Sveikos.
Turėjo seniau ir mano dukrytė tokią bėdą. Prasidėjo naktinis šlapinimasis gal nuo kokių 3 metukų. Iš pradžių retai, po to vis tankiau tankiau... Išbandėm visus įmanomus būdus (neduot gert prieš miegą, naktį žadint bla bla bla). Nepadėjo. Tada ėjom per gydytojus. Šeimos gydytoja sako, mažum koks pūslės sutrikimas ar kitas fiziologinis sutrikimas. Nieko nerado. Viskas idealu. Tada siuntė pas "nervukų" gydytoją. Mažu, psichologinės problemos. Išrašė hormoninių. Dantis sukandus daviau. Gydytoja buvo prisakius, kad po savaitės vis mažint dozę, nes rezultatai gerės. Daviau ilgiau... Nieks negerėjo. Mečiau tuos hormoninius von. Turėjau pati didelių problemų su žarnynu, per pažintis gavau kontaktus gydytojo, kuris, kaip žadėjo "pažintys", mane tikrai išgydys, ko iki tol nepadarė turbūt visos įmanomos privačios ir ne tik Vilniaus gydymo įstaigos. Nuėjau, ir išgydė. Čia man buvo kažkas nerealaus. Ilgai negalėjau patikėti, kad man jau geriau
Kai ėjau į pakartotinį vizitą, nusivedžiau ir dukrytę. Kai pasakiau dėl kokios bėdos, gydytojas šypsojosi - sako, oi mes nelabai mėgstam tokias problemas, nes jos gan sunkiai pasiduoda. Negaliu patikėti - bet turbūt gydytojas padėjo ir mano dukrytei. Jau gal 2 mėnesiai nebuvo jokių avarijų. Labai bijau džiaugtis garsiai tokiais dalykais, nu bet gal jau yra vilties, jeigu tiek laiko vaikas sausas miega...
Šis gydytojas yra elektroakupunktūros srities gydytojas, dirba Žvėryne, privačiai. Jeigu reiks kam nors daugiau atsiliepimų - mielai padėsiu, rašykit až. Nežinau, gal tai sutapimas, bet mums rezultatai yra. Tikiuos, nepablogės
Plius vaikas tikrai gerokai po 18 val geria pieną ar kitus skysčius, ir nieko