Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Sakykit, ar tie valomieji vandenys yra naudojami VIETOJ prausiklio (tik be vandens)? Jie ne tik nuvalo dazus bet ir nesvarumus, riebuma nuo veido?
Ta prasme nusivalai juo veida ir tada tepi krema? ax.gif

Domina atsiliepimai apie visus tris
*Sebium h2o
*Sensibio h2o
*Hydrabio h2o
4u.gif
Atsakyti
Apie biodermos vandenukus (H2O) girdėjau tik gerus atsiliepimus. Pati naudoju Sebium, tai tikrai nenusivyliau. Švelnus, nedirginantis, nesausinantis - man labai patinka.
Atsakyti
Isbadnziau Sebium Mat, nelaiko isvis matinio veido doh.gif Tiksliau nosies verysad.gif gal dar kokia priemone yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 09, 18:34)
Isbadnziau Sebium Mat, nelaiko isvis matinio veido  doh.gif  Tiksliau nosies  verysad.gif  gal dar kokia priemone yra? blush2.gif

Ar seniai Sebium Mat turite? Gal dabar su nuolaida kur pirkote?

Jeigu būtų akcija man reiktų jį nusipirkt , reikia pradėt ruoštis vasarai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 09, 21:18)
Ar seniai Sebium Mat turite? Gal dabar su nuolaida kur pirkote?

Jeigu būtų akcija man reiktų jį nusipirkt , reikia pradėt ruoštis vasarai... ax.gif

Megineliai pas mane 4u.gif
Atsakyti
Kiek supratau, Hydrabio Serum neturi filtro nuo saulės. Tai kaip Jūs darote? Ant viršaus dar tepate kokį nors apsauginį kremą nuo saulės?
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 03 09, 16:48)
Sakykit, ar tie valomieji vandenys yra naudojami VIETOJ prausiklio (tik be vandens)? Jie ne tik nuvalo dazus bet ir nesvarumus, riebuma nuo veido?
Ta prasme nusivalai juo veida ir tada tepi krema?  ax.gif

Domina atsiliepimai apie visus tris
*Sebium h2o
*Sensibio h2o
*Hydrabio h2o
4u.gif

Turiu Sensibio vandenuką. Tai man jis superinis. Nuvalo viską puikiai, papildomai nieko nereikia.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2011 03 10, 11:07)
Turiu Sensibio vandenuką. Tai man jis superinis. Nuvalo viską puikiai, papildomai nieko nereikia.

aš irgi jį turiu, na, jokio kito išbandžius nesu, tai atrodo neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 09, 22:51)
Megineliai pas mane  4u.gif

Aaaišku blush2.gif (iš kur jų gavote? tongue.gif )

Išvis būtų tobula gauti mažesnį kiekį kremukų, na mėginėliai kai būna - man negana... Bet pvz puse kiekio turėti nei tradiciškai yra būtų patogu. Spėčiau suprasti man tinka/patinka ar ne.. ax.gif
O tai kai kitų kremų esu gavusi po kelis ml, tai patepu maximum rytą/vakarą ir viskas...ką iš vienos dienos ten susivoksi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 10, 12:56)
Aaaišku blush2.gif  (iš kur jų gavote? tongue.gif )

Išvis būtų tobula gauti mažesnį kiekį kremukų, na mėginėliai kai būna - man negana... Bet pvz puse kiekio turėti nei tradiciškai yra būtų patogu. Spėčiau suprasti man tinka/patinka ar ne..  ax.gif
O tai kai kitų kremų esu gavusi po kelis ml, tai patepu maximum rytą/vakarą ir viskas...ką iš vienos dienos ten susivoksi  schmoll.gif

bet kad Biodermos kremų ir taip nedideli kiekiai - 30ml tik, aišku, jei netinka, tada jau bėda..
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 10, 14:32)
bet kad Biodermos kremų ir taip nedideli kiekiai - 30ml tik, aišku, jei netinka, tada jau bėda..

Bet man Mat kremukas labai ilgai naudojosi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 10, 15:00)
Bet man Mat kremukas labai ilgai naudojosi..  smile.gif

aš turiu sebium akn, tai šiaip irgi taupiai naudojasi, nuo rugpjūčio jau naudoju ir nepabaigiu niekaip smile.gif o jau norėčiau ką kitą išbandyt..
Atsakyti