Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pratinti vaiką sėstis ant puoduko?

QUOTE(wikonda @ 2008 01 14, 23:08)
Matai aš ir svaigau dėl to puoduko nupirkau gerą doh.gif ir kas iš to, bet va ant klozeta daro tik man neužtenka, kad an jo daro  lotuliukas.gif man reik, kad jis prašytusi  doh.gif  biggrin.gif

Tai sakai geriau tas dangtis ant tuoleto nei puodukas? Mes tai jo neturim, as kazkodel manau kad jo dupce dar maza ir ikris jis ten lotuliukas.gif o kaku mes dar isvis niekad ant puodo nepadarem tik sysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2008 01 15, 11:23)
Tai sakai geriau tas dangtis ant tuoleto nei puodukas? Mes tai jo neturim, as kazkodel manau kad jo dupce dar maza ir ikris jis ten  lotuliukas.gif o kaku mes dar isvis niekad ant puodo nepadarem tik sysiu  doh.gif

Sveikutė, tikrai nieko nebruku, tik sakau, kaip mes situaciją išsprendėme mirksiukas.gif Mano kakų ant puodo bedarydamas pašokdavo ir bėgdavo doh.gif unsure.gif O vat ant klozeto kol netūrėjom dangčio, aš jį žinoma prilaikydavau, bet jam labai patiko, net sakyčiau atrakcija lotuliukas.gif dar popieriaus pats atsivinioja hihihi.gif Ir nuleidžiam patys vandenuką, tai jis mielu noru sugryžta į toletą tongue.gif O per dangtį dupcė tikrai neikris drinks_cheers.gif tik reik tinkama atrasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 15 sausio 2008 - 11:37
QUOTE(wikonda @ 2008 01 15, 11:34)
Sveikutė, tikrai nieko nebruku, tik sakau, kaip mes situaciją išsprendėme mirksiukas.gif Mano kakų ant puodo bedarydamas pašokdavo ir bėgdavo doh.gif  unsure.gif O vat ant klozeto kol netūrėjom dangčio, aš jį žinoma prilaikydavau, bet jam labai patiko, net sakyčiau atrakcija  lotuliukas.gif dar popieriaus pats atsivinioja  hihihi.gif Ir nuleidžiam patys vandenuką, tai jis mielu noru sugryžta į toletą tongue.gif O per dangtį dupcė tikrai neikris drinks_cheers.gif tik reik tinkama atrasti mirksiukas.gif

o maniškė nesėdi ant to dangčio doh.gif kai nupirkom kelis kartus buvo atsisėdus, o db tik pasodinu ir lipa iškart g.gif
šian vėl tik vieną kartą pavyko ant puodo „pagauti“ sysiuką, abi išpylėm į klozetą, ate ate padarėm, prigyriau aš ją... ir ką blink.gif trys poros prisisiotų kelnių doh.gif kiek sodinau, nieko verysad.gif
Atsakyti
Nu maniskis tai toks vaizdas kad ant to puodo kaip ant kokio fotelio sedi, isedi ten po 20min ir nieko, zaidzia sau ant jo sededamas, o po to atsistoja ir i kelnes privaro, nebezinau ka ir bedaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2008 01 16, 10:51)
Nu maniskis tai toks vaizdas kad ant to puodo kaip ant kokio fotelio sedi, isedi ten po 20min ir nieko, zaidzia sau ant jo sededamas, o po to atsistoja ir i kelnes privaro, nebezinau ka ir bedaryt  doh.gif

Juk visko pasitaiko lotuliukas.gif Mes ir su sysiu vargstam, vakar vakare tik pasodinau, sėdėjo nu nieko. O tik nulipo nepraėjo nei kelios min., šlapias ir net nemirksi jam visai dzin doh.gif Tai leidau pavaikščiot šlapiam, kad suprastu, kad šlapias nieko jam nereaguoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien kol kas viena karta prisiusiojo i kelnes, viena i puoda, o kitus kartus tai toks vaizdas kad lauke pietu miego, nes tada pampersa uzdedu tai sekmingai i ji ir prisiusiojo ir prikakojo doh.gif
Atsakyti
mums 11menesiu su virsum bandom pradet draugyste su puodeliu,aisku sunkiai sekasi,bet jau pasiekem kad pasedim 5min ant puodo,nes anksciau tik pasodindavau,iskart pradedavo rekt ir lipt
Atsakyti
QUOTE(Anitka @ 2008 01 17, 11:45)
mums 11menesiu su virsum bandom pradet draugyste su puodeliu,aisku sunkiai sekasi,bet jau pasiekem kad pasedim 5min ant puodo,nes anksciau tik pasodindavau,iskart pradedavo rekt ir lipt

labas , mamytės kantruolės 4u.gif Gerai kai vaikiukas bent kiek atsisėda, o maniškis riečiasi iš visų jėgų, klykia ir nors tu ką- nesisėda.... doh.gif Paleidau kad pabūtų šlapiom pėdkelnėm- jokios reakcijos.... schmoll.gif Ką man daryti? aš jau ir aiškinu jam kad puodukas geras, kad sysiuką reik daryti atsisėdus ant puoduko, ir su juo kartu (ir puoduku) ėjom į tuoletą.... nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2008 01 17, 11:56)
labas , mamytės kantruolės  4u.gif Gerai kai vaikiukas bent kiek atsisėda, o maniškis riečiasi iš visų jėgų, klykia ir nors tu ką- nesisėda....  doh.gif  Paleidau kad pabūtų šlapiom pėdkelnėm- jokios reakcijos....  schmoll.gif  Ką man daryti? aš jau ir aiškinu jam kad puodukas geras, kad sysiuką reik daryti atsisėdus ant puoduko, ir su juo kartu  (ir puoduku) ėjom į tuoletą.... nieko  schmoll.gif

Sveikutė žinai ką tau patarsiu, bet čia tik mano pamąstymai ax.gif Jei iki šiol neišmokot, tai dar tau siūlyčiau palūkėti žinau, kad keistai skamba smile.gif vasara tiek laiko mum buvo kiek jum dabar. Tai jam visai dzindzilia ir į tą puoduką ir į tuos maldavimus ir prašymus, kad būtų geras ir sysiotu ten kur reikia laugh.gif Bet va dabar praėjo lygiai 5 mėnesiukai ir jau pradeda jam dašusti kam tas klozetas biggrin.gif Nes į jį mes darom, ir jau po biškutuka pradedu pastebėti, kad jis suvokia pats, kad pas jį sysiukas išbėga į kelnytes.
Nes prieš eidami į laukutį vistiek užsidedam dar pampersiuką, tai jau jis visas aprengtas laukia kol aš susiruošiu ir man sako: mama kaku, taip vadina ir kai nori didelio ir kai sysia padaro, tai supratau, kad jis suprato, kad pasišlapino į pampersiuką. Nu sakau nieko lotuliukas.gif Bet kaip įdomiai gaunasi, kai einam į laukutį jam galima į pampersiuką daryti, o kai būnam namie aš jam nelaidžiu, tai kartais pagalvoju ar nesijaučia vaikiukas durninamas g.gif nu gasl netokį žodį reikėtų parinki, bet aš kartais pamastau, ką jo galvytė galvoja g.gif biggrin.gif Nes vaikas pats jau būdamas su pampersiuku pastebėjo, kad pasišlapino o aš jo ant toleto juk nesodinau mes ėjome į lauką g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir aš papasakosiu mūsų puodo istorija 4u.gif Mažoji 1,6m. dar labai neverčiu, bet jau gan dažnai darom į puoda, o prasidėjo viskas nuo to, kad saugojau vyresnę mergytę, kuri darydavo ant puoduko visus reikalus, tai ir mažoji karts nuo karto atsinešusi puoduką ( tada jai buvo 1,3m) sakydavo sssss, tai aš ją ir pasodindavau smile.gif kartais padarydavo, kartais ne, ax.gif bet baigėsi mergytės saugojimas, baigėsi puodo nešimas verysad.gif . Tada kartą pati ėjau i tuoleta, o ji iš paskos ir sako sssss, na aš pati sss ir vaiką pasodinau ssss ir spėkit, nuo šiol einam abi i tuoletą ne tik sssss, bet ir rimčiau 4u.gif na aišku bunam su pamperiu, bet vis dažniau mums pavyksta atlikti reikalus ten kur ir priklauso, ir dienai užtenka kokių 2-3 pamperių thumbup.gif ir vaikas be prievartos savo noru domisi puoduku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputaite @ 2008 01 17, 21:06)
Sveikos, na ir aš papasakosiu mūsų puodo istorija  4u.gif  Mažoji 1,6m. dar labai neverčiu, bet jau gan dažnai darom į puoda, o prasidėjo viskas nuo to, kad saugojau vyresnę mergytę, kuri darydavo ant puoduko visus reikalus, tai ir mažoji karts nuo karto atsinešusi puoduką ( tada jai buvo 1,3m) sakydavo sssss, tai aš ją  ir pasodindavau  smile.gif  kartais padarydavo, kartais ne,  ax.gif  bet baigėsi mergytės saugojimas, baigėsi puodo nešimas  verysad.gif . Tada kartą pati ėjau i tuoleta, o ji iš paskos ir sako sssss, na aš pati sss ir vaiką pasodinau ssss ir spėkit, nuo šiol einam abi i tuoletą ne tik sssss, bet ir rimčiau  4u.gif  na aišku bunam su pamperiu, bet vis dažniau mums pavyksta atlikti reikalus ten kur ir priklauso, ir dienai užtenka kokių 2-3 pamperių  thumbup.gif ir vaikas be prievartos savo noru domisi puoduku  thumbup.gif

Sveikutė sveika prisijungusi tikrai įdomu, nes kiekvienas vaikiukas toks skirtingas, dėl to seku šią temelę, nes mum labai aktualu drinks_cheers.gif Aš ir labai laukiu kada jis pats pasisakys ax.gif nes kaku, tai pajunta kada jau nori ir pasako kaku thumbup.gif
O, tai jūs į klozetą darot bigsmile.gif maniškis, tai jo blush2.gif
Atsakyti
labutis mirksiukas.gif
o mums sunkiai sekas su puodu doh.gif išlašina ji kelis lašus į puoda ir nuėjus privaro į kelnes g.gif sakiau darysim pertrauka tikriausiai blink.gif
Atsakyti