Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pratinti vaiką sėstis ant puoduko?

QUOTE(gitk @ 2008 01 09, 15:44)
O mes tik retsykiais pasiprašom ant puoduko,nors jau 2 metukai blink.gif .kaku jis daro užlindęs už fotelio ie niekaip negaliu atpratinti.Nesinori imtis griežtomo,nes visai nesisės kai užsispirs schmoll.gif .Na gal kaip nors priprasim,reiks pabandyti kitą puoduką nupirkti.Kaip jūs mamytės už grojančius?patarkit smile.gif

Jau kai vaikui 2metukai,tai nezinau ar labai reikia.Gerumas grojancio puoduko tame,kad tikrai zinai-reikalas padarytas,bet kai reikia laukti kol padrys kaku,tai ta muzika varo iš proto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitk @ 2008 01 09, 16:44)
O mes tik retsykiais pasiprašom ant puoduko,nors jau 2 metukai blink.gif .kaku jis daro užlindęs už fotelio ie niekaip negaliu atpratinti.Nesinori imtis griežtomo,nes visai nesisės kai užsispirs schmoll.gif .Na gal kaip nors priprasim,reiks pabandyti kitą puoduką nupirkti.Kaip jūs mamytės už grojančius?patarkit smile.gif

mum ir buvo problemele sestis ant puoduko,visai neprisiprasydavau schmoll.gif ,pabandem nupirkt dangti ant tuoleto ir jei labiau patiko daryt ant didelio taip ir isisprende musu problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamond25 @ 2008 01 11, 14:21)
mum ir buvo problemele sestis ant puoduko,visai neprisiprasydavau schmoll.gif ,pabandem nupirkt dangti ant tuoleto ir jei labiau patiko daryt ant didelio taip ir isisprende musu problema smile.gif

Sveikutė pritariu tau drinks_cheers.gif Ir mes taip žadam daryti, pirmas pirkinys bus tas dangtis. Ryte kaku ir sysiu jau savaitė darom i klozetą thumbup.gif Jei tik pamatau, kad kaku nori iškart vedu ir padaro kakų, bet su sysiuku, truputi g.gif Kaip tu saviškę sysiu pratinai aš kas 15-30 min., vedu į toletą pakapina pagaut momentus pagaunu, bet pats žalčiukas nesiprašo tik jau parodo, kaip šlapia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diamond25 @ 2008 01 11, 14:21)

turim mes tą dangtį ir, bet nesėdi ji ant jo visai blink.gif
Atsakyti
Mes sėdamės nuo 8mėn. Mergina nesipriešina,o ir padaro dažnokai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2008 01 12, 11:40)
turim mes tą dangtį ir, bet nesėdi ji ant jo visai  blink.gif

Niu va pagaliau ir mes jau turime dangtį, assa.gif kaina jo 44lt blink.gif user posted image
Bet verta šių pinigų, kad sunytis saugiai jaustusi ant klozeto lotuliukas.gif
Bet jūs man paaiškinkite, kaip jam išaiškinti, mastau.gif kad reikia sysiu daryti ne į kelnaites doh.gif Nes dabar tik gaudymu ir teužsijimu doh.gif Bet va kaku beišimties ant klozeto darom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 01 13, 21:14)
Niu va pagaliau ir mes jau turime dangtį,  assa.gif  kaina jo 44lt blink.gif user posted image
Bet verta šių pinigų, kad sunytis saugiai jaustusi ant klozeto lotuliukas.gif
Bet jūs man paaiškinkite, kaip jam išaiškinti, mastau.gif  kad reikia sysiu daryti ne į kelnaites doh.gif Nes dabar tik gaudymu ir teužsijimu doh.gif Bet va kaku beišimties ant klozeto darom bigsmile.gif

Aš ir nežinau kaip saviškei išaiškint g.gif Šian vieną kartą „pagavom“ sysių ant puodo, tris kartus buvo šlapios kelnės... Ji pati prašosi tada,kai jau būna šlapia doh.gif Ir atbėgus dar man skundžias tokiu rimtu balsu,kad šlapia. Gražiai aš jai aškinu, kad puodukas yra tolete ir kai nori sysiu reik sėst ant jo... Nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2008 01 14, 13:43)
Aš ir nežinau kaip saviškei išaiškint  g.gif Šian vieną kartą „pagavom“ sysių ant puodo, tris kartus buvo šlapios kelnės... Ji pati prašosi tada,kai jau būna šlapia  doh.gif  Ir atbėgus dar man skundžias tokiu rimtu balsu,kad šlapia. Gražiai aš jai aškinu, kad puodukas yra tolete ir kai nori sysiu reik sėst ant jo... Nieko  verysad.gif

lotuliukas.gif Situacija viens prie vieno doh.gif tongue.gif Vakar gal kokias penkias poras triusikėlių ir pedkelnių pakeičiau per dien doh.gif ir jam dzin visas tapkes kailines privarė sysiu doh.gif tongue.gif Aiškinu ir aš, jis tik linksi galvele, kad suprato, o ištikrūjų mastau.gif Parodo, kad jau šlapias klynukas, jei gaudau, kas 10-15 min, o kartais kas 5min., doh.gif priklausomai kiek gėrė, o paskutiniu metu geria siaubingai blink.gif tai šian vedžiau atlikti tyrimų žiūrėsim ką jie ryt rodis unsure.gif
O gal dar jum palaukti reikia žiūrau jūs gerokai jaunesni, bet matai kiekvienam savo ax.gif Šian ryte bairis tik ką atsikėlė aš davai jį į toleta, tai sysiu rytinį puikiai padarė. Susitvarkėme ir darlovytei žaidžia girdžiu mama kaku blink.gif atbėgau ir vėl ant klozeto padarė didelį tongue.gif Tai kad kaku nori jau šikniukas supranta blush2.gif ačiu dievui. Nes kaimynės anūkėlis, tai sako pasislepia į kamputį ir varo į pampersą blink.gif
Duokit žinot, kaip sekasipamokėlės lotuliukas.gif ar nenuleidžiat rankų, nes aš tai sakiau nepasiduosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
MAMOS GELBEKIT!!!!! help.gif Sugalvojau siandien nuimti savo vaikui pampersa ir daugiau nebedeti, kad taip ismoktu ant puodo daryt, buvau kupina entuziazmo, bet man jau jis blesta, nes mano bambyzas siusioja kas 15min, nespeju perrengt o jis vel slapias ir vaiksto laimingas doh.gif Ka man tokiu atveju daryt? Spintoj rubu nebeliko jau doh.gif Jis tik biskuti uzsimano ir iskart siusina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2008 01 14, 18:17)
MAMOS GELBEKIT!!!!!  help.gif Sugalvojau siandien nuimti savo vaikui pampersa ir daugiau nebedeti, kad taip ismoktu ant puodo daryt, buvau kupina entuziazmo, bet man jau jis blesta, nes mano bambyzas siusioja kas 15min, nespeju perrengt o jis vel slapias ir vaiksto laimingas  doh.gif  Ka man tokiu atveju daryt? Spintoj rubu nebeliko jau  doh.gif Jis tik biskuti uzsimano ir iskart siusina  doh.gif

lotuliukas.gif Sveika prisijungusi į kantruolių mamukų klubą drinks_cheers.gif Aš ir bandau savo kantrybę, bet žinok rezultatai stulbinantys ir stebinantys bigsmile.gif thumbup.gif Dar prieš mėnesiuką kakojo ir sysiojo net nemirksėdamas į pampersą unsure.gif Nu galvoju gana tongue.gif nu ir sodinau ant puoduko stodavosi pykdavo, kartais padarydavo kartais ne. Nusprendžiau pabandyti ant pačio klozeto ir apakau bigsmile.gif , kaku visad darom, nes jau pats pasiprašo šian prasidėjo antra savaitė, kaip nedaro kaku į pampersą. O su sysiuku tai vargstu doh.gif visų situacijos daug maž vienodos mūsų žalčiukai labai,,,,,protingi. Mano mama sako vaikeli teks pavargti kur tu nori du metelius darė sau į pampersą, o tu nori, kad rytą atsikėlęs jau sausas būtų bigsmile.gif Tad apsišarvavau didele kantrybe, o kelioms juk ir smagiau ir linksmiau dalintis pasiekimais, tad reik užsipirkti atsargų (Kelnaičių ir pėdkelnių) hihihi.gif O pas mus kaip tik maximoj dabar nuolaidos pėdkelnėm, tai pasipirkau biški, nes kokias 5-7 poras, tai tikrai pakeičiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 01 14, 14:42)
lotuliukas.gif Situacija viens prie vieno  doh.gif  tongue.gif Vakar gal kokias penkias poras triusikėlių ir pedkelnių pakeičiau per dien  doh.gif ir jam dzin visas tapkes kailines privarė sysiu  doh.gif  tongue.gif Aiškinu ir aš, jis tik linksi galvele, kad suprato, o ištikrūjų  mastau.gif Parodo, kad jau šlapias klynukas, jei gaudau, kas 10-15 min, o kartais kas 5min.,  doh.gif priklausomai kiek gėrė, o paskutiniu metu geria siaubingai blink.gif tai šian vedžiau atlikti tyrimų žiūrėsim ką jie ryt rodis  unsure.gif
O gal dar jum palaukti reikia žiūrau jūs gerokai jaunesni, bet matai kiekvienam savo ax.gif Šian ryte bairis tik ką atsikėlė aš davai jį į toleta, tai sysiu rytinį puikiai padarė. Susitvarkėme ir darlovytei žaidžia girdžiu mama kaku  blink.gif atbėgau ir vėl ant klozeto padarė didelį  tongue.gif Tai kad kaku nori jau šikniukas supranta  blush2.gif ačiu dievui. Nes kaimynės anūkėlis, tai sako pasislepia į kamputį ir varo į pampersą  blink.gif
Duokit žinot, kaip sekasipamokėlės  lotuliukas.gif ar nenuleidžiat rankų, nes aš tai sakiau nepasiduosiu drinks_cheers.gif

aš jau pamečiau skaičių prisisiotų rūbų doh.gif šian tik vieną kartą padarė ant puodo, nors buvo sodinama ir sodinama g.gif vakare jau kantrybė beveik išseko, galvojau uždėsiu aš tau pampersą ir šusk sau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2008 01 14, 21:57)
aš jau pamečiau skaičių prisisiotų rūbų  doh.gif šian tik vieną kartą padarė ant puodo, nors buvo sodinama ir sodinama  g.gif vakare jau kantrybė beveik išseko, galvojau uždėsiu aš tau pampersą ir šusk sau  blink.gif

Matai aš ir svaigau dėl to puoduko nupirkau gerą doh.gif ir kas iš to, bet va ant klozeta daro tik man neužtenka, kad an jo daro lotuliukas.gif man reik, kad jis prašytusi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti