudoju sensibio H2o, jau n buteliuka,bet uzmaciau dabar yra vaiku linijos vandenukas,tai mastau gal tiktu ?? g.gif ir talpa didesne... gal bandete kuri. mirksiukas.gif
user posted image

man irgi įdomu atsiliepimai biggrin.gif

beje,ar Bioderma turi veidui šveitiklį be granulių? "gomage" ar kažkaip panašiai jie vadinami. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 20 kovo 2011 - 16:17
atejau jusu patarimo
Mano oda yra raustanti, su issipletusiais kapiliarais, jautri, bet tuo paciu ir dideles poros, inkstirai ir kilantys spuogeliai. Noreciau isbandyti Biodermos produktus ax.gif Gal galetumete patarti, kuriuos, nes is visos gausybes Biodermos produktu neissirenku doh.gif Ir nezinau kokius man reiketu pabandyti, nes kaip mano oda ir jautri bet tuo paciu ir su spuogais...
Atsakyti
QUOTE(gerdablonde @ 2011 03 21, 09:56)
atejau jusu patarimo
Mano oda yra raustanti, su issipletusiais kapiliarais, jautri, bet tuo paciu ir dideles poros, inkstirai ir kilantys spuogeliai. Noreciau isbandyti Biodermos produktus  ax.gif  Gal galetumete patarti, kuriuos, nes is visos gausybes Biodermos produktu neissirenku  doh.gif  Ir nezinau kokius man reiketu pabandyti, nes kaip mano oda ir jautri bet tuo paciu ir su spuogais...

Mano oda tokia pat, tik kad inkštirų nėra. Du šaltuosius sezonus rytais naudodavau Sensibio AR kremą. Man tiko ir patiko. Aišku, būtų geriau, jei prieš perkant gautumėt kažkur mėginuką pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 21, 12:25)

ACIU LABAI JUMS UZ ATSAKYMA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bioderma Sebium Foaming gel.
Putojantis gelis prausiklis skirtas kasdieniam mišrios, riebios odos valymui.
O sis prausiklis tiktu jautriai odai? Nesausina jis odos?

Atsakyti
QUOTE(gerdablonde @ 2011 03 21, 14:42)
ACIU LABAI JUMS UZ ATSAKYMA  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip jautriaodė vėl atsakysiu. Tokios odos savininkei reiktų vengti bet kokių priemonių, kurios skirtos riebiai odai. Na čia rašo mišriai/riebiai. Bet turiu nuojautą, kad jis sausins (aišku, kas bandė, gal pataisys mane).
Be to siūlyčiau parašyti el. laišką bioderma atstovybei, per google susirasit jų kontaktus. Jie jus pakonsultuos, gal net mėginukų pasiūlys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 21 kovo 2011 - 15:02
Vaistininke labai gyre hydrabio light kremuka kaip tinkanti misriai odai, jog sudrekina ne pavirsiu ,o giliuosius sluoksnius ( g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati.: 21 kovo 2011 - 15:33
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 21, 16:00)
Kaip jautriaodė vėl  atsakysiu. Tokios odos savininkei reiktų vengti bet kokių priemonių, kurios skirtos riebiai odai. Na čia rašo mišriai/riebiai. Bet turiu nuojautą, kad jis sausins (aišku, kas bandė, gal pataisys mane).
Be to siūlyčiau parašyti el. laišką bioderma atstovybei, per google susirasit jų kontaktus. Jie jus pakonsultuos, gal net mėginukų pasiūlys.

arteja vasara, tai mano oda taps misri, t zona prades blizgeti, tai galvoju, kad man reikia kokio prausiklio nuo spuogu , o va krema tai jau 100 proc. pirksiu ta bioderma sensibio AR 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdablonde @ 2011 03 21, 15:42)
ACIU LABAI JUMS UZ ATSAKYMA  4u.gif  4u.gif  4u.gif

patarciau Sensibio linijos prausikli rinktis. mano riebia oda ir tai sausino!
Atsakyti