Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

kazin ar tiktu sebium mat dehidratuotai odai? As turiu Hydra, tai patika, oda atsigavo, lyg ir susitvarke issauejimas, bet nosis kartu ir riebinas ir sauseja, kazin ar padetu su riebumu kovoti Mat? Bijau kad vel neissausetu oda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2011 02 08, 17:57)
As visad perku Bioderma Crealine H2o Cleansing Solution, po 500ml.
Labai patenkinta esu sia priemone.

user posted image

ar naudojate ja makiazui (taipogi ir akiu) nuvalyti?

Papildyta:
QUOTE(miyako @ 2011 02 11, 15:58)
ar naudojate ja makiazui (taipogi ir akiu) nuvalyti?

paskaiciau atsiliepimus,aisku pasidare 4u.gif eisiu dairytis i vaistines
Atsakyti
[quote=Tulpelyte,2011 02 08, 23:18]
kazin ar tiktu sebium mat dehidratuotai odai? As turiu Hydra, tai patika, oda atsigavo, lyg ir susitvarke issauejimas, bet nosis kartu ir riebinas ir sauseja, kazin ar padetu su riebumu kovoti Mat? Bijau kad vel neissausetu oda unsure.gif

Man asmeniškai Hydra yra tobulas žiemos metu, o Mat tinka vasarą. Jeigu Jūsų odai tinka Hydra, tai manyčiau bent šaltuoju metu jį ir naudokit, o vasarai galit pabandyti Mat (man jis puikiai išlaiko matiškumą, drėkinimo užtenka) smile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Pas mano dukryte laabai sausa oda, atrodo kiek isitempusi ( jai taip galima apibudinti ) serpetojanti, noreciau pabandyti sios firmo kremuka, bet nezinau ar tinkama issirinkciau, nes ju tokia gausybe. Bioderma arba Bioderma Atoderm Kaip manote kuris kremas labiau tiktu? 4u.gif
Atsakyti
Iš bioderma.lt gavau labai išsamų atsakymą apie Sebium serijos priemonių skirtumus ir paskirtį. (mano oda pagrinde riebi, nors kai kurios sritys linkusios sausėt. Taip pat kai kuriose srityse poros išsiplėtę, yra inkštirų, dažnai spuogų turiu)

Riebiai, mišriai odai, kuri vietomis linkusi išsausėti dienai rekomenduojame naudoti Sebium Hydra kompensuojamąjį drėkinamąjį kremą skirtą riebiai, mišriai odai. Ši priemonė drėkins Jūsų odą visos dienos bėgyje, suteiks jai komforto jausmą ir nuramins sudirginimus. Sebium Hydra specialiai sukurtas riebiai, mišriai odai, todėl jo tekstūra lengva, greitai susigerianti, nepaliekanti riebios plėvelės ant odos, puikiai tinkanti kaip makiažo pagrindas. Nakčiai jei dažnai nevargina pūlungi, skausmingi uždegiminiai spuogai, o daugiau turite juodų inkštirų ir raudonų paviršinių spuogelių rekomenduojame naudoti Sebium AKN aktyvųjį kremą, kuris slopina odos raginio sluoksnio storėjimą, sumažina odos riebalų tirštėjimą, reguliuoja odos riebalų gamybąir stabdo bakterijų dauginimąsi. Sebium Pore Refiner galite naudoti tik toms vietoms, kuriose poros išsiplėtę, bet pradžioje rekomenduojame naudoti Sebium Hydra, Sebium AKN ir tinkamai valyti odą, galbūt Jums užteks šių priemonių ir Sebium Pore Refiner nebus būtinas. Riebios, mišrios odos higiena yra ypač svarbi, tai efektyvaus gydymo pagrindas, ji turi būti švelni, neišsausinanti ir kartu efektyvi. Odos valymui ryte ir vakare rekomenduojame Sebium Foaming gel gelį prausiklį arba Sebium H2O valomąjį vandenį, abiejų šių priemonių veikimo principas vienodas, tik skiriasi valymo būdas: Sebium Foaming gel veidą reikėtų prausti vandeniu, o Sebium H2O veidą reikėtų valyti vatos diskeliu ir nebenuplauti.
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2011 02 15, 22:40)
Labas vakarelis  4u.gif 

Pas mano dukryte laabai sausa oda, atrodo kiek isitempusi ( jai taip galima apibudinti ) serpetojanti,  noreciau pabandyti sios firmo kremuka, bet nezinau ar tinkama issirinkciau, nes ju tokia gausybe.  Bioderma arba Bioderma 2  Kaip manote kuris kremas labiau tiktu? 4u.gif

o kiek dukrytei metu?
kaip suprantu nr 2 yra antibakterine. tai gal ji netinka vaikui?...
kiek zinau Biodermoj yra vaikiska linija..
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 02 16, 17:53)
o kiek dukrytei metu?
kaip suprantu nr 2 yra antibakterine. tai gal ji netinka vaikui?...
kiek zinau Biodermoj yra vaikiska linija..

Vaikui 1,5 metuku. Abu tinka kudikiams, ir vaikams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamamia*: 16 vasario 2011 - 19:34
QUOTE(kamarele @ 2011 02 15, 13:40)

Man asmeniškai Hydra yra tobulas žiemos metu, o Mat tinka vasarą. Jeigu Jūsų odai tinka Hydra, tai manyčiau bent šaltuoju metu jį ir naudokit, o vasarai galit pabandyti Mat (man jis puikiai išlaiko matiškumą, drėkinimo užtenka) smile.gif

As galvoju gal Mat dienai naudociau, nes nosis labai blizga nuo Hydra, o Hydra nakciai. Gal taip ir neissausinciau odos unsure.gif
Atsakyti
Vakar isbandziau Hydrabio Bonne Mine drekinanti kremuka su spalva thumbup.gif Labai lengvai dengiasi, padrekino odyte, kvapas tikrai ne ikyrus (gaivus toks, tik po kurio laiko kiek islenda toks savaiminio kremo kvapelis). Ryte atsikeliau labai graziai irudusi.. naturaliai, be jokio oranzinio atspalvio thumbup.gif pasidenge lygiai, ne plemais ax.gif Dziaugiuosi pirkiniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kas naudojat biodermos AL krema ? nuo giluminiu spuogu ? ar efektyvus.. ? pas mane daugiau yra raudonos demeles po spuogu, patarkit kas zino.
Atsakyti
QUOTE(Jonukas1 @ 2011 02 19, 14:29)
Gal kas naudojat biodermos AL krema ? nuo giluminiu spuogu ? ar efektyvus.. ? pas mane daugiau yra raudonos demeles po spuogu, patarkit kas zino.

AI jis vadinasi. naudoju jau 3 ar 4 pakuote. labai patinka. efektyvus
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 02 19, 20:46)
AI jis vadinasi. naudoju jau 3 ar 4 pakuote. labai patinka. efektyvus

o turejai tokia problema kaip giluminiai spuogai ? o ten nakti tepti reikia tik ?smile.gif
Atsakyti