sveikos, jau maniau, kad nieks neberaso ta tema o va vel ja atradau..
QUOTE(Vaima @ 2010 10 15, 08:31)
Tai va pasitarėm su gydytoja ir mums prirašė Minirin , geriam jau savaitę iš jos penkios naktys sausos, gydytoja sakė kompencuoja metams tris kursus, bet jeigu matysiu, kad padeda pirksiu iki kol išmoksim būt sausi.
o tie vaistai harmoniniai?
QUOTE(ingre0202 @ 2010 10 19, 20:59)
laukiau ir as kol atsikels sausu pampersu,bet kartais budavo net per pampersa perslapdavo.nors vakare skyscius riboju.tai kazkaip nusprendziau vargt,kol esu namie su mazaja.issigandau,kad iki mokyklos pampersu nesiot nereiktu(tfu tfu tfu).
manau,kad ir as pabandysiu duoti
meskauogiu arbateles.na kad ir nepades,bet blogiau nebus
sitos arbateles vaistinese ieskoti?
QUOTE(Law @ 2010 10 26, 09:42)
gryžom iš neurologės. išrašė
driptane taip pat eisim pilvo ertmės echoskopui ir pas nefrologę. savaitę geriam po pusę tabletės 2k dienoj ir turėjom tik 1 šlapią naktį
gėrimo kursas 2mėn.
sitie jauciu irgi harmoniniai?
kaip as nenoriu tu tabletku vaikui, o ypac harmoniniu kaip bijau
QUOTE(scholastika @ 2010 10 29, 18:39)
as buvau siaip pasikalbeti pas neurologe del vaiko slapinimosi naktimis( jam buvo 4.5 metuku), tai pasake,kad jis dar mazas, normalu,kad iki 6metuku dar daro i lova, nesutikau viso keturiom ir ieskojom patys savaip pagalbos ir jau visi metai kaip mes sausi miegam, tiesa, buvo kelios slapios aktys kai ir broliukas pradejo i darzeli, i a pacia grupe eiti, bet siaip tpfu tpfu tpfu, tiesa, nenaudojom jokiu vaistu
jus kiek pamenu lyg su aparaciuku issigydete?
mano panai jau 6,5 m o dar vis slapios naktys, kai jai buvo 5m darem tyrimus ivairius, kadangi nieko nerado tai pripaise viska naktinei enurezei. dabar mastau gal vel is naujo visus tyrimus pasidaryti, na ji paaugo ir jos vidaus organai visi paaugo na gal pasimatis kas ar gal bus kas pakite nes NEBEGALIU