Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis šlapinimasis- 2oji tema

QUOTE(lenocka @ 2007 07 16, 21:50)
mums jau rudeni bus 6 metai, bet dar sisiojam i lova naktim verysad.gif jau nebezinau ka daryt, nezinau ar sitoje temoje jau rasiau apie tai,kad buvom pas gydytoja, bandem visokius vaistus, bet pati gydytoja pasake kad pasitaiko tokiu vaiku, nors ir retai, kurie nepasiduoda gydymui unsure.gif nakti dedu dar pampersa, nes jau ir taip visa lova man sumyzo, diena siaip dar irgi pasisoja, bet cia manau jau tingi paprasciausiai eit i tualeta, jau visaip bandziau su juo sneketis, bet niekas neveikia, jis kazkaip nejaucia del to diskonforto blink.gif  verysad.gif

O tai, kad jis su pampersu, nejaučia diskomforto? Jam negėda?
Pagalvojau, jei pradėtų gėdytis, kad, va, toks didelis ir dar su pampersu, tai gal pradėti jausti tą diskomfortą po truputį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 07 17, 23:08)
O tai, kad jis su pampersu, nejaučia diskomforto? Jam negėda?
Pagalvojau, jei pradėtų gėdytis, kad, va, toks didelis ir dar su pampersu, tai gal pradėti jausti tą diskomfortą po truputį  unsure.gif

tai va kad nejaucia unsure.gif g.gif
Atsakyti
bigsmile.gif mum jau greitai 4m.bet irgi pasitaiko avariju.kartais prabunda o kartais miega iki ryto nieko nejausdama.ir atrodo neleidziu pries miega daug gerti nors ji ir labai megsta.ir nezinau kaip reaguoti-barti ar guosti.ar cia taip ir turi buti.
Atsakyti
Mes iki 3metų dėdavom pampersus ir niekad nekeldavom dukros. O ji pati vis rečiau naktį į tą pampersą prisisiodavo. Šiaip ji naktim nesikelia į toletą, išmiega visą naktį. Bet ji ir skysčių mažiau geria, tai gal todėl g.gif Bet dabar jai 4metukai ir nuo trijų metų gal tik porą kartų naktį į lovą pridarius, ir tai tik po kokių limonadų gėrimų
Atsakyti
QUOTE(lenocka @ 2007 07 18, 19:19)
tai va kad nejaucia unsure.gif  g.gif
Mes kaip tik baigiam issivaduot nuo sitos problemos
ax.gif.Mano mergaitei 7 metai,negerem jokiu vaistu,gydytojas sake kad beprasmiska,patare nusipirkt toki zadintuva.Instrukcijoj raso, kad tinkamas nuo 7 metu.Mano dukrele nera turejus sausos nakties jau kelinti metai,aisku,skyscius ribodavom vakare...Jau gera menesi naudojam ta zadintuva,pasiteisino 90 proc thumbup.gif .Istikruju verta pabandyt,tiesa,kaina jo aukstoka,280 lt,bet ant geru sauskelniu daugiau iseidavo,o + dar vaiko moraline savijauta iskart pasikeite i gera puse,atsikelia patenkinta,vakare skysciu neberibojam thumbup.gif
Atsakyti
Viena mamyte rase kad skyscius riboja tik duoda pries miegeli puse puodelio pienuko atsigerti. As turejau su naktiniu slapinimusi problemu tai mama atvirksciai leisdavo gerti viska apart piena, net pieniskos sriubos neleisdavo valgyt trumpiau tariant viskas be pieno pries vakara.
Su mano dukryte problemos buvo su dieniniu slapinimusi dvieju metu vos atpratinau, o naktinis jau seniai buvo pamirstas ir nebepamenu kada tiksliai baigem.
Manau kiekvienam savas laikas man nepadejo nei mamos nei mociutes nei gydytojos bandymai spresti sia problema, bet atejo tokia dioena ir viskas savaime susitvarke.
Atsakyti
Kaip manot, ar prikelti vaika nakti ant puoduko ar geriau leisti slapintis i lova, kol paciam vaikui neatsibos ir atpras? g.gif
Papildyta:
QUOTE(juramare @ 2007 07 27, 13:49)
Mes kaip tik baigiam issivaduot nuo sitos problemos
ax.gif.Mano mergaitei 7 metai,negerem jokiu vaistu,gydytojas sake kad beprasmiska,patare nusipirkt toki zadintuva.Instrukcijoj raso, kad tinkamas nuo 7 metu.Mano dukrele nera turejus sausos nakties jau kelinti metai,aisku,skyscius ribodavom vakare...Jau gera menesi naudojam ta zadintuva,pasiteisino 90 proc  thumbup.gif .Istikruju verta pabandyt,tiesa,kaina jo aukstoka,280 lt,bet ant geru sauskelniu daugiau iseidavo,o + dar vaiko moraline savijauta iskart pasikeite i gera puse,atsikelia patenkinta,vakare skysciu neberibojam thumbup.gif

O kas cia per zadintuvas toks? kaip veikia? kur pirkti?
Atsakyti
savo mažiuką kartais keliu naktį i toletą,kartais ne, nes pati kietai miegu,daugiausiai būna sausu naktų, bet pasitaiko ir avarijų, bet ką padarysi,už tai aš jį nebaru, tik paaiškinu kad taip negerai.
Atsakyti
QUOTE(lenocka @ 2007 07 16, 21:50)
mums jau rudeni bus 6 metai, bet dar sisiojam i lova naktim verysad.gif jau nebezinau ka daryt, nezinau ar sitoje temoje jau rasiau apie tai,kad buvom pas gydytoja, bandem visokius vaistus, bet pati gydytoja pasake kad pasitaiko tokiu vaiku, nors ir retai, kurie nepasiduoda gydymui unsure.gif nakti dedu dar pampersa, nes jau ir taip visa lova man sumyzo, diena siaip dar irgi pasisoja, bet cia manau jau tingi paprasciausiai eit i tualeta, jau visaip bandziau su juo sneketis, bet niekas neveikia, jis kazkaip nejaucia del to diskonforto blink.gif  verysad.gif

o jusu seimoje nera kokiu nors problemu?
Pvz.: mes isgyvenam komplikuotas skyrybas, tai berniukui tai persiduoda.
Ir jokie skysciu ribojimai nepades, tik po apsilankymu pas vaiku psichologa pagrejo ir sisiojimai sumazejo iki 1 - 2 naktu per savaite smile.gif
Sake kai jam sueis 6 m ai isvis nebesisios. Ta vat mes ir laukiam smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
gal tiks kam mano patarimas, bet as pati iki beveik 7 metu naktim prisisiodavau i lova ir viska issprende polipu operacija (adenoidu pasalinimas), cia aisku tik viena iš priežasčių. mano sunus (jam dabar 2 metai ir 9 men.)tik pries mėnesį nustojo siusioti naktimis ir per pietu miegelį, bet cai buvo psichologinis dalykas, paaiskinom, kad mes miegam be sauskelniu, isardem jo lovele, nes jis joj nemiega ir i kraustem ji galutinai i savo didele lova smile.gif ir jam kazkaip suveike. nesiusioja.
beje dar vienas nutikimas praeita savitgali nutiko- miegu ir girdziu nakti, kad ant grindu kazkas bega, atsimerkiu- stovi vyrukas atsiremes i lovos krasta ir apsimiegojes visas siusioja prie lovos, po to kaip niekur niekur smurkst po antklode ir toliau sau parpia. isvaliau. o ryte klausiu tai kaip cia taip nutiko, bet aiskina kad nieko nepamena schmoll.gif na bet siaip galvoju saunuolis ir as saunuole gerai i galva ikaliau biggrin.gif islipa is lovo net ir miegantis. reikia dabar tik puoda spet pakist 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti