Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(october' @ 2011 03 10, 15:01)
aš turiu sebium akn, tai šiaip irgi taupiai naudojasi, nuo rugpjūčio jau naudoju ir nepabaigiu niekaip smile.gif o jau norėčiau ką kitą išbandyt..

kaip kas ta naudojima supranta , jeigu kiekviena vakara, tai pora menesiui maximum uztektu.
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 03 11, 17:23)
kaip kas ta naudojima supranta , jeigu kiekviena vakara, tai pora menesiui maximum uztektu.

naudoju kasdien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 03 11, 17:23)

Naudodavau rytą vakarą... smile.gif

Pagaliau nusipirkau Biodermos Sebium Hydra kremuką ax.gif Nekantrauju išmėginti.
Šį savaitgalį Euro vaistinėje visai kosmetikai -15% nuolaida, tai ir mano kremas dar pigiau kainavo thumbup.gif

Sekantis pirkinys iš Biodermos turėtų būti h2o rolleyes.gif greičiausiai pagal mano odos tipą tiktų sebium h2o... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 11, 17:41)
Naudodavau rytą vakarą...  smile.gif 

Pagaliau nusipirkau Biodermos Sebium Hydra kremuką  ax.gif  Nekantrauju išmėginti.
Šį savaitgalį Euro vaistinėje visai kosmetikai -15% nuolaida, tai ir mano kremas dar pigiau kainavo  thumbup.gif

Sekantis pirkinys iš Biodermos turėtų būti h2o rolleyes.gif greičiausiai pagal mano odos tipą tiktų sebium h2o...  g.gif

o koks tipas? aš jį naudoju, patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 09, 18:34)
Isbadnziau Sebium Mat, nelaiko isvis matinio veido  doh.gif  Tiksliau nosies  verysad.gif  gal dar kokia priemone yra? blush2.gif

man Sebium Matt irgi matiskumo nelaike, lyg ir berdavo nuo jo jautresnes veido vietas... matiskuma gerai islaiko Pore Refiner thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 11, 17:56)
o koks tipas? aš jį naudoju, patinka smile.gif

Pas mane mišri į riebumą g.gif Na šiaip veido oda riebi, bet linkusi išsausėti T zona.. smile.gif Bet neblizga veidas..na retai, kai jau karšta, vasarą pvz, bet čia manau natūralu. Bet dėl visa ko vasarą vėl pirksiu Mat kremuką smile.gif Su juo man makiažas geriau išsilaiko...
Atsakyti
gal kas zinote, ar yra koks terminas, kiek laiko galima naudoti Sebium Serum? kazkur esu skaiciusi, kad serumus galima nepertraukiamai naudoti tik apie pora menesiu, veliau reikia daryti pertrauka... idomu, kaip su siuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate81 @ 2011 03 11, 18:05)
man Sebium Matt irgi matiskumo nelaike, lyg ir berdavo nuo jo jautresnes veido vietas... matiskuma gerai islaiko Pore Refiner  thumbup.gif

Tikrai? bigsmile.gif O sausina? Nes T zona labai blizga, bet kartu ir linkusi iskart issauseti unsure.gif Ar galima naudoti pavasariui/vasarai, nera rugsciu jame?
Mat kremas isvis nieko nedare man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 11 kovo 2011 - 18:54
[quote=agnite,2011 03 10, 13:56]
Aaaišku blush2.gif (iš kur jų gavote? tongue.gif )

Megineliu galima gauti pas dermatologus arba vaistineje prasyti (irgi turetu buti). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 11, 18:44)
Pas mane mišri į riebumą  g.gif  Na šiaip veido oda riebi, bet linkusi išsausėti T zona..  smile.gif Bet neblizga veidas..na retai, kai jau karšta, vasarą pvz, bet čia manau natūralu. Bet dėl visa ko vasarą vėl pirksiu Mat kremuką  smile.gif Su juo man makiažas geriau išsilaiko...

hm, įdomiai, mano T zona pastovus blizgutis doh.gif aš mat biodermos nebandžiau, esu bandžius kitų firmų, tai nelabai padėdavo.....
Atsakyti
Apie mėn. naudoju Sensibo paakių krermuką... kas kart rytais aplink akis būna išberta skausmingais, mažais, raudonais spuogeliais verysad.gif blink.gif ar tai reikškia kad jis man netinka ir nustoti naudoti, art tai laikina reakcija? doh.gif Gal dar kažkam taip buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2011 03 12, 12:59)
Apie mėn. naudoju Sensibo paakių krermuką... kas kart rytais aplink akis būna išberta skausmingais, mažais, raudonais spuogeliais  verysad.gif  blink.gif  ar tai reikškia kad jis man netinka ir nustoti naudoti, art tai laikina reakcija? doh.gif  Gal dar kažkam taip buvo? g.gif

jums dar klausimų kyla ar naudot? jau aiškiau negali būt, kad kremas netinka.
Atsakyti