man kažkas nesenai sakė, kad pas vaiką iki 2 metų nėra ryšio tarp smegenų ir ano galo... Ir mano Tautvydas, mato ir žino kad kažkas daro a a, ir sako tada a a, bet pats nesisėda ir psio...Vieną kartą netyčia pasodinau ir jau apsidžiaugiau kad jau pradėsim mokytis... aha... Viskas tuo ir baigėsi. Tada, žinoma, nieko nepadarė, bet ilgai aš jo ant puoduko ir nelaikiau kad vėl neužsiožiuotų... bet...

Mano vaikas tai kol nemokinau ant puodo daryt tai atnesdavo puoda ir sakydavo kad cia tsss daryt reik, o dabar kai mokinu ant puodo daryt ir kai klausiu kur sysiu dsaryt reik tai apsimeta kad to klausimo apskritai neisgirdo arba nesupranta ka sakau

sveikutes, matau kad ir kiti kaip maniskis, kai klausiu kur sysia daryti rodo i puoda, o sest neseda ir viskas, na gal paprotinges paauges ir pats susipras
negi pririsiu as ji prie puodo

QUOTE(_braskute @ 2008 01 18, 12:34)
sveikutes, matau kad ir kiti kaip maniskis, kai klausiu kur sysia daryti rodo i puoda, o sest neseda ir viskas, na gal paprotinges paauges ir pats susipras
negi pririsiu as ji prie puodo 

Sveikutė mūsų kleckų skirtumas tik pora savaitėliu

QUOTE(wikonda @ 2008 01 18, 12:54)
Sveikutė mūsų kleckų skirtumas tik pora savaitėliu
bet maniškis nesako sysy jis sako kaku ir kaip kakot nori ir kaip sysiot nori
Pati apsirgau, tai atidėjom pamokėles
nes nėr jėgų gaydyti jo sysiaus kas 10min.,
o pats dar sysiu nesiprašo. Kakot, tai pamatau, kad jau nori tai pakakojam i klozetą 

QUOTE(wikonda @ 2008 01 17, 22:17)
Sveikutė sveika prisijungusi tikrai įdomu, nes kiekvienas vaikiukas toks skirtingas, dėl to seku šią temelę, nes mum labai aktualu
Aš ir labai laukiu kada jis pats pasisakys
nes kaku, tai pajunta kada jau nori ir pasako kaku
O, tai jūs į klozetą darot
maniškis, tai jo 

O, tai jūs į klozetą darot

ne mes ant puoduko

Man tai dar nervuoja kad kai ant puodo sysiu daro tai kartais ten viskas pro sona prabega jei ne tiesiai atsisedes buna, idomu ar su tuo dangciu taip pat yra tokia problema, aisku mergaitem tai ne aktualu
bet va berniukams

Na ką, šian pas mus džiugi diena
mergina beveik visą dieną darė ant puodo
tik trys poros šlapių pėdkelnių (dvejos iš jų šlapios, nes maniškė sisiojo į puodą, bet pėdkelnių nespėjau numauti )
visą laiką puodas būdavo vonioj, o šian pastačiau jį kambarį ir žinokit veikia, ji pamato jį ir sako tssss, pasodinu ir padaro
kai buvau virtuvėj, girdžiu, kad sako aj aj aj, nueinu, o ji sėdi ant puodo su pėdkelnėm pasisiojus
oj prisijuokiau.... žiūrėsim kaip bus ryt, gal čia tik vieną dieną taip sekės

QUOTE(dowiliuke @ 2008 01 18, 23:45)
tik trys poros šlapių pėdkelnių (dvejos iš jų šlapios, nes maniškė sisiojo į puodą, bet pėdkelnių nespėjau numauti )
visą laiką puodas būdavo vonioj, o šian pastačiau jį kambarį ir žinokit veikia, ji pamato jį ir sako tssss, pasodinu ir padaro
kai buvau virtuvėj, girdžiu, kad sako aj aj aj, nueinu, o ji sėdi ant puodo su pėdkelnėm pasisiojus

Kaip pavydziu jum

QUOTE(minimaus @ 2008 01 18, 15:32)
Man tai dar nervuoja kad kai ant puodo sysiu daro tai kartais ten viskas pro sona prabega jei ne tiesiai atsisedes buna, idomu ar su tuo dangciu taip pat yra tokia problema, aisku mergaitem tai ne aktualu
bet va berniukams

Nu mum kažkaip stebūklingai neprabėga

QUOTE(dowiliuke @ 2008 01 18, 22:45)

Vau

QUOTE(wikonda @ 2008 01 19, 16:36)
Nu mum kažkaip stebūklingai neprabėga
O puodukas pas mum su tokiu paaukštintu gerokai priekiu kiek supratau berniukam
Tai ir dangčių mačiau buvo pirkti su paaukštintu ptriekių, bet mes pirkome normalų, tiesiog kad tik dubciukui sklylutė mažutė ir jis neįkrenta ten 
Vau
tam ir yra ši puiki temelė, kad galėtume pasidžiaugti
Arvilytei daug balionukų 

Vau

ačiū ačiū

QUOTE(dowiliuke @ 2008 01 18, 22:45)