Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pratinti vaiką sėstis ant puoduko?

man kažkas nesenai sakė, kad pas vaiką iki 2 metų nėra ryšio tarp smegenų ir ano galo... Ir mano Tautvydas, mato ir žino kad kažkas daro a a, ir sako tada a a, bet pats nesisėda ir psio...Vieną kartą netyčia pasodinau ir jau apsidžiaugiau kad jau pradėsim mokytis... aha... Viskas tuo ir baigėsi. Tada, žinoma, nieko nepadarė, bet ilgai aš jo ant puoduko ir nelaikiau kad vėl neužsiožiuotų... bet... doh.gif
Atsakyti
Mano vaikas tai kol nemokinau ant puodo daryt tai atnesdavo puoda ir sakydavo kad cia tsss daryt reik, o dabar kai mokinu ant puodo daryt ir kai klausiu kur sysiu dsaryt reik tai apsimeta kad to klausimo apskritai neisgirdo arba nesupranta ka sakau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, matau kad ir kiti kaip maniskis, kai klausiu kur sysia daryti rodo i puoda, o sest neseda ir viskas, na gal paprotinges paauges ir pats susipras doh.gif negi pririsiu as ji prie puodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2008 01 18, 12:34)
sveikutes, matau kad ir kiti kaip maniskis, kai klausiu kur sysia daryti rodo i puoda, o sest neseda ir viskas, na gal paprotinges paauges ir pats susipras  doh.gif  negi pririsiu as ji prie puodo  biggrin.gif

Sveikutė mūsų kleckų skirtumas tik pora savaitėliu mirksiukas.gif bet maniškis nesako sysy jis sako kaku ir kaip kakot nori ir kaip sysiot nori lotuliukas.gif Pati apsirgau, tai atidėjom pamokėles hihihi.gif nes nėr jėgų gaydyti jo sysiaus kas 10min., doh.gif blush2.gif o pats dar sysiu nesiprašo. Kakot, tai pamatau, kad jau nori tai pakakojam i klozetą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 01 18, 12:54)
Sveikutė mūsų kleckų skirtumas tik pora savaitėliu mirksiukas.gif bet maniškis nesako sysy jis sako kaku ir kaip kakot nori ir kaip sysiot nori lotuliukas.gif Pati apsirgau, tai atidėjom pamokėles hihihi.gif nes nėr jėgų gaydyti jo sysiaus kas 10min., doh.gif  blush2.gif o pats dar sysiu nesiprašo. Kakot, tai pamatau, kad jau nori tai pakakojam i klozetą ax.gif

doh.gif ne karto nepadares nei ant klozeto nei i puoda doh.gif o tai jau noretusi atsikratyti tu pamperiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 01 17, 22:17)
Sveikutė sveika prisijungusi tikrai įdomu, nes kiekvienas vaikiukas toks skirtingas, dėl to seku šią temelę, nes mum labai aktualu drinks_cheers.gif Aš ir labai laukiu kada jis pats pasisakys ax.gif nes kaku, tai pajunta kada jau nori ir pasako kaku thumbup.gif
O, tai jūs į klozetą darot bigsmile.gif  maniškis, tai jo blush2.gif

ne mes ant puoduko thumbup.gif
Atsakyti
Man tai dar nervuoja kad kai ant puodo sysiu daro tai kartais ten viskas pro sona prabega jei ne tiesiai atsisedes buna, idomu ar su tuo dangciu taip pat yra tokia problema, aisku mergaitem tai ne aktualu lotuliukas.gif bet va berniukams rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
Na ką, šian pas mus džiugi diena thumbup.gif mergina beveik visą dieną darė ant puodo smile.gif tik trys poros šlapių pėdkelnių (dvejos iš jų šlapios, nes maniškė sisiojo į puodą, bet pėdkelnių nespėjau numauti ) biggrin.gif visą laiką puodas būdavo vonioj, o šian pastačiau jį kambarį ir žinokit veikia, ji pamato jį ir sako tssss, pasodinu ir padaro thumbup.gif kai buvau virtuvėj, girdžiu, kad sako aj aj aj, nueinu, o ji sėdi ant puodo su pėdkelnėm pasisiojus lotuliukas.gif oj prisijuokiau.... žiūrėsim kaip bus ryt, gal čia tik vieną dieną taip sekės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowiliuke: 18 sausio 2008 - 22:46
QUOTE(dowiliuke @ 2008 01 18, 23:45)
Na ką, šian pas mus džiugi diena  thumbup.gif mergina beveik visą dieną darė ant puodo  smile.gif tik trys poros šlapių pėdkelnių (dvejos iš jų šlapios, nes maniškė sisiojo į puodą, bet pėdkelnių nespėjau numauti )  biggrin.gif visą laiką puodas būdavo vonioj, o šian pastačiau jį kambarį ir žinokit veikia, ji pamato jį ir sako tssss, pasodinu ir padaro  thumbup.gif  kai buvau virtuvėj, girdžiu, kad sako aj aj aj, nueinu, o ji sėdi ant puodo su pėdkelnėm pasisiojus  lotuliukas.gif  oj prisijuokiau.... žiūrėsim kaip bus ryt, gal čia tik vieną dieną taip sekės  g.gif

Kaip pavydziu jum thumbup.gif maniskis vakar ne vieno karto nesugebejo ant puodo padaryt nors sedejo ant jo tai n kartu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2008 01 18, 15:32)
Man tai dar nervuoja kad kai ant puodo sysiu daro tai kartais ten viskas pro sona prabega jei ne tiesiai atsisedes buna, idomu ar su tuo dangciu taip pat yra tokia problema, aisku mergaitem tai ne aktualu  lotuliukas.gif bet va berniukams  rolleyes.gif  doh.gif

Nu mum kažkaip stebūklingai neprabėga mastau.gif O puodukas pas mum su tokiu paaukštintu gerokai priekiu kiek supratau berniukam g.gif Tai ir dangčių mačiau buvo pirkti su paaukštintu ptriekių, bet mes pirkome normalų, tiesiog kad tik dubciukui sklylutė mažutė ir jis neįkrenta ten hihihi.gif

QUOTE(dowiliuke @ 2008 01 18, 22:45)
Na ką, šian pas mus džiugi diena  thumbup.gif mergina beveik visą dieną darė ant puodo  smile.gif tik trys poros šlapių pėdkelnių (dvejos iš jų šlapios, nes maniškė sisiojo į puodą, bet pėdkelnių nespėjau numauti )  biggrin.gif visą laiką puodas būdavo vonioj, o šian pastačiau jį kambarį ir žinokit veikia, ji pamato jį ir sako tssss, pasodinu ir padaro  thumbup.gif  kai buvau virtuvėj, girdžiu, kad sako aj aj aj, nueinu, o ji sėdi ant puodo su pėdkelnėm pasisiojus  lotuliukas.gif  oj prisijuokiau.... žiūrėsim kaip bus ryt, gal čia tik vieną dieną taip sekės  g.gif

Vau bigsmile.gif tam ir yra ši puiki temelė, kad galėtume pasidžiaugti ploja.gif Arvilytei daug balionukų user posted image
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 01 19, 16:36)
Nu mum kažkaip stebūklingai neprabėga  mastau.gif O puodukas pas mum su tokiu paaukštintu gerokai priekiu kiek supratau berniukam  g.gif Tai ir dangčių mačiau buvo pirkti su paaukštintu ptriekių, bet mes pirkome normalų, tiesiog kad tik dubciukui sklylutė mažutė ir jis neįkrenta ten hihihi.gif
Vau  bigsmile.gif tam ir yra ši puiki temelė, kad galėtume pasidžiaugti ploja.gif Arvilytei daug balionukų user posted image

ačiū ačiū ax.gif džiugu jau tai, kad kai pasodinu, beveik visada padaro thumbup.gif (pradžioje savaitės to nebuvo) kitą savaitę ir toliau bandysim, gal sulauksim dar geresnių rezultatų tongue.gif sėkmės visiems myžniukams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2008 01 18, 22:45)

wub.gif wub.gif baltas pavydas mirksiukas.gif sekmes ir toliau taip thumbup.gif
Atsakyti