Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis šlapinimasis- 2oji tema

jo su gedinimu gali buti negerai gilama kompleka ivaryti. verysad.gif
Atsakyti
sveikos mamytes as irgi turejau sia problema naktini slapinimasi, bet suprasti daug ka galima ir is paciu patirties juk jei pries miega neatliksite gamtos reikalu kelsites nakti o jai atsikelsite keles naktis is eiles tai ir iprasite beveik tuo paciu metu lekti i tualeta ax.gif

as savo mazyle visalaika pries guldydama pasodinu ant puoduko ir pries ainant miegoti stenkites neduoti daug skysciu, geriau skystos kosytes.o ryte tik mazyliui prabudus nuaikite i tualeta pamatysite mazylis ipras apsirupinti pries miega ir po jo smile.gif
nezadinkit mazylio nakti juk jis taip ipras nakty daryti,
ir cia jokia negeda kad mazylis nakti iki 4 metuku miega su pampersu.
jai isbandysit si metoda jis visalaik nubus sausas, neben susals nakti nusispardes ar susapnuos ka nors baisaus
beje kartais vaikai sako nenori pasedekite su juo ilgiau truputi ne minute bet keleta nes kartais per pirma minute dar mazylis nepajunta kad nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rafaelo @ 2007 08 31, 10:05)
sveikos mamytes as irgi turejau sia problema naktini slapinimasi, bet suprasti daug ka galima ir is paciu patirties juk jei pries miega neatliksite gamtos reikalu kelsites nakti o jai atsikelsite keles naktis is eiles tai ir iprasite beveik tuo paciu metu lekti i tualeta ax.gif

as savo mazyle visalaika pries guldydama pasodinu ant puoduko ir pries ainant miegoti stenkites neduoti daug skysciu, geriau skystos kosytes.o ryte tik mazyliui prabudus nuaikite i tualeta  pamatysite mazylis ipras apsirupinti pries miega ir po jo smile.gif 
nezadinkit mazylio nakti juk jis taip ipras nakty daryti,
ir cia jokia negeda kad mazylis nakti iki 4 metuku miega su pampersu.
jai isbandysit si metoda jis visalaik nubus sausas, neben susals nakti nusispardes ar susapnuos ka nors baisaus
beje kartais vaikai sako nenori pasedekite su juo ilgiau truputi ne minute bet keleta nes kartais per pirma minute dar mazylis nepajunta kad nori smile.gif

O koks čia metodas aprašytas? g.gif
Atsakyti
Mano sunui tuoj bus keturi metai,nakty atsikelia i toleta pats sviesa isijungia nera jokiu problemu thumbup.gif pampersu atsikratem kai buvo 2.5m
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Turiu pupa, kuriai 3 su puse....
Lovyte slapia budavo nuo - iki kiekviena nakti... nu, o dabar labai kartais tik "avariju" buna...
Turejau laimes sutikt viena jauna moteri su kuria karsta vasaros diena visai netycia issisnekejom apie vandes gerimo karsta diena butinuma...ji pasakojo, kad vandens gerimas jai kancia, nors yra liepta,del skysciu trukumo, jau ir gydytoju... pokalbis pakrypo apie mano skysciu pries nakti mano pupai ribojima ir galimus rezultatus. Ji teigė, kad ribot skysciu negalima, tegul vaikas geria kiek jam reikia ir kada reikia, nes draudimas pries nakti kai kuriems gali padaryt toki poveiki, kaip mano pasnekovei...
Ji man pasiule toki "recepta"... pries pat mieguti vaikuciui ant pilvuko uzsukt laikroduka smile.gif ... as ta pati pirma vakara po pokalbio taip saviskei ir pradejau sukinet su pirstu ant pilvuko laikroduka, sakydama : uzsuku laikroduka, kad pazadintu kai pilvukas labai nores sysiuko ir t.t. ... smile.gif
ir ka jus manot, mano aukslelis, pradejo mane zadint naktimis, kai jos pilvukas nori sysiuko.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prijauc @ 2007 09 09, 18:21)
Sveikos mamytes  4u.gif
Lovyte slapia budavo nuo - iki kiekviena nakti... nu, o dabar labai kartais tik "avariju"  buna...
Turejau laimes sutikt viena jauna moteri su kuria karsta vasaros diena visai netycia issisnekejom apie vandes gerimo karsta diena butinuma...ji pasakojo, kad vandens gerimas jai kancia, nors yra liepta,del skysciu trukumo, jau ir gydytoju... pokalbis pakrypo apie mano skysciu pries nakti mano pupai ribojima ir galimus rezultatus. Ji teigė, kad ribot skysciu negalima, tegul vaikas geria kiek jam reikia ir kada reikia, nes draudimas pries nakti kai kuriems gali padaryt toki poveiki, kaip mano pasnekovei...
Ji man pasiule toki "recepta"... pries pat mieguti vaikuciui ant pilvuko uzsukt laikroduka  smile.gif ... as ta pati pirma vakara po pokalbio taip saviskei ir pradejau sukinet su pirstu ant pilvuko laikroduka, sakydama :  uzsuku laikroduka, kad pazadintu kai pilvukas labai nores sysiuko ir t.t. ...  smile.gif
ir ka jus manot, mano aukslelis, pradejo mane zadint naktimis, kai jos pilvukas nori sysiuko.... thumbup.gif

Idomu g.gif , pabandysim, bet kolkas tai ribojam skysčių gerimą vakare. Bet kai mamytė nepamato, tai triubina tongue.gif vandenuką kaip tankas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prijauc @ 2007 09 09, 17:21)
Sveikos mamytes  4u.gif
Lovyte slapia budavo nuo - iki kiekviena nakti... nu, o dabar labai kartais tik "avariju"  buna...
Ji man pasiule toki "recepta"... pries pat mieguti vaikuciui ant pilvuko uzsukt laikroduka  smile.gif ... as ta pati pirma vakara po pokalbio taip saviskei ir pradejau sukinet su pirstu ant pilvuko laikroduka, sakydama :  uzsuku laikroduka, kad pazadintu kai pilvukas labai nores sysiuko ir t.t. ...  smile.gif

būtinai pabandysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija2000 @ 2007 08 15, 16:56)
o va mano panelei 7 metukai, ir ta pati beda.nepadejo nei MINIRINAS, nei daktaru konsultacijos, nei debeseliu piesimas, neturiu jau vilties, tiek tikiuosi, kad bresdama isaugs.

Gal padės mano patarimas- yra Jakšto g. , Vilniuje vaistinė, kur parduoda žoleles, ten mačiau nuo vaikų neurozų (taip ir vadinasi) arbata , ji gydo naktinį šlapinimąsi, vaikus ramina ir stiprina.
Atsakyti
mes ant puoduko prasytis pradėjom virš metukų, deja, naktimis 1-3 kartus iki 3m3mėn kėlėmės. ir visus tuos 2 metus dėjau neperšlampamas palas, jokių pamperių - pinigų atžvilgiu - daug brangiau, o rezultatas - tolygus nuliui..... Aš irgi buvau susitaikius, kad iki 10 m sisiosim, bet..., kažkaip matyt savaime atėjo tas laikas ir nustojom thumbup.gif . Taip, kad kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi jau buvau praradus viltį, kad mano pipirui kada nors baigsis naktiniai šlapinimais i lovą , keldavau naktį kad padarytų, vargom, bet atėjo laikas, kai porą savaičių pradėjo naktį pats pasiprašyti, o po dviejų savaičių prašymosi išmiegam visą naktį. Anksčiau skysčius ribojau prieš naktį, o dabar jau ne - tik pieno stengiuosi neduot - sako jis varo šlapima- ir žinoma labai vengiu visokių gazuotų gėrimų.
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2007 10 12, 12:26)
Aš irgi jau buvau praradus viltį, kad mano pipirui kada nors baigsis naktiniai šlapinimais i lovą , keldavau naktį kad padarytų, vargom, bet atėjo laikas, kai porą savaičių pradėjo naktį pats pasiprašyti, o po dviejų savaičių prašymosi išmiegam visą naktį. Anksčiau skysčius ribojau prieš naktį, o dabar jau ne - tik pieno stengiuosi neduot - sako jis varo šlapima- ir žinoma labai vengiu visokių gazuotų gėrimų.

is kur suzinojei,kad pienas varo slapima?labai idomu butu paskaityt g.gif
maniskiai piena daugiausiai ir geria.
Atsakyti
mums tai buvo taip,vasara kaip ir buvom iprate nakti keltis, jei sisiuko uzsimano mazasis, tai va, toliau tik gerin.bet va rugseji buvom isvyke i anglija pas giminiu pailseti,tai ten einant miegoti nakciai uzdedavau pampersa, na kad jei atsitiktu avarija,tai visdelto ne savo lovoj, ne savo namuose.toliau. grizom neseniai, ir ka jus galvojat,namuose vel sisioja i lova ir nekaip negalim atpratinti, ir ka tik neisbandem.nebezinau ka daryti, o prie pampersu taip nesinori grizti.
Atsakyti