Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 19, 22:30)
o turejai tokia problema kaip giluminiai spuogai ? o ten nakti tepti reikia tik ?smile.gif

jo, turejau tokiu. tepiau nakciai, bet budavo kad tepiau ne vien spuogus o visa veida.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 02 20, 12:26)
jo, turejau tokiu. tepiau nakciai, bet budavo kad tepiau ne vien spuogus o visa veida.

nu sorry , bet tenais ir reikia visa veida tepti biggrin.gif ten paprastas kremas o ne ant pacio spuogelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 20, 16:20)
nu sorry , bet tenais ir reikia visa veida tepti biggrin.gif ten paprastas kremas o ne ant pacio spuogelio smile.gif

bet jei nera ant viso veido tu spuogu ir netepiau ten:)
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 02 20, 16:33)
bet jei nera ant viso veido tu spuogu ir netepiau ten:)

ar suprantat , kad reguliuoja viso veido riebalavimasi (nuo to spuogai giluminiai ir dygsta), tai savaime aisku kad visa veida reikia tepti , pavieniem spuogam buna rimtesni reikalai , vnz bernas daugiau suprantu nei panos smile.gif biggrin.gif:D
Atsakyti
merginos,
kadangi saule jau labai aktyvi, o planuoju pasidaryti rugstiniu valymu (spuogams ir randams naikinti), butina saugoti oda nuo saules poveikio. Dermatologe minejo, kad BIODERMA turi kazkoki krema (ar fluida) su SPF nuo saules, kuris tinka riebiai odai ir nekemsa poru. Ar teko apie toki girdeti? Nes Seimos vaistineje tokio neturejo, sake, kad nuo pernai nieko nelike, o simet dar neatvezta. Gal zinote kas tai per produktas? Ar teko naudoti? Kokie atsiliepimai? g.gif

Gal zinote kur kovo men. bus akcijos/nuolaidos Biodermos kosmetikai? Nes vasari praziopsojau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 03 01, 16:35)
merginos,
kadangi saule jau labai aktyvi, o planuoju pasidaryti rugstiniu valymu (spuogams ir randams naikinti), butina saugoti oda nuo saules poveikio. Dermatologe minejo, kad BIODERMA turi kazkoki krema (ar fluida) su SPF nuo saules, kuris tinka riebiai odai ir nekemsa poru. Ar teko apie toki girdeti? Nes Seimos vaistineje tokio neturejo, sake, kad nuo pernai nieko nelike, o simet dar neatvezta. Gal zinote kas tai per produktas? Ar teko naudoti? Kokie atsiliepimai? g.gif

Gal zinote kur kovo men. bus akcijos/nuolaidos Biodermos kosmetikai? Nes vasari praziopsojau...  ax.gif

Turbut kosmetologe kalbejo apie si Photoderm AKN Mat SPF 30

http://www.bioderma....tegory/798.html

Reiktu paziureti didziosiose Eurovaistinese tikrai turetu buti. Nesu jo bandzius, bet dabar irgi renkuosi krema nuo saules, tai sitas kaip vienas is variantu sarase, tik dvejoju del jame esanciu cheminiu saules filtru, nes man atrodo, mano oda jiems jautri. Gal bandziusios pakomentuos, ar negrauzia jis odos? Kai naudojau Sensibio Light SPF15 ir budavau ant saules pradedavo grauzti ir parausdavo oda. Idomu ar su siuo photoderm akn mat nebus tokios problemos g.gif

O dar mane labai sudomino si pudra Photoderm Max Compact SPF 50/UVA 24
http://www.bioderma....ction/1471.html

Gal yra bandziusiu?

Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2011 02 15, 23:40)
Labas vakarelis  4u.gif 

Pas mano dukryte laabai sausa oda, atrodo kiek isitempusi ( jai taip galima apibudinti ) serpetojanti,  noreciau pabandyti sios firmo kremuka, bet nezinau ar tinkama issirinkciau, nes ju tokia gausybe.  Bioderma arba Bioderma 2  Kaip manote kuris kremas labiau tiktu? 4u.gif

Bioderma Atoderm PP yra geras drekinantis kremas kunui, manu jis tikrai tiktu Jusu dukrai. O antras (ZnO) yra su zinku, tai jis daugiau tinka, paraudimams, issutimas, sudirgintai odai, nes Zn nuramina ir padziovina siek tiek smile.gif
Atsakyti
n kartu esu pirkus priemoniu is sebium linijos, tai labai tiko AI kremas, ir gelis prausimuisi patiko, turiu dbr dar sebium seruma, kuri reik naudot vakare, tai jis man nelabai, vistiek spuogai dygsta, ir konsistencija siaip sau. dbr noriu pailset nuo sitos kosmetikos, bet AI kazkada manau vel pirksiu, tikrai veikia 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų pakomentuoti, ar galėčiau naudoti Rasos kremą-gelį problematiškai odai kartu su Sebium Hydra ? 4u.gif
Noriu pabandyt naudoti Biodermos priemones, nes prieš metus turėjau Sebium Mat kremą-gelį - tai labai tiko ir patiko, manau ir dabar nieko neprarasčiau pabandžiusi Hydra kremuką (ar gelis ten, nežinau),tik kad nesinori ir Rasos visiškai atsisakyti, atrodo be jo diena negali prasidėti biggrin.gif Tik kad po to nebūtų 'sviestas sviestuotas' g.gif
Atsakyti
trumpai truko mano poilsis nuo biodermos, sian vel nusipirkau AI biggrin.gif dar noriu pore refinerio arba sebio mat, kaip suprantu abu matizuoja ania?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackberry: 07 kovo 2011 - 21:11
QUOTE(Lust @ 2011 03 01, 19:17)
O dar mane labai sudomino si pudra  Photoderm Max Compact SPF 50/UVA 24

Gal yra bandziusiu?

turiu ja, bet dar nebandziau. gavau dovanu ziema smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2011 03 07, 18:41)
Gal kas galėtų pakomentuoti, ar galėčiau naudoti Rasos kremą-gelį problematiškai odai kartu su Sebium Hydra ? 4u.gif
Noriu pabandyt naudoti Biodermos priemones, nes prieš metus turėjau Sebium Mat kremą-gelį - tai labai tiko ir patiko, manau ir dabar nieko neprarasčiau pabandžiusi Hydra kremuką (ar gelis ten, nežinau),tik kad nesinori ir Rasos visiškai atsisakyti, atrodo be jo diena negali prasidėti  biggrin.gif  Tik kad po to nebūtų 'sviestas sviestuotas' g.gif

ta prasme ryte viena, vakare kita krema?
as taip darau. irgi Hydra naudoju. man viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 03 08, 17:29)

ta prasme  ryte viena, vakare kita krema?
as taip darau. irgi Hydra naudoju.  man viskas gerai smile.gif

Aš norėčiau naudoti kartu. Na kai Rasos kremas-gelis įsigeria man kažkaip norisi ant viršaus tepti kažką drėkinančio. Bent taip įpratusi esu.
Ar taip blogai..? g.gif
Atsakyti