Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Labas visoms,
Na ką jungiuosi prie jūsų būrelio, laparoskopija numatyta spalio 5d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 09 20, 11:51)
Labas visoms,
Na ką jungiuosi prie jūsų būrelio, laparoskopija numatyta spalio 5d.  smile.gif

sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 20, 12:14)
sveika prisijungus  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif žinau kad reikia, bet vis tiek nervas dėl tos operacijos ima biggrin.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif gal yra cia mergaiciu kurios LP dares Siauliuose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 20, 08:29)
Perėjau per ŠEŠIAS (per 2 metus) gines/ius  doh.gif ir supratau, kad aš pati geriausia ginė sau  lotuliukas.gif
O tepinėlį paimti ar receptą išrašyti gali bet kokia ginė  rolleyes.gif

va va ir as taip sakau drinks_cheers.gif Tik as ir tepinelius jau pati sau pasiimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man dar trukste echoskopo - o tada jau as profesorius cool.gif lotuliukas.gif

Ankara, sveika atvykus i sio tyrimo kluba thumbup.gif
Ziuriu anksciau ar veliau vis tiek visos senbuves cia susirenka. tik cia striges reikalas ir nei viena iki storejimo galo niekaip nenueina (cia kalbu apie senbuves aktyvistes biggrin.gif ) doh.gif
Ice tea, gal dafai padarom dar viena meeta ir nulekiam prie to saltinio stebuklingo kol vandenelis neisalo? ax.gif
Atsakyti
galetumem pirmini konsultacijos kabineta isteigti nevaisingoms poroms pigesnemis kainomis nei VK biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 14:08)
Ice tea, gal dafai padarom dar viena meeta ir nulekiam prie to saltinio stebuklingo kol vandenelis neisalo?  ax.gif

Galim bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2010 09 20, 13:19)
galetumem pirmini konsultacijos kabineta isteigti nevaisingoms poroms pigesnemis kainomis nei VK  biggrin.gif

buvo buvo tokia mintis lotuliukas.gif jau su Tino ir verslo plana kurem lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
idomu kaip Kivukai sekesi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 09 20, 14:24)
buvo buvo tokia mintis  lotuliukas.gif jau su Tino ir verslo plana kurem  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nepamirškit ir manęs kai steigsit laugh.gif Turim jau biologę ir dvi gines hihihi.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 20, 14:57)
idomu kaip Kivukai sekesi? ax.gif

aha rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 09 20, 15:16)
Nepamirškit ir manęs kai steigsit laugh.gif Turim jau biologę ir dvi gines hihihi.gif

drinks_cheers.gif Aš dar galiu patarti NT gadinimo klausimais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 09 20, 15:18)
drinks_cheers.gif Aš dar galiu patarti NT gadinimo klausimais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O aš vyrų vaisingumo klausimais thumbup.gif Nu super klinika išeitų lotuliukas.gif
Atsakyti