QUOTE(zorka @ 2008 01 17, 11:56)
labas , mamytės kantruolės

Gerai kai vaikiukas bent kiek atsisėda, o maniškis riečiasi iš visų jėgų, klykia ir nors tu ką- nesisėda....

Paleidau kad pabūtų šlapiom pėdkelnėm- jokios reakcijos....

Ką man daryti? aš jau ir aiškinu jam kad puodukas geras, kad sysiuką reik daryti atsisėdus ant puoduko, ir su juo kartu (ir puoduku) ėjom į tuoletą.... nieko
Sveikutė žinai ką tau patarsiu, bet čia tik mano pamąstymai

Jei iki šiol neišmokot, tai dar tau siūlyčiau palūkėti žinau, kad keistai skamba

vasara tiek laiko mum buvo kiek jum dabar. Tai jam visai dzindzilia ir į tą puoduką ir į tuos maldavimus ir prašymus, kad būtų geras ir sysiotu ten kur reikia

Bet va dabar praėjo lygiai 5 mėnesiukai ir jau pradeda jam dašusti kam tas klozetas

Nes į jį mes darom, ir jau po biškutuka pradedu pastebėti, kad jis suvokia pats, kad pas jį sysiukas išbėga į kelnytes.
Nes prieš eidami į laukutį vistiek užsidedam dar pampersiuką, tai jau jis visas aprengtas laukia kol aš susiruošiu ir man sako: mama kaku, taip vadina ir kai nori didelio ir kai sysia padaro, tai supratau, kad jis suprato, kad pasišlapino į pampersiuką. Nu sakau nieko

Bet kaip įdomiai gaunasi, kai einam į laukutį jam galima į pampersiuką daryti, o kai būnam namie aš jam nelaidžiu, tai kartais pagalvoju ar nesijaučia vaikiukas durninamas

nu gasl netokį žodį reikėtų parinki, bet aš kartais pamastau, ką jo galvytė galvoja

Nes vaikas pats jau būdamas su pampersiuku pastebėjo, kad pasišlapino o aš jo ant toleto juk nesodinau mes ėjome į lauką